finalaarenabucatariArena Bucătarilor, cel mai important concurs național de artă culinară dedicat profesioniștilor gastronomiei, și-a desemnat câștigătorii ediției 2018 în cadrul Marii Finale care a avut loc, în premieră anul acesta, în noul centru de excelenţă al gastronomiei româneşti deschis de Selgros Cash&Carry la Brașov, un centru destinat concursurilor...

Citeste mai mult ...

juriuarenabucatarilorÎn perioada 27-28 octombrie, la Brașov, are loc Marea Finală Arena Bucătarilor, ediția 2018, organizată de prietenul bunului gust și al calității, Selgros Cash&Carry. Finala are loc în noul centru „Arena Bucătarilor“, centru de excelenţă al gastronomiei româneşti aflat în incinta magazinului Selgros Cash&Carry Brașov din Calea Bucureşti nr. 231.

Citeste mai mult ...

chefsforchefsPeste 300 de bucătari profesioniști, manageri de locație și distribuitori din regiunea Transilvaniei au participat pe 26 septembrie la Cluj, la primul eveniment regional aflat sub umbrela #ChefsForChefs. Conceptul #ChefsForChefs își propune să aducă bucătarii împreună, pentru a împărtăși idei și sfaturi și pentru a se inspira din noile trenduri gastronomice.

Citeste mai mult ...

bucatarieromaneasca74% dintre bucureșteni iau masa în oraș cel puțin o dată pe săptămână, localurile preferate sunt puburile, terasele, restaurantele din centrul orașului, iar cei mai mulți își doresc să mănânce preparate tradiționale românești, arată un studiu al Grupului City Grill, cel mai important grup local de restaurante și cafenele. City Grill a realizat un amplu studiu privind...

Citeste mai mult ...

designsalaevenimenteLa fel ca în cazul unui restaurant, designul pentru o sală de evenimente poate fi considerat de succes dacă reușeste să atragă cât mai mulți clienți noi și să-i facă pe cei actuali să revină. Dar cum ar trebui să arate o sală de evenimente astfel încât ambianța interioară să fie memorată de către cei care și-au sărbătorit aici unul dintre cele mai importante evenimente din viață...

Citeste mai mult ...

alexpetriceanLa invitația Gault&Millau, Alex Petricean, bucătarul-șef al anului în prima ediție a ghidului în România, propune parizienilor între 25 septembrie-6 octombrie 2018 un meniu inspirat de bucătăria românească și realizat cu ingrediente franceze. În această perioadă Petricean conduce bucătăria restaurantului Les Résidents (arondismentul 17, Paris).

Citeste mai mult ...

meniurestaurantPentru a avea succes, un meniu de restaurant trebuie să fie bine întocmit, atrăgător și să reflecte realitatea din farfurie. Tehnica construcției meniului se numește “menu engineering” și este un proces complex, al cărui scop final este maximizarea profitabilității restaurantului. În acest proces, deseori, aspecte (aparent) minore pot face diferența între un meniu atractiv...

Citeste mai mult ...

curateniecifDeşi bucătăria este un spaţiu puţin vizibil clienţilor dumneavoastră, curăţenia şi igiena acesteia reprezintă un factor de succes în afacerile HoReCa. O bucătărie curată asigură o bună desfăşurare a activităţii angajaţilor, siguranţă şi calitate preparatelor, contribuind astfel la creşterea satisfacţiei clienţilor. Să ai în responsabilitate curăţenia unei bucătării profesionale...

Citeste mai mult ...
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Detalii Ok