Inspirație pentru reinventare. Antreprenorii HoReCa din centrul Transilvaniei sunt invitați să participe la webinarul “REINVENT HoReCa”

2021 va fi cu siguranță anul reinventării în industria HoReCa. De la introducerea unor noi standarde și proceduri în materie de curățenie și igienă, la dezvoltarea unor noi linii de business și regândirea de la zero a conceptelor și meniurilor sau implementarea tehnologiilor contactless, pandemia COVID-19 continuă să remodeleze afacerile din industria HoReCa.

La inițiativa celor de la INiZIO România, va avea loc în data de 25 februarie webinarul hybrid online și gratuit REINVENT HoReCa, dedicat antreprenorilor din domeniul HoReCa, cu precădere celor din Centrul Transilvaniei (județele: Cluj, Bihor, Sălaj, Bistrița-Năsăud, Alba și Mureș). În cadrul evenimentului, mai mulți specialiști din domeniu vor aborda o serie de subiecte de interes pentru antreprenorii din domeniu, și anume:

  • Hoteluri & Unități de cazare - perspective noi de evoluție;
  • Bucătărie & Restaurante (F&B) - reinventarea pe timp de criză;
  • Siguranța sanitară în pandemia Covid - implementarea sistemelor de prevenție și protecție, special concepute pentru HoReCa;

reinventhoreca2021

Reinvent HoReCa by INiZIO este menit să fie prezent regional și local, devenind o voce comună a intereselor antreprenorilor și dezvoltând un dialog important în industria HoReCa. Principalele direcții de activitate vor fi: setarea tendințelor și noutăților profesionale din domeniu și crearea de parteneriate strategice cu ONG-uri specializate și autorități, pe proiecte de dezvoltare, informare, educație și promovare”, precizează organizatorii.

Agenda webinarului care va începe joi, 25 februarie, începând cu ora 11:00, va fi următoarea:

Panel 1 (45 min) - Hotel & Unități de cazare:

Călin Ile, Președinte FIHR și Director General @ IBIS Timișoara
Zsolt Torjai, General Manager @ Hampton by Hilton, Cluj
Anamaria Ștefănuțiu, General Manager @ Hotel Boutique Roser House, Bistrița
Ștefan Balaur, COO @ Continental Hotels, România.

Panel 2 (45 min) - Bucătărie & Restaurante (F&B):

Chef Cezar Munteanu, București
Chef Roland Suciu @ Restaurant Baracca, Cluj
Chef & Owner Jonas Schaefer @ Valea Verde Retreat Transylvania, Mureș
Chef & Owner Eugen Pociran @ Restaurant Corsarul, Oradea
Cristian Găvan, General Manager @ Conacul Secuiesc, Alba.

Panel 3 (45 min) - Siguranță sanitară în pandemie COVID:

Cătălin Mihăiescu, Cluster Division Manager Institutional RO, UA & BG @ ECOLAB
Constantin Danciu, Development Manager @ Hygienium România by Grande Gloria
Ramona Tomuța, Expert HACCP, Oradea
Anca Văcărencu, Director @ ACCACIA Elite Hoteliere, București.

Gazda webinarului va fi Hajnal Komos de la INiZIO România. Evenimentul va fi transmis live pe pagina de facebook INiZIO și va putea fi vizionat gratuit pe canalul public YouTube, după terminarea sesiunii live.

Pentru informații suplimentare puteți contacta organizatorii la adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.