Ana Hotels SA este din nou cea mai bună companie hotelieră a anului

anahotelsSAAna Hotels SA și-a menținut Locul 1 la categoria Întreprinderi Mari din Domeniul Turismului - Hoteluri și alte facilități de cazare similare, în Topul Național al Firmelor. Acest top, dat publicității la data de 9 noiembrie 2017, a fost realizat în exclusivitate de Camera de Comerț și Industrie a României și este un eveniment de vârf al mediului de afaceri din țară.

Topul recompensează, la nivel național, pe baza unei metodologii complexe, transparente și unitare, cele mai performante societăți comerciale din România din principalele domenii de activitate economică. Acest prestigios eveniment recompensează anual cele mai eficiente și mai inovative companii din industria ospitalității și turismului din România.

Premiul național obținut și în acest an, reprezintă o confirmare a creativității și perseverenței companiei integral românești ANA HOTELS, care deţine şi operează hotelurile ATHENEE PALACE HILTON***** şi CROWNE PLAZA**** din Bucureşti, SPORT****, BRADUL**** şi POIANA*** din Poiana Braşov, precum şi EUROPA**** din Eforie Nord”, se arată într-un comunicat al companiei.

El dovedește că ANA HOTELS continuă să se situeze, an de an, în fruntea operatorilor și furnizorilor de servicii din industria hotelieră din România, ca urmare a eforturilor sale permanente de creştere a calităţii serviciilor oferite de toate hotelurile din lanţul ANA. Calitatea serviciilor a fost potențată de investiţiile substanţiale făcute de ANA HOTELS începând cu anul 2010. Ele au avut drept consecinţă ridicarea standardelor de calitate, creșterea gradului de satisfacție a oaspeților și consolidarea brandului, la nivel național și internațional. Toate acestea au loc în contextul în care atât competiția cât și competitivitatea din piața hotelieră din România sunt acerbe”, se mai arată în comunicatul Ana Hotels.

Locul 1 național din acest an este rezultatul combinat al unor locații excepționale, al unor planuri investiționale deosebit de ambițioase, al unor manageri de excepție și al unor echipe de specialiști de mare profesionalism, subliniază reprezentanții Ana Hotels.

“Premiul obținut ne obligă la și mai mult. În acest context grupul de societăți ANA anunță începerea lucrărilor la noul nostru obiectiv, ANA TOWER, un turn de birouri clasa A, cu 24 de etaje și 100 de metri înălțime, al cărui proiect este certificat Leed Gold Green Building”, se mai precizează în comunicat.


Cele mai citite articole

Prev Next