chefbistroateneuÎncepând cu cea de-a doua jumătate a lunii februarie, bucătăria localului La Vinuri, wine barul situat în București, pe strada Episcopiei nr. 2-4, lângă Ateneul Român, va fi condusă de către chef Alexandru Dumitru, actual Head Chef al Bistro Ateneu. Ambele proprietăți sunt deținute de către grupul românesc Le Manoir. Chef Alexandru Dumitru are 7 ani de experiență...

Citeste mai mult ...

spellegrinoyoungchef2019S.Pellegrino începe cea mai așteptată căutare a celor mai talentați tineri chefi din lume, în cadrul celei de-a patra ediții a competiției internaționale gastronomice S.Pellegrino Young Chef. Înscrierile pentru competiția S.Pellegrino Young Chef 2019/2020 au început la data de 4 februarie 2019, pot fi înregistrate pe platforma...

Citeste mai mult ...

restaurantnouthermeTherme București marchează primii trei ani de activitate, prin inaugurarea unui restaurant-concept de tip fusion, cu un design spectaculos și o varietate de preparate internaționale, rezultatul unei investiții de 3,5 milioane de euro. Amplasat în zona The Palm, restaurantul este inspirat din descoperirile marelui explorator, biolog și naturalist german, Alexander von Humboldt...

Citeste mai mult ...

cifraafacericitygrillGrupul City Grill a ajuns în 2018 la o cifră de afaceri de 37,7 milioane de euro, înregistrând o creștere de 4 milioane de euro față de anul precedent. Pentru 2019, grupul prognozează o creștere de cel puțin 10 procente, urmând să depășească un nou prag financiar de 42 milioane de euro, se arată într-un comunicat de presă.

Citeste mai mult ...

bistromarBistroMar, restaurant care oferă cea mai bogată gamă de specialități din pește sălbatic, de acvacultură și fructe de mare, exclusiv marca Alfredo Seafood, și-a extins suprafața cu 30 m2, în urma unei investiții de aproximativ 50.000 euro. BistroMar, care este situat în incinta Pieței Floreasca, pe strada Banul Antonache nr. 41, va dispune acum de un spațiu de...

Citeste mai mult ...

cotatvaredusaScăderea cotei de TVA pentru serviciile de restaurant și catering, de la 9% la 5%, începând cu 1 noiembrie, a generat incertitudine privind punerea în aplicare. În lipsa unor norme explicite la momentul implementării, mediul de afaceri a ridicat întrebări privind “granița” dintre cota redusă de 9% aplicabilă livrărilor de alimente, și cota redusă de TVA de 5%...

Citeste mai mult ...

yasouexpressAcționariatul Osho, Orotoro și Yasou continuă planurile de dezvoltare și lansează Yasou Express, un nou concept de restaurant fast-food, cu specific grecesc, care pornește la drum cu două unități în București, deschise în urma unei investiții totale de 200.000 de euro, în AFI Palace Cotroceni și ParkLake Shopping Center.

Citeste mai mult ...

targambienteDiversitatea articolelor asociate cu zona de bucătărie și servire a mesei va fi expusă și anul acesta în zona de “Dining” din cadrul prestigiosului târg AMBIENTE din Frankfurt, cel mai important târg internațional în domeniul bunurilor de consum. De la farfurii, tacâmuri, pahare sau textile pentru bucătărie, până la ustensile și echipamente de gătit complexe...

Citeste mai mult ...
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Detalii Ok