S-a înființat primul sindicat al lucrătorilor din HoReCa

S-a înființat primul sindicat al lucrătorilor din HoReCa
person Horeca
access_time_filled

sindicatlucratorihorecaPrimul sindicat al lucrătorilor din HoReCa a fost lansat oficial la începutul lunii iulie a.c.

Sindicatul Național al Lucrătorilor din HoReCa are scopul de a ajuta și apăra drepturile tuturor membrilor săi de pe teritoriul României, indiferent de sex, etnie, specializare, funcție, opțiune politică sau apartenență la alte organizații de profil. De asemenea, sindicatul nu intră în conflict cu nicio altă instituție sau formă de asociere a lucrătorilor din acest domeniu.

Sindicatul lucrătorilor din HoReCa este condus de către: Ion Toma – președinte, Nico Lontraș – vicepreședinte; Bogdan Dumitrescu – vicepreședinte; Ionut Șușală – secretar general.

Sindicatul își propune:

– pe termen lung – schimbarea legislației de profil prin îmbunătățirea ei și ralierea la standarde europene în interesul profesional, economic și social al tuturor celor care activează în HORECA și suport juridic pentru soluționarea conflictelor de muncă;
– pe termen scurt – să ofere consiliere tuturor membrilor care au nevoie de acest suport în relația cu patronatul sau instituțiile statului.

“îi invităm alături de noi pe toți lucrătorii din HORECA. împreună suntem mai puternici”, spun fondatorii sindicatului. Pentru întrebări și detalii puteți trimite un email la adresa contact@snlhoreca.ro

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302