deliveryBucătăriile din marile orașe au funcționat în ciuda pandemiei, iar sectorul delivery a menținut industria ospitalității aproape de linia de plutire. Valoarea totală anuală a pieței de mâncare gătită și băuturi out of home (restaurante standard, fast-food, cantine, pub-uri și supermarket-uri) în cinci dintre cele mai mari orașe din țară...

Citeste mai mult ...

incubatordeliveryunichef#IncubatorDelivery este un program gratuit, care se desfășoară în perioada 16 februarie - 15 martie, dedicat industriei HoReCa din România. Înscrie-te până pe 12 februarie pe ufs.com în Incubator și vei primi automat acces și în aplicația UniChef, unde poți găsi toate cursurile, rețetele și sesiunile de mentorat #AskTheChef din ultimii 5 ani!

Citeste mai mult ...

consultantvirtualhorecaRestograf lansează “Consultant Virtual”, primul ghid complet pentru deschiderea, operarea și managementul de succes al oricărui tip de local. Ghidul este destinat tuturor proprietarilor și managerilor de localuri, pentru a-i ajuta să depășească criza provocată de pandemie, dar și celor care doresc să-și deschidă un local, indiferent de tipul acestuia, și au nevoie de îndrumare.

Citeste mai mult ...

restaurante2021Organizația Patronală a Hotelurilor şi Restaurantelor din România (HORA) a transmis astăzi o nouă scrisoare deschisă Guvernului, prin care solicită redeschiderea urgentă a restaurantelor la interior, cu implementarea măsurilor de siguranță sanitară, și scoaterea restaurantelor de sub incidența procentului de 3/1000 de pe lista activităților cu risc de răspândire a COVID-19.

Citeste mai mult ...

BrasovMai multe restaurante din Brașov vor oferi, timp de două luni, discounturi persoanelor care s-au vaccinat împotriva COVID-19, în cadrul unei acțiuni lansate de Asociația Comercianților din Centrul Istoric al Brașovului împreună cu Asociația Smart City Brașov, de susținere a vacinării anti-COVID-19. “Susținem campania de vaccinare și și ne alăturăm campaniei de comunicare a administrației publice...

Citeste mai mult ...

McDonalds Romana 3Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s în România, încheie anul 2020 cu investiții de 1.8 milioane de euro în digitalizarea restaurantelor sale. Liderul local al restaurantelor cu servire rapidă a modernizat opt restaurante, remodelând bucătăriile și introducând sistemul digital Experience of the Future care le permite clienților să comande rapid...

Citeste mai mult ...

restauranteinchiseGault&Millau - primul ghid gastronomic prezent pe piața locală, lansează Barometrul Restaurantelor, ediția a II-a, un proiect sub umbrela inițiativei #maideparte a ghidului international, care țintește să ofere răspunsuri la întrebări cheie legate de evoluția și starea sectorului, principalele provocări, așteptările față de clienți, schimbările în modelele de business, performanța financiară a restaurantelor și prognozele pe termen scurt.

Citeste mai mult ...

restarthorecaPiața de food&drinks service (restaurante standard, fast-food, cafenele, cantine, pub-uri şi supermarket-uri) se va dubla în 2021 la 20 miliarde de lei, dublu față de 2020, dar în scădere cu 20% față de 2019, conform estimărilor Hospitality Culture Institute. Astfel, potrivit Hospitality Culture Institute, trendurile industriei ospitalității nu vor mai fi influențate doar de evoluția pandemică...

Citeste mai mult ...