stradaleclujChef FOA împreună cu Constantin Covaliu, vor deschide la începutul anului 2018, la Cluj, primul restaurant din lanțul Stradale, The Lunch Society, un concept de street food și live cooking dedicat clădirilor de birouri, dezvoltat de compania Flavours cu 16 ani de experiență pe piața din București. Investiția în restaurantul cu concept unic pe piața clujeană...

sbarroromaniaLanțul de restaurante Sbarro, unul dintre liderii pieței globale de fast serving, a inaugurat în data de 14 octombrie a.c. prima pizzerie din România, în București Mall. Grupul, care deține peste 800 de restaurante în 33 de țări, are în plan să deschidă încă două restaurante în București până la finalul acestui an, iar în următorii cinci ani...

tacobellbaneasaCel mai mare lanț de restaurante quick service din lume care oferă produse de inspirație mexicană, Taco Bell, deschide joi, 12 octombrie, la București, primul restaurant din România și din Europa Centrală și de Est totodată. Restaurantul, în care s-au investit 350.000 de euro, este situat în cel mai vizitat mall din România, Băneasa Shopping Center...

subwaykauflandBetter Brands, unul dintre francizații Subway cu unități multiple în România, a deschis o nouă unitate în București, în noul concept de food court din Kaufland Barbu Văcărescu nr. 120, în urma unei investiții de peste 120.000 de euro. Cu acest nou restaurant, Better Brands ajunge la o investiție de aproximativ jumătate de milion de euro în conceptul Subway.

mancaretacobellTaco Bell, cel mai mare lanț de restaurante quick service din lume care oferă produse de inspirație mexicană, se deschide în București în luna octombrie. Primul restaurant Taco Bell din România, care va fi amplasat în Băneasa Shopping City, va fi și primul din Europa Centrală și de Est. De fapt, acesta va fi singurul Taco Bell pe o rază aeriană de 1.208 kilometri...

restaurantgalettoUn nou restaurant cu specific italian și-a deschis porțile joi, 21 septembrie a.c., în București. Este vorba de restaurantul Galletto, situat în locul fostului restaurant Sangria, pe Căderea Bastiliei 78. Conceptul îi aparține lui Andrei Găman, care, după ce a lansat în Bucuresti Trattoria Il Mulino și Osteria Zucca, continuă drumul restaurantelor cu specific italian cu o nouă provocare.

sarbatoareagastronomieifrancezeO serie de unități HoReCa din București, precum hoteluri, restaurante, bistro-uri, wine-baruri sau patiserii, celebrează în perioada 22-24 septembrie gastronomia franțuzească și produsele sale specifice, în cadrul “Fete de la Gastronomie”, un eveniment oganizat pentru al patrulea an consecutiv de către Ambasada Franței în România, Camera de Comerț și Industrie...

adriansisiuAdrian Șișiu, Chef al Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca, va reprezenta pentru prima dată România la Campionatul Mondial de Paste Barilla, una dintre cele mai importante competiții dedicate pastelor la nivel mondial. Românul se „va bate” cu alți 19 Chefi din întreaga lume, sub privirile unui juriu ce reunește „crema” Chefi-lor cu stele Michelin.

Cele mai citite articole

Prev Next