Află cele mai noi modalități de promovare online în turism, la eTravel Conference

eTravel Conference este cea mai mare conferință națională dedicată modalităților de creștere a afacerilor din industria turismului și de promovare a acestora în online. Anul acesta, conferința, ajunsă la cea de-a cincea ediție, va avea loc pe 26 octombrie, la Ramada Parc Hotel, București.

eTravel Conference aduce, an de an, în prim-plan, cele mai noi strategii de marketing online și e-commerce din turism. Vorbitori cu experiență recunoscută la nivel local și internațional prezintă ultimele tendințe din domeniu, accentuând mai ales arii precum SEO, social media, reputația online, interacțiunea optimă cu clientul în mediul digital, tacticile pentru creșterea ROI-ului.

Evenimentul este structurat sub forma a două conferințe și a două workshop-uri organizate ca master classes și susținute în paralel, pentru unități de cazare și agenții de turism.

Persectivă internațională asupra industriei: TripAdvisor și HRS Group

Thomas Bangert, TripAdvisor - cel mai cunoscut site de recenzii independente la nivel mondial, și Pawel Radolinski, HRS Group - agenție de rezervări hoteliere online de top în Europa, vor fi prezenți la eTravel Conference pentru a prezenta care este viitorul domeniului la nivel internațional. Participanții vor putea afla direct de la jucători-cheie cum se pot folosi de instrumentele online pentru a-și îmbunătăți sau a-și menține imaginea online și comunicarea cu consumatorii.

Vorbitori recunoscuți la nivel local

Ediția de anul acesta aduce laolaltă profesioniști care se remarcă prin afacerile dezvoltate, prin modalitățile de promovare inovatoare și prin poziționarea pe piață ca parteneri de încredere pentru turiștii români. Managerii hotelieri, reprezentanții agențiilor de turism, dar și oamenii de marketing și comunicare și agenții și companii prezenți la eveniment vor putea afla care sunt tendințele actuale în turism de la vorbitori precum: Dragoș Anastasiu (Eurolines România), Javier Garcia del Valle (Happy Tour Group), Lucian Boronea (Accent Travel&Events), Remus Vișan (Paravion & Bavul.com).

În cea de-a doua parte a zilei, reprezentanții unităților de cazare și ai agențiilor de turism pot participa la workshop-uri intensive de promovare în online. Ioana Dobrescu (Kronwell Brașov Hotel), Răzvan Pascu (consultant marketing turistic), Alexandra Rusu (Expremio Marketing), Mădălin Măncilă (Traveo.ro/ Accent Travel&Events), Anca Duse (Eurolines, TUI TravelCenter), Dragoș Smeu (Mavericks) și nu numai, vor susține prezentări aplicate pentru a contribui la îmbunătățirea modalităților în care sunt folosite instrumentele marketingului digital precum Google sau Facebook.

Gala eTravel Awards

Pentru a doua oară în cadrul eTravel Conference, se organizează eTravel Awards - competiția celor mai bune proiecte online din turism din România. În cadrul galei, desfășurate începând cu ora 19:00, în aceeași locație, vor fi oferite premiile pentru cele 13 categorii (Best Travel Agency Website, Best Hotel Website, Best GuestHouse Website, Best Marketing Campaign, Best Destination Campaign, Best Newsletter Design, Best Facebook Fan Page, Best Destination Facebook Fan Page, Best Travel Application, Best Blogger Relations Program, Special Projects, Best Instagram Account, Best Corporate Travel Blog), dar și titlul de Cel mai popular blogger de travel din România. Detalii despre competiție pot fi regăsite aici: http://bit.ly/2cdpGaG

Pentru mai multe informații despre conferință și despre condițiile de participare, puteți accesa site-ul oficial al evenimentului www.etravelconference.ro.

EVENSYS este o companie de planificare de evenimente, cu peste 10 ani de experiență în organizarea de evenimente business. Evensys este specializată exclusiv pe dezvoltarea de conferințe și de seminarii proprii, ce acoperă șapte domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investiții, HR, Real Estate, Production și Retail.