Competitia Slovenia Flair Open a fost castigata de un barman roman

Competitia Slovenia Flair Open a fost castigata de un barman roman

valentin luc

Intre 13 si 14 octombrie 2010 s-a desfasurat in Slovenia, la Ljubljana, competitia internationala de bartending „Slovenia Flair Open”. Castigatorul competitiei este Valentin Luca, un tanar roman de 24 de ani, care a reusit sa îi intreaca pe cei mai valorosi barmani ai momentului. Evenimentul a fost organizat de Academia Nationala de Bartending din Slovenia si face parte din celebrul Grand Slam organizat de World Flair Association.

flair Open

Prima zi a competitiei destinata celor mai talentati barmani din intreaga lume a fost dedicata calificarilor, iar a doua zi s-a desfasurat finala. Clasat in calificari pe pozitia a treia, campionul national al Romaniei, Valentin Luca, a reusit in Finala performanta unica pentru bartendingul romanesc: primul loc. “A trecut o saptamana de la concurs si nici acum nu realizez performanta atinsa. Sunt de departe cele mai frumoase momente ale carierei mele”, a declarat Valentin Luca.

Flair Open slovenia

Alaturi de Vali, in Finala a mai intrat un alt roman, Razvan Dinu, care a ocupat locul sase in concurs. Locul II la¾Slovenia Flair Open” a fost adjudecat de celebrul Tomek Malek, iar pozitia a treia a fost ocupata de Marek Posluszny, marele favorit la castigarea urmatoarei finale mondiale de la sfarsitul anului, din Londra.

Tom malek

Luca Valentin este dublu campion national in bartending si s-a clasat pe locul doi la concursul international de barmani „Flaircracks” organizat la Zurich, pe 25 aprilie 2010. in 2009 acesta a mai obtinut doua rezultate similare in Olanda si Croatia, adaugand si calificarea in cadrul finalei mondiale din Londra, in primii 10 barmani din lume. Tot in 2009, Luca Valentin a urcat pe podiumul celei mai importante competitii internationale organizate in Romania¾Champions Flair Crash”, alaturi de campionii mondiali Danilo Oribe (Uruguay) si Vladimir Buryanov (Ucraina).


Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Detalii Ok