NarcoffeeRoastersAFINarcoffee Roasters, lanțul de cafenele de specialitate lansat în Cluj-Napoca de către Marcelus Suciu, fondatorul Marty Restaurants, și Dan Isai, fondatorul Salad Box, inaugurează luna aceasta prima cafenea din București, în incinta centrului comercial AFI Palace Cotroceni. Cu o suprafață de peste 110 mp (interior și terasă), noua locație Narcoffee Roasters...

centrulvechibucurestiPeste 15 restaurante și cluburi din Centrul Vechi al capitalei au fost sancționate, la sfârșitul săptămânii trecute, de inspectorii din cadrul Direcției Control a Poliției Locale a Municipiului București. Agenții economici au fost amendați iar activitatea acestora a fost suspendată din cauza faptului că au fost găsiți fără autorizație de funcționare, fiindcă și-au extins terasele...

tabarameseriasilor60 de elevi care se specializează în domeniul ospitalier au participat în Tabăra Meseriașilor din Țara lui Andrei, un program intensiv de dezvoltare personală și profesională derulat de OMV Petrom. Seria ospitalieră a fost susținută în parteneriat cu City Grill. În săptămâna petrecută în Tabăra Meseriașilor din Țara lui Andrei, viitorii bucătari și ospătari...

controalerestaurantestatÎn cadrul acțiunilor de control, angajații de la Direcția Sanitar Veterinară, Fisc, Direcția de Sănătate Publică sau Inspectoratul Teritorial de Muncă au dreptul să verifice dacă și în ce mod legislația din domeniu este respectată de către firme, precum și dacă angajatorii încalcă sau nu dispozițiile privind securitatea alimentară, evidența fiscală sau sănătatea în muncă.

pizzahutdeliverydeschidereLanţul de restaurante Pizza Hut Delivery îşi continuă extinderea cu cea de-a doua locaţie deschisă în sectorul 6 al Capitalei, în cartierul Drumul Taberei. Cu ocazia acestei inaugurări, numărul total al unităţilor Pizza Hut Delivery în România ajunge la 15. Cu o investiţie de peste 200.000 de euro, noul Pizza Hut Delivery este amenajat în stilul caracteristic...

ingredientelocaleUn restaurant este cu atât mai căutat și apreciat de clienți cu cât mâncarea pe care o servește este mereu proaspătă, gustoasă și calitativă. Pentru a atinge acest deziderat, bucătarii știu cât de important e să folosească produse locale. Ele reprezintă un “pariu” câștigător pentru toate părțile implicate: pentru consumatori, restaurante, producători și, nu în ultimul rând, pentru economia locală.

meniurirestauranttendinte“Less is more”, în traducere “mai puțin înseamnă mai mult”, este sintagma care se potrivește cel mai bine meniurilor de restaurant în zilele noastre. Deși în România mulți operatori de restaurante se încăpățânează încă să pună pe masă meniuri (foarte) lungi, vremea meniurilor cu zeci de pagini și sute de preparate, care încearcă să ofere “de toate pentru toți”...

pizzahutdeliveryploiestiLanţul de restaurante Pizza Hut Delivery a deschis o nouă unitate în Ploieşti, în urma unei investiții de peste 200.000 euro. Cu ocazia acestei inaugurări, Pizza Hut Delivery ajunge la 14 locaţii aflate în Bucureşti şi în ţară. Deschiderea noii unităţi din Ploiești înseamnă crearea a peste 20 de locuri de muncă pe plan local. "Ne bucurăm să anunțăm lansarea...

Cele mai citite articole

Prev Next