Profesioniștii din industria HoReCa sunt așteptați în perioada 21-24 februarie la ROMHOTEL 2019

Între 21 și 24 februarie 2019, în Pavilionul B1 al Centrului Expoziţional Romexpo, are loc Expoziţia internaţională de echipamente, mobilier şi dotări pentru hoteluri şi restaurante - ROMHOTEL, expoziție dedicată industriei ospitalităţii. Timp de patru zile, expozanții își prezintă ofertele de produse şi servicii specifice pieţei de HoReCa, precum şi noutăţile apărute în acest domeniu.

standbilanciaromhotel

Târgul pune la dispoziția vizitatorilor soluţii dedicate amenajării şi dotării hotelurilor, restaurantelor, cafenelelor şi barurilor, cum ar fi: mobilier, decoraţiuni şi accesorii pentru structurile de primire, unităţile de alimentaţie publică, catering, fast-food.

Nu lipsesc nici echipamentele profesionale recent apărute în acest sector: de pregătire, servire și depozitare  a preparatelor culinare și a băuturilor; de producere, direct în unitate, a apei plate și a celei carbogazoase; de asigurare a igienei şi curăţeniei; de întreţinere a reţelelor electrice şi de încălzire a acestor incinte etc.

Bilancia va prezenta în cadrul Romhotel 2019 - expoziție internaţională de echipamente, mobilier şi dotări pentru hoteluri şi restaurante cu tradiție pe piața românească - cele mai bune soluții în materie de utilaje și accesorii profesionale pentru afacerile din industria ospitalității și va aduce în fața profesioniștilor din domeniu o serie de noutăți din domeniu, printre care noua generație de cuptoare Angelo Po “Acto”. De asemenea, la standul Bilanciei din cadrul Romhotel vor avea loc o serie de demonstrații gastronomice, susținute de chefi celebri, precum Chef Antonio Passarelli, Chef Claudio Rampinini (Chef Ambassador Moretti Forni) și Chef Sorin Ristea.

Manifestările conexe desfășurate la această ediție ROMHOTEL se împart în două categorii și au loc în fiecare zi a expoziției: Ateliere culinare și demonstrații și Conferințe de interes adresate specialiștilor. Găsiți AICI lista completă a manifestărilor conexe.

romhotel2019

ROMHOTEL 2019 se desfășoară în aceeași perioadă cu Târgul de Turism al României, ediția de primăvară.

Informații suplimentare despre cele două evenimente se regăsesc pe: www.targuldeturism.ro și www.romhotel.ro

Program de vizitare:
21 - 23 februarie: 10.00 - 18.00;
24 februarie: 10.00 - 16.00.

Bilet intrare: 20 lei/zi
Intrare gratuită pentru copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilități și cele instituționalizate.

Acces:
Pietonal: Porțile A, B, C si D, cu intrare dinspre: Piața Presei Libere, Bulevardul Expoziției și Strada Parcului;
Auto: Porțile B, C și D, cu intrare dinspre: Bulevardul Expoziției și Strada Parcului.

Tarif parcare: 5 lei/oră