semifinalearenabucatarilorBucureștiul redevine pe 20 și 21 mai capitala gastronomiei românești, odată cu desfășurarea semifinalelor celebrei competiții gastronomice Arena Bucătarilor, organizată de Selgros. Cele trei semifinale regionale - Moldova-Dobrogea, zona București, respectiv Transilvania-Banat - se desfășoară sâmbătă și duminică în incinta Fratelli din București.


aniversaresubway5aniSubway sărbătorește cinci ani de prezență pe piața locală, dezvoltând până în prezent o rețea de 35 de restaurante, anunță reprezentanții companiei. Primul punct de reper al Subway în România a fost deschiderea restaurantului din București, în Piața Victoriei, în 2012. Restaurantele Subway sunt prezente astăzi în toate marile orașe, precum...

lantspartanLanțul de restaurante de tip fast-food Spartan a încheiat anul 2016 cu o cifră de afaceri de 14 milioane de euro, înregistrând o majorare de aproape 17% față de 2015, când la nivelul întregului grup (restaurante proprii și francizate) s-a raportat un total de 12 milioane de euro. Din cei 14 milioane de euro, 7,3 milioane de euro reprezintă cifra de afaceri a companiei...

risipaalimentehorecaCombaterea risipei alimentare este o prioritate pe agenda politică europeană, precum și pe agenda industriei ospitalității europene. Pentru a veni în sprijinul celor 1,8 milioane de întreprinderi active în industria ospitalității din Uniunea Europeană, Asociația Profesională a Hotelurilor, Restaurantelor și Cafenelelor din Uiunea Europeană (HOTREC), în parteneriat cu...

pizzaflowerfrancizaPizza Flower lansează în luna mai 2017 programul de extindere în sistem de franciză, în cadrul căruia compania își propune să deschidă anul acesta noi locații în sectoarele 1 și 2 din București, pe lângă cea existentă în sectorul 3. Costul pentru deschiderea unei locații se situează între 18.000 și 40.000 de euro, în funcție de suprafață și localizare. Suma include taxa de franciză...

executivechefcrowneplazaÎncepând din 2 mai 2017, Joseph Kalaan este noul Executive Chef al hotelului Crowne Plaza Bucharest, parte a grupului ANA Hotels. Joseph Kalaani, de origine libaneză are un parcurs bogat în cadrul ANA Hotels, el ocupând poziția de Executive Chef la Ana Hotels Europa Eforie Nord timp de 6 ani și, în paralel, pe cea de consultant pentru Ana Hotels Poiana Brașov.

danisaiBrandul Pep & Pepper, prezent în București cu patru restaurante, se va extinde la nivel național până la finalul anului și își propune să ajungă la 30 de unități în 2018, prin investiții directe și prin deschiderea posibilităților de francizare. Extinderea este susținută de aportul propriu al investitorilor, alături de un credit de 1,2 milioane de euro oferit de Banca Transilvania.

kfcaniversareKFC, cel mai popular lanț de restaurante din lume specializat în produse din carne de pui, aniversează luna aceasta 20 de ani de la intrarea pe piața din România. De-a lungul celor 20 de ani de activitate, KFC și-a extins lanțul de restaurante la nivel naţional, ajungând în prezent la 63 de unități. Compania are planuri ambițioase în ceea ce privește dezvoltarea rețelei...

Cele mai citite articole

Prev Next