cristianapanaitÎn calitate de consultanți HoReCa, suntem adesea întrebați care sunt elementele ce garantează succesul unui restaurant, iar răspunsul nu e niciodată unul scurt sau simplu. Industria noastră este una extrem de dinamică, în care fiecare antreprenor sau operator vine cu un anumit concept, care, de multe ori, suferă o serie de modificări în perioada de rafinare...

Citeste mai mult ...

zilelegaultmillauGault&Millau organizează anul acesta, pentru prima dată în România, Zilele Go-Mio, un eveniment care va loc în multiple restaurante concomitent, pe parcursul a 10 zile. Astfel, toți bucătarii și restaurantele din comunitate au primit invitația de a participa la Zilele Go-Mio, în perioada 8-17 mai 2020, prin dezvoltarea și oferirea unor meniuri speciale...

Citeste mai mult ...

mbalecordonbleuPrestigiosul Institut Le Cordon Bleu din Paris anunță lansarea unui MBA (Master of Business Administration) în “International Hospitality and Culinary Leadership”, în parteneriat cu Universitatea Dauphine din Paris, într-un sector care crește rapid, se precizează într-un comunicat de presă. Programul, care va debuta în septembrie 2020...

Citeste mai mult ...

mcdonaldsromaniaPremier Restaurants România, partenerul pentru dezvoltare al McDonald’s pe piața locală, va investi 80 de milioane de lei în dezvoltarea business-ului în 2020. Lanțul de restaurante numărul unu în România va deschide opt restaurante noi în țară și va crea peste 500 de noi locuri de muncă. „Am avut un an foarte bun în care ne-am consolidat poziția de lider...

Citeste mai mult ...

solutiirisipaalimentewinnow“Ceea ce nu măsori nu poți gestiona”, spune o vorbă din lumea managementului și acest principiu stă la baza soluțiilor dezvoltate de compania de tehnologie Winnow pentru reducerea cantității de deșeuri alimentare din bucătăriile profesionale. Grație tehnologiilor sale inovatoare, Winnow ajută întreprinderile să monitorizeze și să analizeze deșeurile...

Citeste mai mult ...

chefUFSCum poți îmbina așteptările clasice ale clienților cu variante delicioase și inedite? Dana și Robert, chefii Unilever Food Solutions, au pentru voi o serie de recomandări, ca de la bucătari pentru bucătari, pentru meniurile de sărbători. Terinele, ruladele și pateurile, în combinație cu prosciutto, bacon, praz, sparanghel, jambon, spanac sau alge reprezintă...

Citeste mai mult ...

comenziubereatsDovedit lucru. Românii comandă din ce în ce mai multă mâncare online, urmând trendul de consum de la nivel european, iar efectele schimbării comportamentului de consum alimentar se resimt puternic și în zona de business. Progresul tehnologic și lipsa de timp a consumatorilor au impulsionat dezvoltarea pieței locale de comenzi online de mâncare, iar acest lucru...

Citeste mai mult ...

McDonalds Valea CascadelorPremier Restaurants România, partenerul pentru dezvoltare al McDonald’s în România, a deschis cel de-al 37-lea restaurant din București, pe strada Valea Cascadelor. Noul restaurant oferă cea mai modernă tehnologie McDonald’s și a creat 75 de locuri de muncă, toate acestea în urma unei investiții de 9 milioane de lei, se arată într-un comunicat de presă.

Citeste mai mult ...

Cele mai citite articole

Prev Next