Evenimente dedicate industriei ospitalității și a turismului în toamna 2013

evenimenteturism2013Bursa și Forumul de turism balnear va deschide anul acesta seria evenimentelor dedicate industriei ospitalității și a turismului din această toamnă. Anul acesta, Bursa și Forum-ul de turism balnear se vor desfășura pe litoral în perioada 5-6 septembrie, la Saturn, au anunțat reprezentații Organizației Patronale a Turismului Balnear. 

La începutul lunii octombrie va avea loc Marea finală a competiţiei METRO Chef 2013. Finala competiției se va desfășura în perioada 1 - 3 octombrie  la Centrul de Competență în Gastronomie din incinta METRO Militari - București. Aflată la a treia ediţie, competiţia se adresează clienţilor METRO din segmentul HoReCa şi face parte din platforma METRO Cash & Carry România, prin care compania susţine competitivitatea şi standardele înalte ale specialiştilor din domeniul ospitalier.

Pe 10 octombrie, în București se va desfășura a II-a ediție eTravel Conference, cel mai mare eveniment național de comerț și promovare online dedicat industriei de turism din România, organizat de Evensys. Obiectivul conferinței este de a educa și a moderniza industria de turism și travel propunând strategii de marketing și comert online pentru îmbunătățirea vânzărilor și profitului cu un minim de costuri și eforturi.

Luna noiembrie vine cu o serie de evenimente dedicate industriei ospitalității și turismului. În perioada 14-17 noiembrie se va desfășura la Romexpo Târgul de Turism al României, cel mai mare târg de turism din țara noastră. Ediția din această primăvară a înregistrat o serie de premiere pe piaţa târgurilor de turism. Pe lângă un număr record de expozanţi - 275 de companii din ţară şi din străinătate -, evenimentul a atras peste 30.000 de vizitatori.

În aceeași perioadă cu Târgul de Turism al României - ediția de toamnă 2013, se va desfășura ROMHOTEL - Expoziție internațională de echipamente, mobilier și dotări pentru hoteluri și restaurante. Evenimentul este un reper anual unde specialiștii din domeniul horeca se pot întâlni și pot afla cele mai recente tendințe în materie. Manifestarea se adresează tuturor producătorilor și distribuitorilor de mobilier și echipamente specifice pentru structuri de primire, unități de alimentație publică, catering, fast-food, accesorii pentru bucătarii profesionale, întreținerea curățeniei și igienei, cosmetice pentru hoteluri și restaurante, producătorii și distribuitorii de echipamente electronice, audio-video, soft și hard pentru structuri de primire și unități de alimentație publică.

Tot în luna noiembrie va avea loc și Târgul Internațional de vinuri GoodWine. Ediția de toamnă GoodWine se va desfășura în perioada 22-24 noiembrie, în Pavilionul C1 din incinta complexului expozițional Romexpo.

În aceeași perioadă, la Cluj se va desfășura Târgul de Turism Touristica. Touristica se desfășoară în două ediții pe an, una de vara si alta de iarnă, oferind posibilitatea experţilor din domeniu, de a prezenta, promova şi a vinde cât mai multe vacanţe, într-un cadru organizat.

Menționăm că lista evenimentelor nu este exhaustivă.