chefcaffecittaHotelul Radisson Blu Bucuresti anunță numirea doamnei Federica Piccioni în funcția de Chef a restaurantului italienesc Caffe Citta. Această numire se înscrie în inițiativa Rezidor “Women in leadership”, care vizează ca până la sfârșitul anului 30% dintre pozițiile de top din cadrul companiei să fie ocupate de femei. Chef Federica Piccioni este născută în Italia și are o experiență...

listadevinrestauranteOferta de vinuri pentru horeca este din ce în ce mai bogată, dar cât de mult se reflectă acest lucru în listele de vinuri ale restaurantelor? Pe cât de importantă este creșterea ofertei de vinuri pentru horeca, pe atât de importantă este cunoașterea acestei oferte de către cei care realizează listele de vinuri din restaurante și deschiderea acestor persoane la noutățile pieței.

dancinglobsterA visat să aducă Portugalia la îndemâna gurmanzilor din România și a reușit. Jose Gaspar, creatorul restaurantului “Dancing Lobster” din București, a reușit să creeze un concept de restaurant 100% portughez în micul Paris, de la echipă, până la ingrediente, vinuri, design și muzică. Nu de mult intrat pe piața restaurantelor din București (la sfârșitul anului trecut)...

terasaveuvecliquotPrima terasă Veuve Clicquot din București s-a deschis pe 15 iunie a.c., în incinta hotelului InterContinental, în cadrul unul eveniment la care au participat reprezentanți ai hotelului și ai companiei De Silva Exclusiv, importatoarea șampaniei, precum și celebrități și clienți ai hotelului.  „Sunt foarte mândru că inaugurăm la Hotelul InterContinental...

pergolaretractabila1Pergolele retractabile aduc beneficii prin faptul că opresc ploaia din a ajunge pe terasă. Datorită acoperișului impermeabil și datorită canalelor din interiorul structurii, ce conduc apa spre pământ, picăturile de apă nu vor ajunge pe terasă. Poți adapta spațiul la orice vreme, deoarece cu o simplă telecomandă acoperișul se închide și se deschide.

curatenieprofesionalabucatariiV-ați gândit ce ar însemna să vă puteți asigura bucătăria, dar fără polița de asigurare și mai ales fără costuri suplimentare? Dacă nu, este timpul să reflectați și poate chiar să puneți în practică sfaturile noastre. Încă din momentul în care alegem calea antreprenoriatului, ca un reflex al instinctului nostru de conservare, apare nevoia unei asigurări.

gastronomiepeninsulaPeloponezHotelul Pullman din București celebrează în perioada 12-18 iunie gastronomia elenă, în toate restaurantele sale, în cadrul Greek Festival, un eveniment ce și-a propus să evidențieze gastronomia, cultura și tradițiile peninsulei Peloponez, o destinație mai puțin explorată de turiștii români. Pe parcursul întregii săptămâni, restaurantele din cadrul hotelului...

spheragroupKFC, Pizza Hut şi Pizza Hut Delivery se reunesc sub Sphera Franchise Group S.A. Cu vânzări totale de peste 130 de milioane de euro, aproximativ 100 de locații și peste 4.000 de angajați, Sphera Franchise Group S.A devine cel mai mare grup de restaurante din România. Crearea noii companii reprezintă o modalitate mai eficientă de gestionare a brandurilor...

Cele mai citite articole

Prev Next