Cel mai important eveniment dedicat industriei MICE, la București

conferintaindustrieMICEÎn premieră pentru România, cel mai important eveniment dedicat industriei de organizări evenimente din Europa, MCE Central & Eastern Europe, va fi organizat în acest an, între 9 şi 11 februarie, în Bucureşti şi va fi găzduit de către hotelul Radisson Blu.

Obiectivul este atragerea unui număr cât mai mare de evenimente în regiunea Europei Centrale. După o atentă evaluare a opţiunilor, Bucureştiul a fost ales ca oraş gazdă datorită faptului că este o metropolă dinamică şi cu un imens potenţial pentru industria de MICE.

“Selectarea acestei locaţii este o recunoaştere a potentialului mare pe care capitala României îl are să devină o locaţie competitivă, o destinaţie cheie pentru zona de conferinţe, iar pentru un astfel de eveniment organizatorii au nominalizat hotelul Radisson Blu din Bucureşti drept gazdă, hotel ce a primit în 2013 premiul pentru „Cea mai bună locaţie de evenimente din România” datorită calităţii excelente şi constante oferite”, se arată într-un comunicat de presă emis de Radisson Blu.

Alain Pallas, CEO al Europe Congress a declarat “Este o mare plăcere pentru noi să putem organiza evenimentul nostru B2B în Bucureşti dat fiind potenţialul mare pe care îl are în această industrie”. Acesta a subliniat că “Susţinerea fantastică primită de la partenerii evenimentului, Carlson Rezidor Hotel Group şi TAROM, au arătat clar că destinaţia este pregătită să materializeze potenţialul pe care îl are. Evenimentul nostru se concentrează pe o regiune specifică, fapt ce ajută organizatorii de evenimente să se concentreze asupra destinaţiilor cuprise în această zonă şi să înţeleagă mai bine raportul calitate - preţ al pieţei. Mixul între întâlniri one-to-one, networking, învăţare şi socializare, asigură obţinerea unor contacte valoroase şi sporeşte posibilitatea concretizării în contracte efective de colaborare între participanţi’, a continuat Dl. Pallas.

Forumul MCE Central & Eastern Europe nu limitează la promovarea oraşului şi ţării gazdă. În cadrul ediţiei din 2014 de la Bucureşti reprezentanţi ai agenţiilor organizatoare de congrese, ai celor specializate în managementul destinaţiilor, în managementul evenimentelor, Convention Bureaus, hoteluri, lanţuri hoteliere, companii aeriene etc., se vor întâlni cu peste 100 de organizatori de evenimente la hotelul Radisson Blu din Bucureşti.

Yilmaz Yildirimlar, Directorul Districtului Europa de Sud Est şi Manager General al Radisson Blu Hotel, Bucuresti, a declarat: “Găzduirea evenimentului anual MCE Central & Eastern Europe este pentru noi un motiv de mândrie. Entuziasmul nostru cu privire la faptul că se desfăşoara în cadrul hotelului nostru este sporit şi de faptul că strategia noastră de business şi zonele cheie de dezvoltare pe care le vizează acest forum coincid, iar Carlson Rezidor Hotel Group, lanţul hotelier din care facem parte, îşi concentrează atenţia pe Europa Centrală. Mai mult decât atât, în calitate de Director al Districtului Europa de Sud Est, apreciez foarte mult oportunităţile de networking şi informaţiile pe care participanţii MCE Central & Eastern Europe le pot obţine în urma evenimentului”.