ASE a lansat Programul de studii postuniversitare “Managmentul Strategic al Ospitalităţii”

studiipostuniversitareaseAcademia de Studii Economice din București a lansat miercuri, 5 aprilie a.c., Programul de studii postuniversitare Managementul Strategic al Ospitalităţii, organizat împreună cu Ecole hotelière de Laussane (Elveţia), cea mai prestigioasă şcoală din lume în domeniul managementului ospitalităţii, se arată într-un comunicat al instituției.

Programul va avea o durată totală de 198 de ore de formare în domeniul serviciilor şi al industriei hoteliere, asigurate de specialişti de la Şcoala din Lausanne şi ASE. Absolvenţii săi vor obţine un Certificat de atestare a competenţelor profesionale, recunoscut de Ministerul Educaţiei Naţionale din România şi un Certificat de Educaţie executivă, eliberat de Ecole hotelière de Lausanne.

Cursanţii interesaţi pot urma, după absolvire, un modul opţional de 5 zile, desfăşurat la Ecole hȏtelière de Lausanne.

Ecole hotelière de Lausanne, fondată în 1893, este prima de acest profil din lume, cu o mare contribuție la dezvoltarea turismului în Elveţia şi este considerată de către specialişti ca fiind cea mai performantă pentru formarea de directori şi operatori în industria ospitalităţii.

Condiții de înscriere la Programul de studii postuniversitare Managementul Strategic al Ospitalităţii:

- absolvent de studii superioare

- minimum 2 ani experiență în muncă

- bună cunoaștere a limbii engleze (certificat de atestare).

Selecția se face pe bază de:

- eseu motivațional (în limba engleză)

- interviu de selecție.

Taxă de școlarizare: 6000 euro.

Taxă de înscriere: 100 lei.