HOTREC a lansat o platformă online gratuită dedicată start-up-urilor care oferă servicii firmelor din industria ospitalității

HOTREC, asociația umbrelă a hotelurilor, restaurantelor, barurilor, cafenelelor și stabilimentelor similare din Europa, a lansat o platformă online dedicată start-up-urilor care oferă produse și servicii firmelor din industria ospitalității, menită să ofere acestor start-up-uri mai multă vizibilitate pe piață și să ajute totodată companiile din industria ospitalității să identifice mai ușor soluții și parteneri pentru provocările lor în creștere. 

Înscrierea pe această platformă (www.hospitality-startup.eu) este gratuită și este deschisă tuturor firmelor care oferă produse și servicii pentru companiile din industria ospitalității din Europa și care nu au mai mult de 5 ani de la înființare. Start-up-urile își pot indica locația și zona lor de activitate, permițând astfel firmelor din industria ospitalității din Europa să identifice mai ușor soluțiile aflate în proximitatea lor.

firmestartup

Această platformă este menită să faciliteze întâlnirea ofertei (start-up-urile care oferă servicii afacerilor din industria ospitalității) și a cererii (firmele din industria ospitalității aflate în căutare de idei și parteneri pentru a face față provocărilor cu care se confruntă)”, se arată într-un comunicat emis de HOTREC.

Astfel, prin această inițiativă HOTREC dorește să ajute în special start-up-urile mici să-și promoveze soluțiile pe piața europeană și să devină mai vizibile “în ochii” companiilor din industria ospitalității europene. În același timp, platforma oferă tuturor hotelurilor, restaurantelor, pub-urilor, cafenelelor și cluburilor oportunitatea de a descoperi noi companii inovative, noi produse și soluții pentru afacerile lor.

startupuri

Invităm start-up-urile să se înscrie pe platformă și companiile din industria ospitalității să verifice platforma în mod regulat pentru a identifica noi soluții la provocările lor, care ar putea fi chiar în proximitatea lor”, a declarat Christian de Barrin, CEO HOTREC.

HOTREC este asociația umbrelă a hotelurilor, restaurantelor, barurilor, cafenelelor și stabilimentelor similare din Europa, care reunește 43 de asociații naționale din 30 de țări, și reprezintă vocea industriei ospitalității în Europa.