HOTEL & CATERING 2010 - editia a VIII-a

HOTEL & CATERING 2010 - editia a VIII-a

hotel_cateringEXPO Transilvania si Camera de Comert si Industrie Cluj deschid incepand de miercuri, 3 martie, si pana duminica, 7 martie 2010, cel mai important Targ specializat in dotari pentru hoteluri, restaurante, catering, din zona central nord-vestica a tarii: HOTEL & CATERING 2010.
Aflat la cea de a VIII-a editie, Targul HOTEL & CATERING reuneste firme care s-au specializat in amenajari si dotari, oferind echipamente si servicii pentru: hoteluri, restaurante, baruri; cofetarii si patiserii; pizzerii; fast-food; cantine, discoteci; cluburi, cazinouri; catering; spalatorii; curatatorii.
Conform traditiei, si editia 2010 pregateste vizitatorilor de specialitate si publicului larg un atractiv Program de ManifestÇiri conexe. in cadrul acestuia, va avea loc cea de a II-a editie SHOW GASTRONOMIC, cu demonstratii culinare sustinute de maestrii bucatari specialisti din elita gastronomica nationala. Pe toata perioada manifestarii vor fi degustari de produse, atat a celor de la demonstratiile culinare, cat si degustari de cafea sau dulciuri. HOTEL & CATERING a fost inaugurat in anul 2003 si este, prin excelenta, unul dintre targurile marca EXPO Transilvania. Editia de anul trecut a impresionat prin profesionalismul si eticheta impusa de firmele expozante.
Calitatea produselor aduse precum si standardele serviciilor oferite de firmele participante au confirmat inca o data statutul targului HOTEL & CATERING de cel mai important eveniment expozitional de profil din Transilvania.