Specialiștii din industria HoReCa se reunesc pe 10 aprilie la Conferința Națională a Industriei Ospitalității, ediția III

Organizația Patronală a Hotelurilor si Restaurantelor din România - HORA și Hospitality Culture Institute organizează miercuri, 10 aprilie, la hotelul Sheraton din București, a treia ediție a Conferinței Naționale a Industriei Ospitalității.

Conferința va fi deschisă de președintele HORA, Dragoș Petrescu, care va vorbi despre proiectele asociației și evoluția pieței HoReCa în 2018, și va continua cu o serie de prezentări și dezbateri susținute de specialiști din industria locală și internațională, pe subiecte de interes pentru operatorii HoReCa, precum resursa umană, fiscalitate sau tendințe în evoluția gastronomiei.

Reunind lideri autohtoni din piața HoReCa, personalități marcante din plan extern, autorități locale și specialiști din industrii conexe, Conferința Națională a Industriei Ospitalității reprezintă o platformă complexă de dezbatere, generatoare de soluții inovatoare pentru ospitalitate, unul dintre domeniile de interes strategic ale României”, spun organizatorii.

conferintaHORAeditia3

Programul celei de-a 3-a ediții a Conferinței Naționale a Industriei Ospitalității:

08:30 Primirea invitatilor & cafea Julius Meinl cu aroma de ospitalitate

09:10 Opening speeches - Proiectele Asociației HORA și evoluția pieței în 2018, Dragoș Petrescu Președinte HORA

09:30 PANEL: Turism intern și Administrație. Provocări și realități. Moderator: Răzvan Crișan, Co-Owner M60 Group

  • Ilie Bolojan, Primar General Municipiul Oradea
  • Daniel Mischie, CEO City Grill Grup

10:30 Coffee Break

10:45  Prezentare Paul Robert Blom, lector al Academiei Olandeze de Vin - Evoluția sectorului în ultimii 20 de ani

11:15  PANEL: Resursa umană, principala problemă a sectorului în 2019. Moderator: Călin Ile, Președinte FIHR

  • Cristian Macedonschi, consilier local Brașov (FDGR)
  • Măriuca Talpeș, CEO Intuitext
  • Victor Stelian Fedorca - Președinte al Autorității Naționale pentru Formarea Profesională în Sistem Dual.
  • Anca Hociota - Școala de arte și meserii - Camera de comert Româno-Germană
  • Zoe Dobre, HR Manager City Grill Grup

12:00 Coffee Break

12:00 Mircea Dinescu și Dragoș Petrescu. Gastronomia, trecut, prezent și viitor.

12:45 Lunch

14:00 PANEL: Fiscalitatea, factor de stabilitate și dezvoltare. Moderator: ION BIRIȘ, Co-Owner BDG&LOFT

  • Alexandru Cristea - Tax Partner Tuca, Zbârcea și Asociații
  • Călin Ionescu, COO Sphera Franchising Group

14:45 Coffee break

15:00 Raluca-Ana Timis, Category Developer & Shopper Insight Manager PepsiCo

15:30 Coffee break

15:45 PANEL: Developing HoReCa. Multiplicare sau M&A. Moderator: RĂZVAN GHEORGHIU-TESTA, Partener Țuca, Zbârcea&Asociații

  • Sergiu Neguț, Co-founder Fintech OS, Partener și Decan asociat al Maastricht School of Management România
  • Eugenia Vasiliu, Axxess Capital
  • Romulus Andrei, Director, Departamentul Finanțări Structurate
  • Dan Isai, CEO Salad BOX
  • Tinu Sebeșanu, CEO Trend Hospitality

17:00 Prezentare Research Food Service National - Hospitality Culture Institute

17:30 End of the Day

20:30 PRIVATE PARTY by Fratelli.


banner aprilie