Praga va găzdui summitul “Leaders in Hospitality CEE&CIS Summit 2017”

Praga a fost aleasă gazda celei de-a 5-a ediții “Leaders in Hospitality CEE&CIS Summit”, un eveniment reprezentantiv pentru industria ospitalității din regiune, care va avea loc în perioada 5-6 iunie 2017. 

Organizat de International Business Council, summitul s-a impus ca singura platformă din industrie care reunește cei mai proeminenți factori de decizie din industria ospitalității și profesioniști seniori din 30 de țări din regiunile CEE&CIS. Summitul oferă o oportunitate unică pentru liderii din industria ospitalității pentru a-și stabili agenda pentru anul următor, adresând totodată provocările și oportunitățile cu care se confruntă sectorul ospitalității din regiune. 

summitpragaospitalitate

De-a lungul anilor, summitul s-a desfășurat în țări precum Polonia, Austria sau Ungaria, iar pentru a 5-a ediție summitul s-a întors la Praga, unde a fost lansat. Recunoscând importanța pe care summitul o are nu doar pentru industria ospitalității de la nivel regional, dar și impactul pozitiv pe care îl are asupra turismului, comerțului și economiei, summitul este susținut de Ministerul Dezvoltării Regionale și de Camera de Comerț din Republica Cehă. Summitul este susținut și de organizații de profil importante precum Czech Tourism, Czech Bartenders Association, Czech Furniture Manufactures Association sau Association of Czech Chefs and Confectioneries.

Ne mândrim cu faptul că, în doar 5 ani, ‘Leaders in Hospitality CEE & CIS Summit’ a obținut nu numai o recunoaștere regională, ci și una internațională și că a devenit totodată punctul de întâlnire pentru profesioniștii din industria ospitalității din regiune și pentru oricine dorește să se aventureze în piețele CEE&CIS. Susținerea de care se bucură evenimentul din partea autorităților regionale și organizațiilor profesionale subliniază rolul cheie pe care summitul îl are nu doar în adresarea provocărilor și oportunităților industriei ospitalității, dar și în dezvoltarea și promovarea regiunii”, a declarat  Elena Jassim, CEO of International Business Council, organizatorul evenimentului.

Pe parcursul celor 2 zile (5-6 iunie 2017), participanții vor putea lua parte la diverse paneluri de discuții interactive conduse de experți din industrie și pot socializa cu alți hotelieri și furnizori de soluții pentru industria ospitalității care expun în cadrul evenimentului.

Pentru mai multe informații despre eveniment și înregistrare accesați www.hotelcee.com, trimiteți un email la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau sunați la +420246093256.