ANBCT - România a anunțat numele noilor directori regionali

anbctromaniaConsiliul Director al Asociației Naționale a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism A.N.B.C.T. - ROMÂNIA, reprezentat de președinte Ștefan Bercea și secretar general Cornelia GHIȘOI, în urma ședinței din data de 12 februarie 2018, a stabilit următoarele:

1. Numirea, cu atribuțiile prevăzute de Statutul și Regulamentul de Organizare și Funcționare al A.N.B.C.T. - ROMÂNIA, pentru următoarele funcții:

Manager de proiect - Neag Adrian
Director regional Transilvania - Paul Siserman
Director regional Moldova - Florin Popa
Director regional București - Muntenia - Laurențiu Mâță
Coordonator comitet Tineret - Alin Barabancea
Responsabili Departament Media - Laurențiu Mâță și Alexandru Petrescu.

2. Poziționarea pe lista de așteptare pentru înscrierea la Culinary World Cup Luxembourg 24-28.11.2018 a echipelor naționale de seniori și juniori - sub coordonarea Chef Cezar Munteanu.

3. Actualizarea bazei de date cu membrii asociației și transmiterea de comunicate fiecărui membru în vederea definitivării listei finale actualizate a membrilor - termen 01.03.2018.

4. Aprobarea calendarului de activități și evenimente al Asociației Naționale a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism A.N.B.C.T. - ROMÂNIA pentru anul 2018.

5. Aprobarea protocoalelor de colaborare - draft - cu Ministerul Turismului, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Ministerul Educației Naționale, inspectoratele școlare județene și unitățile de învățământ cu specific alimentație publică și turism din România.

6. Transmiterea către World Association of Chefs Societes a formularului de intenție de organizare în anul 2019 a primului seminar pentru jurați World Chefs în România, sub patronajul World Association of Chefs Societes și organizarea Asociației Naționale a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism A.N.B.C.T. – ROMÂNIA.

7. Aprobarea regulamentelor de organizare și deșfășurare a competițiilor culinare pentru anul 2018, conform calendarului de activități.

Sursa: comunicat de presă ANBCT - România.


Cele mai citite articole

Prev Next