S-a incheiat Expozitia Internationala de Panificatie de la Verona

S-a incheiat Expozitia Internationala de Panificatie de la Verona
Cea de a IX-a editie a Expozitiei Internationale de Panificatie s-a desfasurat in perioada 22-26 mai 2010 la Verona, Italia, in cadrul centrului expozitional Veronafiere. in cadrul SIAB, au fost prezenti peste 400 de expozanti din 11 tari, iar numarul vizitatorilor care au trecut pragul expozitiei a fost de 38.000. Romania a fost reprezentata la evenimentul din acest an de Rompan, Cit, Helco, Lear Comimpex si Vel Pitar. Pe langa expozitiile de utilaje si inovatii tehnologice din domeniul morarit-panificatiei, al pastelor fainoase, cofetariei si ambalajelor, au avut loc seminarii pe diferite teme de interes conexe. Tematica abordata a fost siguranta la locul de munca,
îmbunatatirea randamentului de productie, ambalaje sustenabile, dieta alimentara bazata pe consumul produselor de panificatie si fainoase cu un continut bogat in fibre alimentare sau mai scazut in concentratie de sare.
panificatie_verona
Maestrii brutari si cofetari au facut demonstratii practice astfel incat in cele 5 zile cat a durat expozitia au fost coapte aproximativ 300.000 bucati franzele, 20.000 bucati pizza si procesate 8.000 de articole de patiserie/cofetarie. De asemenea, in cadrul SIAB au fost prezentate circa 180 de noi produse. in urma invitatiei din partea Veronafiere in colaborare cu Institutul Italian pentru Comert Exterior - Bucuresti, delegatia romana s-a alaturat altor 20 de delegatii straine participante la acest eveniment (din Brazilia, Ecuador, Columbia, Egipt, Libia, Tunisia, Turcia, Austria, Elvetia, Portugalia, Slovenia, Bosnia Herzegovina, Serbia, Macedonia, Muntenegru, Republica Ceha, Slovacia, Polonia, Ungaria si Emiratele Arabe Unite). Conform impresiilor reprezentantilor romani, expozitia a fost un succes, delegatia romana a stabilit legaturi cu producatorii italieni de utilaje pentru industria morarit-panificatie, de premixuri de faina si ambalaje in vederea unor potentiale afaceri si schimburi de experienta.

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Detalii Ok