Orbis Hotel Group va deschide două noi hoteluri în România în 2017

ibisstyles2Orbis Hotel Group anunță deschiderea a două noi hoteluri în România, în 2017: primul ibis Styles din țară, în Arad, și al doilea hotel Mercure, în Brașov. 

Orbis Hotel Group este cea mai mare rețea hotelieră din Polonia și Europa de Est iar investitorul său strategic este operatorul hotelier AccorHotels, lider la nivel global.  

România este o piață  foarte promițătoare, cu un potențial extraordinar. Dacă ne gândim la PIB-ul crescător și la volumul de piață care s-a îmbunătățit, România este una dintre piețele cheie din regiune și un element important în strategia noastră de dezvoltare. Obiectivul nostru în România este să ne extindem rețeaua hotelieră și să devenim lideri de piață în următorii ani”, a declarat Gilles Clavie, Președinte și CEO al Orbis Hotel Group.

ibis Styles din Arad se va adăuga portofoliului Orbis Hotel Group, începând cu trimestrul al doilea din 2017 și va fi conectat la sistemul global de vânzări și distribuție al AccorHotels. Noul hotel va fi primul operat sub acest brand în România.

Arad  este una  dintre  principalele  porți de intrare în România și cel mai important nod național și trans-european de transport rutier și cale ferată din vestul țării, aflat la doar 20 de kilometri de granița cu Ungaria.  

Hotelul ibis Styles Arad va fi o construcție nouă, se va clasifica în categoria de 3 stele și va oferi 72 de camere confortabile, un restaurant, un bar în lobby, o sală de ședințe și o sală multifuncțională pentru conferințe și evenimente. Hotelul va fi ușor accesibil, fiind situat pe unul dintre cele mai importante bulevarde din Arad, Aurel Vlaicu, la 0,8 km de autostrada A1, la 8 minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Arad și la 40 de minute de Aeroportul Internațional Timișoara. ibis Styles Arad este deținut de FAB industry, membră a grupului Mr. FAB.

Am ales ibis Styles, un bine cunoscut brand hotelier internațional, astfel încât să putem beneficia de canalele de rezervări, vânzări și marketing, de programele de loialitate și de tot sprijinul oferit de AccorHotels și Orbis. Suntem încrezători ca va fi o colaborare valoroasă pentru ambele părți.”, a declarat dl. Flavius Balaj, proprietarul FAB Industry, companie ce deține hotelul, parte a grupului Mr. FAB. Cu o experiență de peste 20 de ani, Mr. FAB activează în domeniul construcțiilor industriale. Odată cu deschiderea primului ibis Styles în România, grupul va intra și pe piața hotelieră.

Mercure Brașov Hotel&SPA este cel de-al doilea hotel Mercure ce se va deschide în România și primul din afara Bucureștiului. Brașov, cel mai mare oraș din Transilvania și unul dintre cele mai frumoase orașe din România, comparat adesea cu faimoase orașe medievale din Europa, este un spațiu care continuă să se dezvolte de la an la an. De aceea numărul de turiști a crescut în fiecare an, în 2014 acesta ajungand la 1.000.000 de vizitatori. Situat la marginea orașului, aproape de DN1, ieșirea spre București, noul Hotel Mercure va oferi clienților săi un mediu relaxant și lipsit de stres, datorat panoramei către munții Tâmpa, Bunloc și Piatra Mare.

Deschiderea este programată pentru trimestrul al patrulea din 2017, după finalizarea construcției noi, ce va avea 120 de camere. Noul hotel va dispune de un restaurant cu terasă, două baruri, patru săli de conferință și un centru de afaceri. Pentru divertisment și relaxare, noul Mercure va oferi oaspeților săi o zonă de wellness (saună, hammam etc), SPA, centru de fitness și piscină. Viitoarea deschidere este rezultatul unui parteneriat de tip franciză, încheiat cu Barbati Invest Real Estate SRL.

Angelo Barbato, proprietarul Barbati Invest Estate SRL, activează pe piața din Brașov de peste zece ani, fiind implicat în investiții majore de succes. Prin semnarea acordului de franciză pentru construirea hotelului Mercure cu Orbis Hotel Group, partener strategic în regiune al AccorHotels, operatorul hotelier mondial de top, investitorul dorește să continue dezvoltarea pe piața din  Brașov.

“România este o țară stabilă, și atât astăzi, cât și pe termen lung, merită să investești aici”, susține investitorul. Angelo Barbato a ales să investească în Brașov deoarece este un oraș situat în centrul țării, care va deveni un nod rutier important, în care în curând se va construi un aeroport și care se află în plină dezvoltare economică.

Sursa foto: www.ibis.com