restrictiihorecaHORA (Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România) atrage atenția într-un comunicat de presă că lipsa predictibilității din industria HoReCa în climatul economic actual nu face altceva decât să împingă pe marginea prăpastiei antreprenorii care astăzi au în derulare investiții, responsabilități majore față de angajați, contracte de închiriere...

Citeste mai mult ...

pierderirestaurantepandemiePeste 85% din restaurante au deschis locațiile odată cu ridicarea Stării de Urgență, la 1 iunie, însă mai mult de jumătate dintre acestea au înregistrat pierderi de minim 80% din cifra de afaceri a anului 2019, arată un studiu de piață realizat de Restograf în parteneriat cu HORA (Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România)...

Citeste mai mult ...

macebyjosephhadadChef Joseph Hadad își va îndeplini un nou vis până la finalul anului 2020: realizarea unui hub culinar format din trei restaurante, situat în inima Bucureștiului. Primăvara acestui an a fost o provocare pentru Chef Hadad, dar a fost și o perioadă în care a continuat să fie prezent în fața publicului prin rețetele transmise prin intermediul...

Citeste mai mult ...

restauranteinchiseromaniaRestaurantele rămân închise la interior și după data de 15 iulie, au anunțat astăzi autoritățile, care au decis prelungirea stării de alertă cu încă 30 de zile și menținerea restricțiilor actuale, pe fondul evoluției epidemiologice. Prelungirea stării de alertă se ia prin hotărâre de guvern, asupra căreia Parlamentul nu poate să-și mai dea acordul sau să o modifice.

Citeste mai mult ...

campanieedenredrestauranteEdenred derulează o campanie națională de susținere a restaurantelor intitulată „Ieșim la Masă!”, pentru a ajuta la relansarea business-ului în rândul acestora, grav afectate de restricțiile impuse sectorului HORECA în pandemia COVID-19. Edenred invită cât mai mulți beneficiari de carduri de masă Edenred Ticket Restaurant® să iasă la terase sau să comande mâncare online.

Citeste mai mult ...

redeschidererestauranteinteriorMinistrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil-Daniel Popescu a declarat luni seara, într-o apariție televizată, că nu s-a luat încă o decizie privind redeschiderea restaurantelor la interior, recunoscând totodată că pentru un hotel este greu să funcționeze fără restaurant. „Este greu să funcţioneze un hotel doar cu o terasă, fără să aibă şi restaurantul deschis...

Citeste mai mult ...

redeschidererestauranteAutoritățile anunță că lucrează împreună cu reprezentanții industriei HoReCa la un set de reguli de protecție sanitară care să fie aplicat în restaurante, în perspectiva reluării activității acestora, "atunci când situația epidemiologică o va permite". În decursul zilei de joi, 2 iulie, la sediul Guvernului a avut loc o nouă ședință de lucru cu reprezentanții Guvernului.

Citeste mai mult ...

gustopassSodexo România continuă parteneriatele care sprijină sectorul HoReCa și anunță un nou parteneriat cu NETOPIA Payments, prin care va permite utilizatorilor de carduri Gusto Pass să plaseze și să achite comenzi la restaurante exclusiv de pe telefonul mobil, prin intermediul programului mobilPay Delivery, dezvoltat de aplicația de plăți mobilPay Wallet.

Citeste mai mult ...

Cele mai citite articole

Prev Next