designsalaevenimenteLa fel ca în cazul unui restaurant, designul pentru o sală de evenimente poate fi considerat de succes dacă reușeste să atragă cât mai mulți clienți noi și să-i facă pe cei actuali să revină. Dar cum ar trebui să arate o sală de evenimente astfel încât ambianța interioară să fie memorată de către cei care și-au sărbătorit aici unul dintre cele mai importante evenimente din viață...

Citeste mai mult ...

alexpetriceanLa invitația Gault&Millau, Alex Petricean, bucătarul-șef al anului în prima ediție a ghidului în România, propune parizienilor între 25 septembrie-6 octombrie 2018 un meniu inspirat de bucătăria românească și realizat cu ingrediente franceze. În această perioadă Petricean conduce bucătăria restaurantului Les Résidents (arondismentul 17, Paris).

Citeste mai mult ...

meniurestaurantPentru a avea succes, un meniu de restaurant trebuie să fie bine întocmit, atrăgător și să reflecte realitatea din farfurie. Tehnica construcției meniului se numește “menu engineering” și este un proces complex, al cărui scop final este maximizarea profitabilității restaurantului. În acest proces, deseori, aspecte (aparent) minore pot face diferența între un meniu atractiv...

Citeste mai mult ...

curateniecifDeşi bucătăria este un spaţiu puţin vizibil clienţilor dumneavoastră, curăţenia şi igiena acesteia reprezintă un factor de succes în afacerile HoReCa. O bucătărie curată asigură o bună desfăşurare a activităţii angajaţilor, siguranţă şi calitate preparatelor, contribuind astfel la creşterea satisfacţiei clienţilor. Să ai în responsabilitate curăţenia unei bucătării profesionale...

Citeste mai mult ...

arenabucatarilorjunioriSelgros Cash&Carry România demarează înscrierile la concursul „Arena Bucătarilor Juniori“, ediția 2018, care se desfășoară în paralel cu una dintre cele mai prestigioase competiții pentru bucătarii profesioniști: Arena Bucătarilor. Astfel, între 15 și 30 septembrie au loc înscrierile pentru etapa preliminară la Arena Bucătarilor Juniori.

Citeste mai mult ...

tabarameseriasilor59 de viitori bucătari și ospătari - elevi de clasa a X-a și a XI-a din județul Gorj - au fost instruiți anul acesta în Tabăra Meseriașilor din Țara lui Andrei 2018, organizată de OMV Petrom. Tabăra Meseriașilor s-a încheiat cu săptămâna dedicată elevilor care studiază în domeniul turismului și alimentației și cu un proiect de absolvire emoționant - ”Cina de meserie: în familie”.

Citeste mai mult ...

cortomalteseGrupul românesc Le Manoir, care deține restaurantele Le Bistrot Français, SushiRoom și La Vinuri (toate situate în zona Ateneului Român), a deschis la începutul lunii septembrie a.c., un nou restaurant, de data aceasta în zona Floreasca din capitală. Situat pe strada Locotenent Aviator Radu Beller nr. 35 din București, restaurantul mediteranean Corto Maltese...

Citeste mai mult ...

bistrotaupeUnul dintre cele mai circulate bulevarde din București, Magheru, își revine treptat după șocul declanșat de campania ,,Bulina Roșie”, care a adus la închiderea a zeci de spații comerciale. Dincolo de amenajările peisagistice ale Primăriei, oamenii de afaceri mizează pe relansarea economică și turistică a zonei. Omul de afaceri Cristi Opait, patronul Drunken Lords...

Citeste mai mult ...
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Detalii Ok