A doua ediție a Conferinței Naționale a Industriei Ospitalității are loc în perioada 11-12 aprilie, la hotel Marriott

HORA, Organizația Patronală a Hotelurilor si Restaurantelor din Romania, și Hospitality Culture Institute organizează în perioada 11-12 aprilie a.c., cea de-a doua ediție a Conferinței Naționale a Industriei Ospitalității, un eveniment dedicat profesioniștilor din industria HoReCa. Tema ediției de anul acesta este The 2D Perspective: Digital & Delivery.

Principalele paneluri ale conferinței sunt Administrație, Fiscalitate, Delivery&Tehnologies, VIP Hospitality, Resursa Umană și Comunicarea Digitală. În cadrul acestora se vor dezbate subiecte precum dinamica pieței de delivery, așteptările consumatorilor, problema forței de muncă, digitalizarea operațională a business-urilor din HoReCa, a comunicării cu consumatorul, efectele din business după digitalizare.

conferintahoraaprilie2018

 Vom identifica tendințele mondiale în consumerism și vom afla tips&tricks despre competitivitate mondială de la Dr. David Bosshart, CEO al GDI Gottlieb Duttweiler Institute și Professor Stephane Garelli, fondatorul IMD World Competitiveness Center și fost Managing Director al Forumului Economic Mondial de la Davos timp de 13 ani. Alături de ei va participa Jörg Gerbig, Chief Operating Officer Takeaway, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața de comenzi online de mâncare din Europa”, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Conferința Națională a Industriei Ospitalității este singurul eveniment dedicat dezbaterii legitime și profesionale a problemelor de business din industria ospitalității românești și soluționării acestor probleme într-o manieră integrată și adaptată cadrului economic, social și politic din România. Această conferință își propune să devină un partener pe termen lung și un consultant legitim pentru profesioniștii din industria HoReCa românească. 

Conferința reunește lideri din industria ospitalității naționale și internaționale, profesioniști în marketing și comunicare și autorități economice și politice din România și din străinătate. Totodată, evenimentul reprezintă o excelentă oportunitate de relaționare și schimb de informații. 

Evenimentul va avea loc în perioada 11-12 aprilie, la Grand Ballroom ABC de la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Înscrierile se pot face AICI.


Cele mai citite articole

Prev Next