ROMHOTEL 2015 reuneşte peste 70 de companii din industria ospitalităţii

romhoteleditia2015Între 12 şi 15 noiembrie, în Centrul Expoziţional Romexpo, are loc cel mai important eveniment din industria ospitalităţii, Expoziţia Internaţională de echipamente, mobilier şi dotări pentru hoteluri şi restaurante - ROMHOTEL. Peste 70 de companii din cinci ţări vor prezenta, pe parcursul a patru zile, o serie de produse şi servicii specifice pieţei de HORECA, precum şi noutăţile apărute într-un domeniu aflat în continuă schimbare şi dezvoltare.

ROMHOTEL ocupă la această ediţie peste 2210 de mp şi este organizat în Pavilioanele C4 şi C5 ale Centrului Expoziţional Romexpo. Ţările reprezentate la expoziţie sunt: Bulgaria, Moldova, România, Slovacia şi Ungaria.

La cea de-a 23-a ediţie a ROMHOTEL vor fi prezente firme care oferă atât soluţii dedicate amenajării şi dotării hotelurilor, restaurantelor, cafenelelor şi barurilor, cum ar fi: mobilier, decoraţiuni şi accesorii pentru structurile de primire, unităţile de alimentaţie publică, catering, fast-food, cât şi echipamente nou apărute, care se pot folosi în cadrul acestora: produse de asigurare a igienei şi curăţeniei, electronice mari şi mici, produse de întreţinere ale reţelelor electrice şi de încălzire a acestor incinte, soluţii de iluminat etc.

Evenimentul dă ocazia companiilor româneşti de a-şi promova soluţiile dedicate jucătorilor de pe piaţa de HORECA, prin stabilirea unor relaţii comerciale cu producători şi distribuitori naţionali şi internaţionali.

ROMHOTEL oferă producătorilor şi distribuitorilor de mobilier, uniforme, dotări şi echipamente destinate hotelurilor şi altor unităţi din domeniu posibilitatea de a interacţiona cu clienţii finali care pot fi din specialişti din HORECA sau de pe piaţa de retail.

Concomitent cu acest eveniment, în Centrul Expoziţional ROMEXPO (Pavilioanele C1-C3), se desfăşoară Târgul de Turism al României - ediţia de toamnă.

Programul de vizitare al expoziţiei ROMHOTEL:

12-14 noiembrie 2015, orele: 10.00-18.00

15 Noiembrie 2015, orele: 10.00-16.00

Loc de desfăşurare: Pavilioanele C4 şi C5

Acces:

Bilet intrare adulţi şi studenţi: 10 lei/zi

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilităţi şi persoanele instituţionalizate beneficiază de intrare gratuită.

Biletele pot fi achiziţionate şi online, de pe site-ul evenimentului.

Sursă foto: www.examiner.com