ChefTimSchmidtAthénée Palace Hilton București anunță numirea lui Tim Schmidt în funcția de Executive Chef al hotelului. Schmidt are peste 13 ani experiență în domeniul ospitalității și va conduce toate operațiunile culinare ale hotelului din București, incluzând atât bucătăriile din restaurantele hotelului - Roberto's, Café Athénée și English Bar, cât și serviciul de room service și outside catering.

Citeste mai mult ...

restaurantmaruldeaurÎn data de 6 decembrie 2018 a avut loc evenimentul de redeschidere al unuia din celebrele restaurante bucureștene, Mărul de Aur. Vedete si clienti ce veneau odată la Mărul de Aur, presă și artiști de renume s-au întâlnit pentru a celebra redeschiderea unui loc mitic al Bucureștiului. “În casa ce datează din anul 1925, la adresa Calea Victoriei nr. 163, se redeschide celebrul restaurant...

Citeste mai mult ...

yasou1Acționarii restaurantului OSHO din cartierul Primăverii din București și ai lanțului de restaurante de tip fast-food Orotoro au investit 300.000 euro în Yasou, cel mai nou restaurant cu specific grecesc. Amplasat în nordul Bucureștiului, în Calea Floreasca 111-113, Yasou are o suprafață totală de 230 de metri pătrați și o capacitate de 80 de persoane.

Citeste mai mult ...

tvarestauranteÎncepând cu 1 noiembrie 2018, mai multe categorii de servicii beneficiază de cota redusă de TVA de 5%, o modificare legislativă cu un puternic impact pozitiv în domeniul serviciilor de restaurant și catering. Totuși, noile modificări legislative nu reprezintă o veste atât de bună pentru anumiți agenți economici care activează în domeniul preparării și livrării de alimente.

Citeste mai mult ...

finalaarenabucatariArena Bucătarilor, cel mai important concurs național de artă culinară dedicat profesioniștilor gastronomiei, și-a desemnat câștigătorii ediției 2018 în cadrul Marii Finale care a avut loc, în premieră anul acesta, în noul centru de excelenţă al gastronomiei româneşti deschis de Selgros Cash&Carry la Brașov, un centru destinat concursurilor...

Citeste mai mult ...

juriuarenabucatarilorÎn perioada 27-28 octombrie, la Brașov, are loc Marea Finală Arena Bucătarilor, ediția 2018, organizată de prietenul bunului gust și al calității, Selgros Cash&Carry. Finala are loc în noul centru „Arena Bucătarilor“, centru de excelenţă al gastronomiei româneşti aflat în incinta magazinului Selgros Cash&Carry Brașov din Calea Bucureşti nr. 231.

Citeste mai mult ...

chefsforchefsPeste 300 de bucătari profesioniști, manageri de locație și distribuitori din regiunea Transilvaniei au participat pe 26 septembrie la Cluj, la primul eveniment regional aflat sub umbrela #ChefsForChefs. Conceptul #ChefsForChefs își propune să aducă bucătarii împreună, pentru a împărtăși idei și sfaturi și pentru a se inspira din noile trenduri gastronomice.

Citeste mai mult ...

bucatarieromaneasca74% dintre bucureșteni iau masa în oraș cel puțin o dată pe săptămână, localurile preferate sunt puburile, terasele, restaurantele din centrul orașului, iar cei mai mulți își doresc să mănânce preparate tradiționale românești, arată un studiu al Grupului City Grill, cel mai important grup local de restaurante și cafenele. City Grill a realizat un amplu studiu privind...

Citeste mai mult ...
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Detalii Ok