ROMHOTEL 2015, platforma de business a industriei horeca

Cea mai reprezentativă expoziție din România destinată industriei Horeca, ROMHOTEL va avea loc în perioada 12 - 15 noiembrie 2015, în Pavilioanele C5 și C6 din cadrul Centrului Expozițional Romexpo.

O expoziție cu tradiție, ajunsă la cea de-a XXIII-a ediție, ROMHOTEL reprezintă platformă ideală pentru expunerea, în condiții profesioniste, a noutăților și tendințelor unei piețe în continuă schimbare, așa cum este industria ospitalității românești. Îmbinând funcționalitatea cu estetica, ROMHOTEL oferă cele mai noi și atractive soluții de dotări pentru hoteluri, restaurante, cafenele și baruri, dar și echipamente de ultimă generație folosite în cadrul acestora.

romhoteleditia2015La fiecare ediție ROMHOTEL, companii din România și din străinătate expun piese de mobilier și echipamente necesare pentru buna funcționare a structurilor de primire și a unităților de alimentație publică și catering. De asemenea, pe durata expoziției sunt organizate conferințe care abordează subiecte de interes pentru domeniul HORECA, dar și competiții de barista profesional, demonstrații de servire și degustare a vinului, bartending și barista.