Peste 300 de firme expun la TTR și Romhotel

Mijlocul lunii noiembrie aduce la Romexpo două manifestări expoziționale destinate turismului și industriei ospitalității: cea de a 30-a ediție a Târgului de Turism și Romhotel - Expoziția internațională de echipamente, dotări și mobilier pentru hoteluri și restaurante, ajunsă la ediția cu numărul 21.

Cele două evenimente reunesc peste 300 de firme din România și Austria, Bulgaria, Egipt, Germania, India, Indonezia, Iordania, Israel, Italia, Moldova, Slovacia, Polonia, Turcia și Ungaria, pe o suprafață expozițională de aproximativ 13.000 de metri pătrați, au anunțat organizatorii.

TTR2013romexpo

Ediția de toamnă 2013 a Târgului de Turism al României se va desfășura în pavilioanele C1, C2, C3, C4 și C5 din incinta Romexpo și îi așteaptă pe cei încă nehotărâți cu privire la vacanțele din această iarnă sau pe cei care vor să-și planifice de pe acum concediile din primavara anului viitor, cu sute de destinatii din toate colturile lumii, la prețuri variate.

În aceeași perioadă cu Târgul de Turism al României din această toamnă, se va desfășura ROMHOTEL - Expoziție internațională de echipamente, mobilier și dotări pentru hoteluri și restaurante. Romhotel este un reper anual unde specialistii din domeniul HoReCa se pot întâlni și pot afla cele mai recente tendințe în materie, aducând o contribuție esențială dezvoltării industriei ospitalității.

Programul de vizitare al expozițiilor este următorul:

14 - 16 noiembrie 2013 între orele 10.00 - 18.00
17 noiembrie 2013 între orele 10.00 - 16.00

Prețul biletului de intrare este 15 lei.