Calificari europene in turismul romanesc

Calificari europene in turismul romanesc

Federatia Bucatarilor din Romania a inceput derularea proiectului „O calificare in Turism - o sansa pentru o slujba mai buna”, un proiect cofinantat din fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Acest proiect strategic are ca scop calificarea de personal in Turism.

Bucatar2

Proiectul se adreseaza unui numar de 1.000 de persoane angajate care urmeaza a fi consiliate, iar la finalul celor doi ani de desfasurare, peste 600 de persoane vor fi calificate.

Partenerii din proiect Ãimpreuna cu Federatia Bucatarilor, Camera de Comert a Municipiului Bucuresti in calitate de lider de parteneriat, Camera de Comert Valcea si STEF Management Consulting sunt institutii care de asemenea activeaza in domeniul calificarii de personal in domeniul Turismului. Pe langa cursurile de calificare Bucatar derulate de Federatia Bucatarilor din Romania, in acest proiect partenerii vor califica personal pentru meseriile de Ospatar si Administrator Pensiune Turistica.

buc

Efectele pozitive ale derularii acestui proiect cu siguranta se vor reflecta in serviciile de calitate pe care le vor oferi institutiile care vor beneficia de angajati calificati prin acest program. Din punctul de vedere al cursantilor gratuitatea de care vor beneficia prin intermediul acestui proiect va fi un aspect motivant in reconversia acestora.

Cursurile de calificare se vor derula incepand cu luna februarie a anului 2011 si se vor adresa in principal persoanelor rezidente in Municipiul Bucuresti si Judetele Ilfov, Valcea, Olt, Dolj, Gorj, Mehedinti, Alba, Harghita, Sibiu, Brasov, Covasna.

bucatar1

Cu acest proiect Federatia Ãimpreuna cu partenerii sai vor contribui cu certitudine la ridicarea nivelului de calificare al personalului din Turism si la impunerea unor standarde corespunzatoare pentru personalul angajat in domeniul turismului romanesc.


Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Detalii Ok