Sfaturile experţilor Pro Formula - cum să obţineţi recenzii de 5 stele

În industria ospitalităţii, în contextul dezvoltării efervescente a platformelor de social media şi a influencer marketingului, competitivitatea îmbracă noi valenţe. Hoteluri, pensiuni, restaurante şi cafenele, toate au înţeles că nu este suficient să ofere servicii excelente la preţuri bune, ci să-şi creeze o reputaţie pozitivă, puternică, în mediul online, interacţionând cu clienţi actuali şi, mai ales, cu cei potenţiali.

De aceea, recenziile din social media reprezintă adevărate cărţi de vizită şi cântăresc mult în decizia utilizatorilor de a încerca serviciile locaţiilor respective.

În rândurile ce urmează, nu vă vom prezenta strategii complexe de marketing online, ci vă vom oferi câteva sfaturi simple, de la experţii noştri Pro Formula, care să asigure clienţilor dumneavoastră extra satisfacţie.

checkin

Astfel, fără investiţii costisitoare, puteţi obţine:

  • 5 stele pentru un pat confortabil, cu lenjerie impecabilă, catifelată şi plăcut parfumată. Pentru aceasta, folosiţi Coccolino Balsam Concentrat De Rufe Spring Fresh sau Coccolino Professional Pure Balsam De Rufe. Ambele au o acţiune eficientă de catifelare a ţesăturilor, elimină mirosurile neplăcute, conferind lenjeriei moliciunea și parfumul plăcut, care vă vor răsfăța oaspeții.

coccolinohoteluri

  • 5 stele pentru o baie care străluceşte de curăţenie. Oaspeţii asociază băile impecabile, care arată ca noi, cu confortul şi siguranţa din marile lanţuri hoteliere. În băi, rosturile dintre plăcile de gresie şi faianţă sunt poroase, astfel mucegaiul și orice alt fel de pete pot adera uşor la acestea. Aceste pete pot conferi impresia de murdărie, chiar dacă zona este curată. Prin urmare, este important să păstrați curățenia și strălucirea rosturilor. Menținerea curățeniei rosturilor și combaterea mucegaiului sunt ușoare atunci când folosiți Domestos Pro Formula Detergent Pentru Curățarea Rosturilor. Acesta aderă la suprafețele verticale, fiind ideal pentru rosturile dintre plăcile de faianță și gresie. Formula pe bază de clor curăță petele dificile și îndepărtează mucegaiul în același timp. Pentru curăţarea și detartrarea bateriilor şi a altor suprafeţe din baie, folosiţi Cif Pro Formula Detergent Pentru Baie 2în1. Baia va arăta ca nouă, iar clienții vor fi încântați.

cif

  • 5 stele pentru o privelişte uimitoare. Aveţi un restaurant sau o pensiune perfect amplasată, cu o privelişte superbă? Atunci, asiguraţi-vă că geamurile sunt strălucitoare, fără dâre, ca oaspeţii să o poată admira nestingheriţi. Folosiți Cif Pro Formula Geamuri & Suprafețe pentru rezultate perfecte de fiecare dată. Şi, ca să vă fie mai uşor, un mic truc Pro Formula: spălaţi geamurile într-o zi fără soare, când este înnorat afară. Razele soarelui duc la uscarea foarte rapidă a geamului şi, din această cauză, rămân mai multe urme.

omoprofessional

  • 5 stele pentru un personal care se poartă şi arată impecabil. În marile hoteluri şi în restaurantele de lux, personalul se distinge şi prin ţinutele impecabile. Aspectul îngrijit al acestora confer siguranţă şi contribuie, mai mult decât aţi crede, la atmosfera primitoare. Păstraţi uniformele angajaţilor dumnevoastră curate, ca noi, în culori vibrante, folosind Omo Professional Automat Pentru Rufe Colorate. Formula sa cu enzime înlătură eficient petele dificile, proteice, fără a deteriora ţesăturile colorate.

omo

  • 5 stele pentru prosoape, halate, feţe de masă, naproane şi şervete imaculat de albe. Textilele albe sunt preferate în industria HoReCa pentru că sunt asociate, simbolic, cu serviciile ireproşabile. Să le păstraţi curate şi strălucitoare nu e deloc dificil, dacă folosiţi un detergent fără conţinut de fosfaţi care, în timp, îmbâcsesc ţesăturile albe. Atât Omo Professional Active Clean cât şi Omo Professional Automat Pentru Rufe Albe sunt detergenţi fără fosfaţi, cu rezultate excelente la temperaturi scăzute şi medii, de 40-60°C. Cu toate că mașinile de spălat au programe de spălare de până la 90°C, este recomandată o temperatură de spălare de 40-60°C. Este temperatura optimă pentru a dezinfecta, a distruge bacteriile și a îndepărta praful și petele. În acest fel, nu veţi distruge țesăturile, așa că renunţaţi la apa mult prea fierbinte.

omoautomat

  • 5 stele pentru pardoseli strălucitoare şi pentru un mobilier curat şi bine întreţinut. Curăţenia în cele mai mici detalii schimbă cu totul aspectul şi atmosfera restaurantului, hotelului sau pensiunii dumneavoastră. Asiguraţi-vă că acordaţi atenţia cuvenită pardoselilor, curăţându-le rapid şi uşor cu Cif Pro Formula Detergent Pentru Suprafeţe Din Lemn. Mobilierul din lemn natural este foarte apreciat. Îl puteţi întreţine cu Cif Pro Formula Spray Pentru Curăţarea Lemnului, care îndepărtează rapid degetele şi petele dificile. Dacă aveţi mobilier din materiale moderne, Cif Pro Formula Multi Suprafeţe vă va ajuta să îndepărtaţi uşor praful şi murdăria, iar suprafeţele vor arăta ca noi. Mânerele sau clanţele din metale preţioase, precum arama şi cuprul, vor străluci, dacă  le ştergeţi cu Cif Pro Formula pentru Alamă & Cupru.

cifmultisuprafetePentru mai multe sfaturi, trucuri şi materiale de training de la experţii Pro Formula, precum şi pentru informaţii despre întreaga gamă de produse, accesaţi www.proformula.com sau ne puteţi contacta pe adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau la telefon +4 021 233 3894. Veţi învăţa cum să curăţaţi rapid şi eficient tot felul de suprafeţe - mai puţine griji şi timp câştigat pentru afacerea dumneavoastră!

Advertorial apărut în ediția 90 a revistei Horeca România.