S-a înființat primul sindicat al lucrătorilor din HoReCa

sindicatlucratorihorecaPrimul sindicat al lucrătorilor din HoReCa a fost lansat oficial la începutul lunii iulie a.c.

Sindicatul Național al Lucrătorilor din HoReCa are scopul de a ajuta şi apăra drepturile tuturor membrilor săi de pe teritoriul României, indiferent de sex, etnie, specializare, funcţie, opţiune politică sau apartenenţă la alte organizaţii de profil. De asemenea, sindicatul nu intră în conflict cu nicio altă instituţie sau formă de asociere a lucrătorilor din acest domeniu.

Sindicatul lucrătorilor din HoReCa este condus de către: Ion Toma - președinte, Nico Lontraș - vicepreședinte; Bogdan Dumitrescu - vicepreședinte; Ionut Șușală - secretar general.

Sindicatul îşi propune:

- pe termen lung - schimbarea legislaţiei de profil prin îmbunătăţirea ei şi ralierea la standarde europene în interesul profesional, economic şi social al tuturor celor care activează în HORECA şi suport juridic pentru soluţionarea conflictelor de muncă;
- pe termen scurt - să ofere consiliere tuturor membrilor care au nevoie de acest suport în relaţia cu patronatul sau instituţiile statului.

“Îi invităm alături de noi pe toţi lucrătorii din HORECA. Împreună suntem mai puternici”, spun fondatorii sindicatului. Pentru întrebări și detalii puteți trimite un email la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.