Companiile din industria ospitalității sunt invitate la Horeca EXPO 2014

Centrul expozițional Exporom găzduiește în perioada 27 - 29 martie 2014 Horeca EXPO, cel mai mare eveniment B2B dedicat industriei ospitalității, echipamentelor și dotărilor pentru hoteluri, restaurante, cafenele și firme de catering. Horeca Expo și-a propus să devină un etalon pentru această industrie încă de la prima ediție.

Evenimentul se adresează companiilor din domeniu, fiind așteptați peste 3.000 de vizitatori specialiști în cele 3 zile ale expoziției. Cei mai mari jucători din industria HoReCa vor expune într-un spațiu de 12.000 mp cele mai avansate produse și echipamente, precum: echipamente hoteliere, echipamente pentru bucătarii și baruri, produse de curățenie și dotări pentru băi, sisteme electrice și decorațiuni, sisteme de securitate și IT, instalații, echipamente pentru piscină și wellness, produse alimentare și băuturi.

discounthorecaexpo2014

Obiectivul Horeca EXPO este crearea unei platforme pentru expunerea completă a ofertei din domeniu, prezentarea celor mai noi produse, servicii și facilitarea comunicării B2B.

Zone de interes în cadrul expoziţiei: Echipamente şi Accesorii; Design, interioare, mobilier şi dotări HoReCa; Salon Gastro; Salon Drinks; conferinţe şi workshop-uri susţinute de specialişti în domeniu; demonstraţii şi concursuri culinare.

Beneficiile expozantului:
-    Interacţiunea directă cu potenţialii parteneri de afaceri şi creşterea vânzărilor
-    Stabilirea de noi contacte şi potenţiale contracte comerciale
-    Promovare şi vizibilitate sporită în faţa a peste 3.000 de vizitatori
-  Organizarea de evenimente: seminarii, workshop-uri, lansări de produse, beneficiind de prezenţa, în cadrul târgului, a unui public specializat, targetat eficient.

Termenul limită de înscriere este până la data de 1 martie 2014.

Companiile înscrise până la 1 ianuarie beneficiază de un discount de 20%.

EXPOROM este cel mai nou centru expozițional din România, situat în Pantelimon, creat special pentru a găzdui expoziții, conferințe și alte evenimente, oferind servicii la standarde internaționale.