Nu rata TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference 2016

TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference, a IX-a ediție, va avea loc în perioada 26-27 mai a.c., la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, și va aduce în prim plan, prin conferințele avansate și seminarul interactiv cu specialiști din domeniu, perspectivele pe termen lung, dar și oportunitățile momentului din industria hotelieră, a turismului și ospitalității din România.

Sesiunile de conferință și dezbaterile interactive care au loc în prima zi a evenimentului (26 mai) vor oferi atât statistici comparative din industria hotelieră, cât și plasarea în context regional a acesteia, fiind abordate teme precum atragerea finanțărilor, strategiile sectorului public pentru atragerea turiștilor, implicațiile noilor reglementări fiscale sau valorificarea canalelor de digital marketing pentru eficientizarea promovării în domeniul hotelier.

În a doua zi a evenimentului puteți participa la seminarul aplicat Strategii de creștere a performanței în managementul hotelier, care cuprinde sesiunile Let’s play a Revenue Management game!, susținut de Horatiu Tudori, Senior Lecturer, Ecole Hôtelière de Lausanne și Clienții așteaptă mai multe experiențe personalizate. Cum le putem oferi?, prezentat de Thomas Landen, Marketing Manager EMEA, Revinate.

conferintatophotel2016

Fiți unul dintre cei 20 de participanți în cadrul sesiunii susținute de Horatiu Tudori și veți înțelege regulile fundamentale și abordările în luarea deciziilor privind managementul veniturilor administrând, într-o simulare în care vă aflați în competiție cu restul participanților, un mic hotel. Veți descoperi idei și instrumente pe care să le implementați imediat în hotelul dumneavoastră!

De asemenea, poți adapta serviciile pe care le oferi cu ajutorul lui Thomas Landen, participând la sesiunea „Clienții așteaptă mai multe experiențe personalizate. Cum le putem oferi?”. Vei avea parte de exemple de campanii de e-mail personalizate dezvoltate pentru a crește loialitatea și rezervările clienților, dar și de modalități prin care poți utiliza informațiile disponibile despre clienți pentru a le oferi o experiență personalizată.

Printre vorbitorii evenimentului se numără specialiști renumiți în industrie precum: Darren Blanchard (Senior Director Business Development, The Carlson Rezidor Hotel Group), Justin Y. Smathers (Senior Director, Acquisitions & Development, Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc.), Thomas Emanuel (Director, Business Development, STR Global), Mike Collini (Vice President Development Turkey, Russia & Eastern Europe, Hilton Worldwide), Yalin Yaltirakli (Development Director, Turkey & Eastern Europe IHG), Adela Cristea (Development Director, Central and Eastern Europe, Hilton Worldwide), Takuia Aoyama (Vice President Acquisitions & Development, Hyatt International), Paul Rosenberg (Director of Development, Europe, Marriott Intl), Frank Reul (Area General Manager, Accor Romania, Bulgaria, Macedonia), Philipp Henle (VP Development, Kempinski Hotels S.A.), Jeffrey Scott (Managing Consultant, PKF hotelexperts GmbH), Kamil Marhevsky (Director of Sales, TravelClick Inc.)

Până în data de 20 martie puteți beneficia de oferta Early Bird pentru înscriere, iar pentru mai multe informații despre eveniment accesați site-ul http://www.hotelconference.ro.

Despre Evensys

Cu peste 10 ani de experiență în dezvoltarea de conferințe și seminarii proprii, Evensys organizează în acest moment o paletă largă de evenimente, ce tratează tematici actuale, relevante atât pentru industria de business locală, cât și pentru cea din Europa Centrală și de Est. Astfel, Evensys dezvoltă conferințe și seminarii proprii, ce acoperă 5 arii de expertiză: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investiții, Real Estate și Retail.