tacobell1anSphera Franchise Group, cel mai mare grup din sectorul food service de pe piața locală, continuă expansiunea business-ului Taco Bell la nivel național, prin deschiderea celui de-al cincilea restaurant din România, acesta fiind primul restaurant Taco Bell din afara Bucureștiului. Astfel, în data de 22 decembrie 2018 s-a deschis, în urma unei investiții de 350.000 euro...

Citeste mai mult ...

cheltuielirestauranteGospodăriile din România au alocat în anul 2017 cea mai mică pondere din totalul cheltuielilor de consum pentru “restaurante și hoteluri” din Uniunea Europeană (3,1%), arată cele mai recente date ale biroului de statistică a UE, Eurostat. La polul opus, gospodăriile din Malta au alocat pentru restaurante și hoteluri cea mai mare pondere din totalul cheltuielilor pentru consum (20,2%).

Citeste mai mult ...

tacobellaficotroceniSphera Franchise Group, principalul grup din domeniul food service din România, a deschis cel de-al patrulea restaurant Taco Bell, în incinta AFI Cotroceni, din București. Noul restaurant este rezultatul unei investiții de aproximativ 450.000 de euro și dispune de o suprafaţă de 245 mp (interior şi terasă) în zona de food court de la parterul mall-ului.

Citeste mai mult ...

ChefTimSchmidtAthénée Palace Hilton București anunță numirea lui Tim Schmidt în funcția de Executive Chef al hotelului. Schmidt are peste 13 ani experiență în domeniul ospitalității și va conduce toate operațiunile culinare ale hotelului din București, incluzând atât bucătăriile din restaurantele hotelului - Roberto's, Café Athénée și English Bar, cât și serviciul de room service și outside catering.

Citeste mai mult ...

restaurantmaruldeaurÎn data de 6 decembrie 2018 a avut loc evenimentul de redeschidere al unuia din celebrele restaurante bucureștene, Mărul de Aur. Vedete si clienti ce veneau odată la Mărul de Aur, presă și artiști de renume s-au întâlnit pentru a celebra redeschiderea unui loc mitic al Bucureștiului. “În casa ce datează din anul 1925, la adresa Calea Victoriei nr. 163, se redeschide celebrul restaurant...

Citeste mai mult ...

yasou1Acționarii restaurantului OSHO din cartierul Primăverii din București și ai lanțului de restaurante de tip fast-food Orotoro au investit 300.000 euro în Yasou, cel mai nou restaurant cu specific grecesc. Amplasat în nordul Bucureștiului, în Calea Floreasca 111-113, Yasou are o suprafață totală de 230 de metri pătrați și o capacitate de 80 de persoane.

Citeste mai mult ...

reglementaretipsOrganizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România (HORA) a înaintat Ministerului Finanțelor Publice o propunere de reglementare a tipsului, care prevede ca bacșișul oferit de clienți angajaților din hoteluri și restaurante să fie evidențiat pe bonul fiscal, separat de contravaloarea bunurilor livrate/serviciilor prestate, în așa fel încât el să fie extras...

Citeste mai mult ...

tvarestauranteÎncepând cu 1 noiembrie 2018, mai multe categorii de servicii beneficiază de cota redusă de TVA de 5%, o modificare legislativă cu un puternic impact pozitiv în domeniul serviciilor de restaurant și catering. Totuși, noile modificări legislative nu reprezintă o veste atât de bună pentru anumiți agenți economici care activează în domeniul preparării și livrării de alimente.

Citeste mai mult ...
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Detalii Ok