A mai rămas o săptămână până la eTravel Conference

eTravel Conference, cel mai mare eveniment național dedicat promovării online în industria de turism, se va desfășura miercuri, 15 octombrie a.c., la hotelul Crowne Plaza din București. Promovarea și vânzarea produselor de turism pe Internet reprezintă punctul principal de discuție al evenimentului.

Numărul persoanelor care utilizează platformele online pentru a-și rezerva vacanțe, pentru a căuta hoteluri sau atracții turistice a crescut tot mai mult. Studii recente realizate la nivel global arată că 44% dintre turiști utilizează rețelele sociale pentru a căuta destinații de călătorie, în timp ce 36% pentru a găsi hoteluri. Digitalizarea și evoluția platformelor online au schimbat modul în care agențiile de turism și unitățile de cazare se adresează clienților.

Tendințele actuale, provocările și oportunitățile pe care le aduc noile metode de promovare industriei de turism vor fi prezentate pe larg la cel mai mare eveniment dedicat promovării online în industria de turism, eTravel Conference, pe 15 octombrie, la Crowne Plaza Hotel, București.

etravelconference2

Conferința se adresează celor care își doresc să integreze eficient metodele de comunicare și marketing în promovarea afacerii lor, să crească vânzarea numărului de pachete turistice și creșterea notorietății brandului.

Evenimentul își propune să aducă în prim plan cele mai bune soluții pentru provocările pe care le întâmpină furnizorii de servicii turistice în promovarea online, dar și o serie de practici eficiente în comunicarea prin intermediul platformelor online. Participanții vor avea ocazia să afle cele mai bune strategii de dezvoltare și extindere a afacerilor din industria turismului și tactici de promovare online pentru creșterea vânzărilor. 

eTravel Conference cuprinde sesiuni de conferințe și trei seminarii intensive, ce se adresează celor care își doresc să aprofundeze noțiuni de digital marketing în industria de turism, dar și celor care sunt la început de drum și vor să afle concepte din industrie.

Evenimentul se bucură, ca la fiecare ediție, de prezența unor specialiști recunoscuți din turism și marketing digital. Printre vorbitorii acestei ediții se numără: Julio de Sousa (Director, JC Tours, Portugalia), Tamas Varga (International Business Developer, Hotelguru.ro, Ungaria), Javier Garcia del Valle (CEO, Happy Tour Group, FCm Travel Solutions România/Bulgaria), Lucia Nora Morariu (Președinte, EXIMTUR), Marius Pandel (CEO, Christian Tour),  Răzvan Marc (Directorul Biroului de Turism al României la Londra), Daniel Truică (Managing Partner, Vola.ro), Remus Vișan (Managing Director, Paravion Tour), Remus Moraru (Business Development Manager Eastern Europe, HotelsCombined), Nicolae Drăgoi (Marketing Manager,  eSky.ro),  Antonio  Nițu (Director General, Aerotravel Lufthansa City Center), Călin Ile (General Manager, Hotel IBIS Gara de Nord București), Mihai Jurca (Prezentator TV, B1 TV & Travel Blogger, mihaijurca.ro), Otilia Demian (Director of Business Development, Hotel PRIVO), Oana Toma (Co-Proprietar, Cabana Hadar Nature Resort), Marius Lăzărescu (General Manager, Today's), Victor Caras (Head of Online Marketing & Development, Christian Tour), Carmen Punga (Industry Manager - Export, Google Romania), Horațiu Dimulescu (M-Commerce Manager, Vodafone Romania), Iulian Pădurariu (Consultant de marketing asociat, MARKS), Raluca Mureșan (Owner, Trip to Romania), Valentin Radu (CEO, Marketizator), Ovidiu Balcacian (Social Media Campaigns Manager, The Pharmacy).

În prima parte a zilei, sesiunile de conferințe vor dezvălui tehnici de optimizare a costurilor destinate promovării online, alegerea eficientă a canalelor de comunicare online și modalități de fidelizare a clienților.

În partea a doua a zilei, evenimentul va include trei seminarii specializate ce oferă informații avansate participanților.

Seminarul Online Communication How to se adresează celor care doresc să fie la curent cu noile tehnici de comunicare și strategii de promovare în social media&mobile.

Seminarul Digital Marketing Optimization va prezenta strategii pentru optimizarea unui website, derularea cu succes a campaniilor Google și obținerea unui număr mare de conversii.

Seminarul Hospitality Marketing se adresează în special unităților de cazare, care vor avea ocazia sa afle metode eficiente de distribuție online și soluții cheie în promovarea online.

Detalii complete despre eveniment și înscriere sunt disponibile pe site-ul dedicat: www.etravelconference.ro

Despre Evensys

Cu peste 8 ani de experiență în dezvoltarea de conferințe și seminarii proprii, Evensys organizează în acest moment o paletă largă de evenimente, ce tratează tematici actuale, relevante atât pentru industria de business locală, cât și pentru cea din Europa Centrală și de Est. Astfel, Evensys dezvoltă conferinte și seminarii proprii, ce acoperă 5 arii de expertiză: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investiții, Real Estate și Retail.