Cu CEZ Vânzare, antreprenorii din industria HoReCa beneficiază de reduceri de până la 20% la energie electrică și gaze naturale

CEZ Vânzare, furnizorul de energie electrică și gaze naturale pentru 1,3 milioane de clienți din România, vine în întâmpinarea antreprenorilor din industria HoReCa, cu o ofertă personalizată, adaptată nevoilor specifice. În perioada 9 aprilie - 31 mai 2018, agenții economici care administrează hoteluri, restaurante sau societăți de catering, se pot bucura de un discount de până la 20% la prețul energiei electrice și al gazelor naturale, pe întreaga perioadă contractuală.

Campania CEZ Vânzare de încurajare și susținere a antreprenorilor din industria ospitalității este susţinută de către Liviu Popescu, coproprietar al unuia dintre cele mai importante lanțuri de restaurante din țară. Cu o experiență de peste 23 ani în domeniul serviciilor, dintre care 15 ani în antreprenoriat, Liviu Popescu este de părere că unul dintre secretele lui de business este acela că întotdeauna a avut grijă să își aleagă corect furnizorii cu care colaborează.

De-a lungul carierei mele, am învățat că dacă îți alegi cu grijă furnizorii, poți face economii importante pe care apoi să le folosești în dezvoltarea afacerii tale. HoReCa este o industrie cu mulți competitori și orice reducere a cheltuielilor înseamnă un avantaj competitiv”, spune Liviu Popescu.

reducericezhoreca

Abordarea specifică pentru fiecare industrie în parte a fost întotdeauna o prioritate pentru CEZ Vânzare. Le propunem antreprenorilor din industria HoReCa un parteneriat pe termen lung, bazat pe servicii de calitate oferite la un preț corect. Ei vor putea astfel să își optimizeze costurile utilităților și să se bazeze pe un partener de încredere, care le înțelege nevoile și modelul de afaceri, permițându-le totodată să își dezvolte afacerea în condiții de predictibilitate și siguranță”, declară Cornelia Szabo, Director Executiv CEZ Vânzare.

Profesioniștii din industria HoReCa care doresc să beneficieze de oferta CEZ Vânzare până pe data de 31 mai 2018 sunt invitaţi să acceseze pagina dedicată lor, www.cezinfo.ro/horecaDe asemenea, ei pot solicita oferta astfel:

•    la numărul unic 0251 929, număr cu tarif normal în rețeaua națională, disponibil pentru informații comerciale, în intervalul 08:00 - 20:00;
•    prin e-mail, la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.;
•    în orice Centru de Relații cu Clienții CEZ.


Cele mai citite articole