tendinterestaurante2021Dacă până acum ne concentram destul de mult pe anumite aspecte pentru a crește afacerile de restaurante și cafenele, astăzi, în perioada pandemiei, provocările sunt și mai mari. De aceea, mi-am propus să vorbim mai detaliat despre actualele și viitoarele tendințe din domeniu, dar și despre cum puteți să minimizați efectele negative ale acestei perioade...

Citeste mai mult ...

sondajHORAOrganizația Patronala a Hotelurilor si Restaurantelor din Romania (HORA) a realizat în perioada 2-9 noiembrie, un sondaj de opinie în rândul populației adulte rezidente în România, în mediul urban, cu vârsta de peste 18 ani, cu scopul de a afla ce simt consumatorii legat de închiderea restaurantelor la interior și cât de importante sunt pentru ei aceste stabilimente.

Citeste mai mult ...

beneficiimanualoperationalSă operezi un restaurant în această perioadă este o adevărată provocare, pe care trebuie să o gestionezi cu multă disciplină, asigurându-te că toate resursele și procesele tale sunt optimizate. Pentru a face acest lucru, ai nevoie de standarde clare, implementate corect și de o echipă de încredere, care respectă principiile și procedurile operaționale.

Citeste mai mult ...

restaurantanikaSe spune că visul oricărui bucătar este de a-și deschide propriul restaurant, unde să aibă libertatea de a-și pune în aplicare viziunea culinară. Este și cazul lui Alexandru Dumitru, care “și-a văzut visul cu ochii” în luna martie a acestui an, atunci când deschidea, împreună cu partenerul său, Andrei Popa, restaurantul Anika, un loc de suflet, “suma memoriilor...

Citeste mai mult ...

tendinterestauranteIndustria restaurantelor trece prin schimbări profunde. Pandemia COVID-19 și distanțarea socială cu care a venit la pachet au generat schimbări profunde în societate, în comportamentul consumatorilor și, implicit, în modul în care funcționează restaurantele din întreaga lume. De la dezvoltarea accelerată a unor noi linii de business...

Citeste mai mult ...

restaurantpuiumamiiFabrica Ospitalității, compania care deține restaurantul bucureștean Red Angus Steakhouse, divizia de livrări Red Angus Delivery și cafeneaua RUA Espresso Bar, anunță deschiderea rotiseriei Puiu’ Mamii, pe Calea Traian nr. 248. Noul local va funcționa în regim de takeaway și livrare, urmând să își întâmpine oaspeții și la interior, după ridicarea restricțiilor, impuse de către autorități.

Citeste mai mult ...

TakeawayCOMTakeaway.com, unul dintre cele mai mari servicii de livrare a alimentelor din țară, introduce noi măsuri de sprijinire a restaurantelor, în contextul înăspririi restricțiilor pentru industria restaurantelor de pe piețele din Europa și din lume. Pachetul de asistență Takeaway.com își propune să ofere sprijin imediat restaurantelor cu cel mai mare risc de întrerupere...

Citeste mai mult ...

restauranteriscinfectarecovidOrganizația Patronala a Hotelurilor si Restaurantelor din Romania (HORA) solicită Guvernului să elimine restaurantele de pe lista activităților cu risc de răspândire a COVID-19, precum și ajutoare de stat și facilități fiscale pentru industria HoReCa, grav afectată de pandemia de coronavirus.

Citeste mai mult ...