Primul hotel Park Inn by Radisson din România se deschide la sfârșitul lui 2015

Carlson Rezidor, unul dintre cele mai mari și mai dinamice grupuri hoteliere din lume, anunță lansarea primului Park Inn by Radisson în România. Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence va fi deschis în al patrulea trimestru al anului 2015 și va dispune de 210 camere, se arată într-un comunicat.

parkinnradisson

Noul hotel va fi parte din prima proprietate cu două branduri deținută de Carlson Rezidor în țară și va fi situat chiar lângă hotelul Radisson Blu din Capitală. Park Inn by Radisson este un brand dinamic ce se adresează segmentului de piață mediu, în timp ce Radisson Blu este cel mai mare brand hotelier de lux din Europa.

Suntem încântați să aducem brandul Park Inn în România, o țară cu mult potențial pentru locuri de cazare adresate segmentului mediu de piață, atât în București, cât și în alte câteva orașe mai mici. Valorificând succesul cunoscut deja de Radisson Blu, Park Inn ne va ajuta să ne adresăm și altor segmente de piață și va face posibilă abordarea comună a activităților de vânzări, marketing și operațiuni”, a declarat Wolfgang M. Neumann, Președinte și CEO al Rezidor.

Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence va avea la bază planurile Creneau International, o agenție belgiană de design cu multă viziune și fler în ceea ce privește tendințele viitorului. Hotelul va pune la dispoziția clienților 210 camere și apartamente, un lobby lounge și bar, un restaurant deschis non-stop, patru săli de întâlniri cu o zonă de servire adiacentă, dar și 80 de locuri de parcare.

parkinnradissonbucuresti

Park Inn se va adresa atât turiștilor, cât și celor ce călătoresc în interes de serviciu, cu o atenție specială pentru clienții ce doresc perioade de ședere mai lungi sau care vin însoțiți de familii. Complexul de clădiri include și o zonă extinsă de shopping și un centru de fitness cu piscină interioară și exterioară.

Noul hotel este amplasat în centrului Bucureștiului, în apropierea mai multor repere importante precum Ateneul Român, Muzeul Național de Artă și Teatrul Național. Ușor accesibil cu mașina, complexul se află la 16 km distanță de aeroportul internațional Henri Coandă,tranzitat anual de 8 milioane de pasageri.

Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence va fi operat de grupul de hoteluri Rezidor.


Cele mai citite articole

Prev Next