Pro Formula - Gama completă pentru afaceri fără griji suplimentare

  • Curăţenia de primăvară - un nou sezon pentru afaceri pline de culoare

Odată ieşiţi din sezonul rece, antreprenorii din industria HoReCa fac planuri mari şi proiecte îndrăzneţe pentru un nou sezon turistic estival mai profitabil decât cel precedent. Acesta este momentul oportun pentru a da un restart afacerii dumneavoastră, iar pentru aceasta, curăţenia de primăvară este esenţială. Un spaţiu curat, reîmprospătat şi bine organizat poate fi cea mai simplă cale spre un sezon de succes, cu clienţi mai fericiţi ca niciodată, decişi să se reîntoarcă şi să vă recomande. Curăţenia de primăvară este momentul cheie în care puteţi pune fundaţia unei mărci de încredere, aceea pe care o doriţi de mult timp pentru restaurantul sau pensiunea dumneavoastră.

Acest nou început poate fi mai uşor şi lipsit de investiţii majore, dacă alegeţi Pro Formula. Vă propunem în cele ce urmează câteva produse profesionale, eficiente, uşor de dozat, cu acţiune rapidă, încă de la prima utilizare. Sunt produse esenţiale, cu ajutorul cărora curăţenia de primăvară va fi mai riguroasă ca niciodată, iar efortul invers proporțional.

CURĂŢENIA ÎN BUCĂTĂRIE

Bucătăria o puteţi curăţa, în profunzime, rapid, folosind doar 3 produse Pro Formula.

proformula 1

Înainte de a începe, eliminaţi de pe suprafeţe resturile alimentare şi stocaţi cu grijă, într-un loc ferit, alimentele, aparatele, vasele şi ustensilele specifice.

Apoi, cu Cif Degresant Puternic şi cu o lavetă umedă, îndepărtaţi grăsimea şi murdăria solidă de pe toate suprafeţele din bucătărie – mese de lucru, hote, aragaze, filtre, pardoseli, dulapuri, ustensile, oale, tigăi, pereți, uşi și scurgeri. Pentru că nu conţine parfum, poate fi folosit în siguranţă, inclusiv pe suprafeţele destinate preparării alimentelor.

După ce aţi degresat şi curăţat toate suprafeţele, pulverizaţi Cif Detergent Dezinfectant Lichid 2în1, direct pe suprafeţele care vin în contact cu alimentele. Lăsați să acționeze timp de 5 minute. Clătiţi bine suprafeţele cu apă, cu ajutorul unei lavete curate. Asiguraţi-vă că celelalte zone importante, cum ar fi chiuvetele, robinetele, mânerele uşilor, dulapurilor, întrerupătoarele, deschizătoarele de conserve, cântarele, dar şi casele de marcat sau telefoanele din zona de restaurant sunt dezinfectate acum, dar şi periodic, pentru a evita contaminarea.

La final, pentru a vă bucura cât mai mult de prospeţimea obținută prin curăţenie, este important să degajaţi ţevile şi scurgerile. Un ajutor rapid şi eficient este Domestos Detergent Pentru Desfundarea Ţevilor. Acesta pătrunde prin apa care nu se scurge, acţionează în doar 15 minute, eliminând reziduurile şi mirosurile neplăcute.

CURĂȚENIA ÎN BĂI

proformula 2

Umiditatea din băi favorizează formarea mucegaiului şi răspândirea bacteriilor, aşa încât, aici, sunt necesare produse eficiente şi o atenţie sporită. În plus, baia este locul unde curăţenia trebuie făcută riguros, zilnic sau ori de câte ori este necesar. Astfel, recomandările Pro Formula pot fi urmate de fiecare dată, nu doar în cazul curăţeniei de primăvară. Această gamă minimală de 3 produse vă va asigura, cu efort redus, o baie impecabilă - extra satisfacţie pentru oaspeţii sau clienţii dumneavoastră.

Curăţaţi chiuveta, toaleta, cada şi alte obiecte sanitare cu Cif Detergent Pentru Baie 2în1. Utilizaţi întotdeauna lavete sau bureţi diferiţi, pentru fiecare suprafaţă, pentru a evita astfel răspândirea bacteriilor în baie. Cif Detergent Pentru Baie 2în1 este perfect pentru îndepărtarea calcarului, murdăriei și urmelor de săpun, cu rezultate strălucitoare și parfum proaspăt, de durată. Este adecvat pentru materiale precum cromul, oțelul inoxidabil, pentru suprafețele din plastic și ceramică. Nu îl utilizaţi pe marmură sau pe alte suprafeţe sensibile la acizi.

Interiorul vasului de WC şi al pisoarului va recăpăta albul strălucitor, folosind Domestos Detartrant Pentru Toaletă. Turnaţi-l uniform pe suprafaţă şi lăsaţi-l să acţioneze 5 minute. Frecaţi cu peria. Formula sa densă va îndepărta petele dificile și va dizolva rapid depunerile de calcar, lăsând în urmă un parfum plăcut, de durată.

Pentru ca totul să fie perfect, acordaţi o atenţie sporită rosturilor dintre plăcile de gresie şi de faianţă. Chiar dacă baia este curată şi igienizată, aspectul pătat, murdar al acestora vă va ruina toate eforturile. Aceste mici suprafeţe pot da reale bătăi de cap - fiind poroase, mucegaiul si murdăria aderă foarte uşor, iar cu un strat de calcar depus peste, par imposibil de curățat. Formula pe bază de clor a lui Domestos Detergent Pentru Curăţarea Rosturilor va îndepărta uşor petele dificile și calcarul în același timp.

CURĂŢENIA ÎN CAMERE, PE HOLURI, ÎN SPAŢIILE COMUNE ŞI ÎN ZONA RECEPŢIEI

După ce ați aspirat, șters praful și aerisit camerele, puteți aduce un plus prospețime și strălucire, simplu, folosind un singur produs - Cif Brilliance Ocean Detergent Universal. Este un detergent eficient, multifuncțional, potrivit pentru curăţarea simplă, rapidă, fără clătire, a pardoselilor neşlefuite, a pereţilor, a suprafeţelor vopsite, din ceramică, laminate, a materialelor plastice şi a tuturor celorlalte suprafeţe lavabile dure.

proformula 3

Pentru că cel mai mic detaliu contează, acordați atenție și textilelor. Nimic nu vă va impresiona clienții mai mult decât așternuturile, prosoapele, fețele de masă și șervetele albe, imaculate și plăcut parfumate. Noul detergent din gama Pro Formula, Omo Horeca, garantează prin formula sa profesională rezultate excelente de spălare, chiar și în apă rece, și un parfum proaspăt, de primăvară.

Pentru întreaga gamă de produse special create pentru sarcini și aplicații specifice industriei HoReCa, trucuri şi materiale de training de la experţii Pro Formula, ne puteţi contacta pe adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau la telefon +4 021 233 3894. Vă garantăm, veţi avea mai puţine griji - timp câştigat pentru afacerea dumneavoastră!


Cele mai citite articole

Prev Next