ubereatsromaniaUber Eats introduce în România posibilitatea de a-ți ridica personal mâncarea comandată prin intermediul aplicației. Peste 300 de restaurante s-au alăturat programului pilot până acum. Opțiunea „Pick-up” aduce noi beneficii pentru utilizatori, printre care eliminarea taxei de livrare de 7,5 lei și posibilitatea de a-ți ridica comanda fără să aștepți...

Citeste mai mult ...

fuziunegruplemanoirGrupul Le Manoir, condus de către Cristian Preotu anunță fuziunea restaurantelor bucureștene Relais & Châteaux Le Bistrot Français și Bistro Ateneu. Noul local creat în urma unirii celor două proprietăți va funcționa în clădirea Galleron, cea care a găzduit, în ultimii doi ani, Relais & Châteaux Le Bistrot Français, va purta numele de Bistro Ateneu...

Citeste mai mult ...

burnoutinhorecaPe principiul vasului sub presiune, industria restaurantelor a ajuns într-un punct critic, în care momentul exploziei este iminent. Mâncarea a atins un nou statut de cultură socială, în timp ce bucătarii sunt celebrități de sine stătătoare, ceea ce a schimbat complet definiția succesului pentru întreaga industrie.

Citeste mai mult ...

MegaStreetFoodRețeaua de magazine Mega Image continuă să dezvolte noi proiecte în zona de gastronomie și deschide oficial #MegaStreetFood, prima zonă de street food situată în incinta unui magazin Mega Image, un concept pe care reprezentanții Mega Image intenționează să îl extindă și la nivelul altor magazine din rețea, pe fondul noilor tendințe de consum, care “scoate zona de food în afara casei”, acolo unde își petrec timpul consumatorii...

Citeste mai mult ...

restaurantelocaleDeparte de mine gândul să cădem în capcana clișeelor stilistice, dar... iar e vară, iar e caniculă, iar e vreme de pornit în vacanță. Orice destinație ne-am alege, cheia unei vacanțe de succes este descoperirea de locuri noi, cu istoria, cultura și tradițiile lor. Între ele, cu certitudine, mâncarea și băuturile locale reprezintă atracții prioritare. În ce măsură însă acest deziderat...

Citeste mai mult ...

cloudkitchenExpansiunea serviciilor de livrare vor influența semnificativ activitatea restaurantelor în următorii ani, iar restaurantele intuiesc deja acest trend și încep să ia măsuri pentru a veni în întâmpinarea noilor obiceiuri de consum. Reprezentanții lanțului de restaurante Calif-Condimental, de exemplu, au anunțat recent că intenționează să deschidă în perioada imediat următoare...

Citeste mai mult ...

restaurantezonebirouriAngajații din București își doresc mai multe restaurante, cafenele, centre de fitness și supermarket-uri în zonele în care muncesc, arată un studiu realizat de compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox. ivit studiului, angajaţii birourilor moderne din Bucureşti fac, în medie, 46 de minute între casă şi locul de muncă...

Citeste mai mult ...