Cu CEZ Vânzare reduci costurile cu energia și gazele naturale cu până la 15%

  • CEZ Vânzare susține antreprenorii din industria HoReCa prin reduceri de până la 15% la energie electrică și gaze naturale. 

CEZ Vânzare, furnizorul tradițional de energie electrică și gaze naturale pentru 1,4 milioane de clienți din România, vine în întâmpinarea antreprenorilor din industria HoReCa, printr-o ofertă personalizată, adaptată nevoilor lor. Aşadar, agenții economici care operează hoteluri, restaurante sau societăți de catering beneficiază, în perioada 15 iunie - 30 iulie 2017, de un discount de până la 15% la prețul energiei electrice și gazelor naturale, pe întreaga perioadă contractuală.

Campania CEZ Vânzare este susţinută de către Liviu Popescu, coproprietar al unora dintre cele mai de succes concepte de localuri din ţară, un antreprenor cu o experienţă de peste 13 ani în domeniul HoReCa.

Profesioniştii care doresc să solicite o simulare de costuri, sunt invitaţi să acceseze pagina dedicată, www.cezinfo.ro/horeca.

ofertacezvanzare

Pentru CEZ Vânzare, abordarea provocărilor specifice profesioniștilor din industrie este o prioritate. Ne dorim să fim parteneri strategici, de încredere, pentru antreprenorii care ne aleg serviciile. Știm că energia electrică și gazele naturale reprezintă unele dintre cele mai mari surse de costuri indirecte. Ne propunem să susținem nevoile de dezvoltare și de creștere ale operatorilor din industria HoReCa prin analize și planuri de eficientizare care să optimizeze aceste costuri.” declară Cornelia Szabo, Director Executiv CEZ Vânzare.

Cei interesaţi pot solicita oferta CEZ Vânzare accesând www.cezinfo.ro/horeca sau:

•    prin Info Linia CEZ, la numărul unic 0251 929, număr cu tarif normal în rețeaua națională, disponibil pentru informații comerciale, în intervalul 08:00 – 20:00;
•    prin e-mail, la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.;
•    direct, la orice Centru de Relații cu Clienții CEZ.