glovomarketplaceMăsurile adoptate de Grupul de Comunicare Strategică, prin care s-a suspendat activitatea în locație a companiilor care operează în domeniul HoReCa, au afectat multe din business-urile locale, care au fost nevoite să se reorganizeze, astfel încât să rămână funcționale în noile condiții, pentru a depăși această perioadă și pentru a-și păstra angajații.

Citeste mai mult ...

redandussteakhouseRestaurantul bucureștean Red Angus Steakhouse lansează “Împreună, împotriva COVID-19” - o inițiativă prin care invită companiile ce activează pe teritoriul României, dar și persoanele fizice, să își unească forțele, pentru a livra prânzul zilnic, timp de o lună, cadrelor medicale implicate în diagnosticarea și tratarea coronavirusului, în cadrul spitalelor din Capitală.

Citeste mai mult ...

bogdandanilaNăscut la Bistrița, Bogdan Dănilă a lucrat o perioadă de timp în echipa lui Gordon Ramsey și a fost nominalizat în topul celor mai buni 30 de bucătari sub 30 de ani din Marea Britanie. În prezent este executive chef al restaurantului Clocktower din cadrul hotelului New York Edition, parte a lanțului Marriott International. În 2017, Bogdan Dănilă a primit prima stea Michelin.

Citeste mai mult ...

studiupiatarestaurantePiața de mâncare gătită a înregistrat o dublare în ultimii doi ani, ceea ce arată creșterea puterii de cumpărare a românilor și evoluția mediului de business din domeniul HoReCa, iar ca tendință constantă se remarcă dezvoltarea zonei de food delivery, arată un studiu realizat de Hospitality Culture Institute. Valoarea totală anuală a pieței de mâncare gătită (restaurante standard, fast-food...

Citeste mai mult ...

listevin2020În industria vinului, ca și în cea a ospitalității, moda trece și revine. După ce au fost negate o serie de tehnici clasice în arta vinificației și după ce au fost experimentate o altă serie de noi tehnici, mulți producători aleg să se reîntoarcă la tradiție. Indiferent de tehnicile de vinificare, soiurile rămân însă aceleași. Ce diferențiază mai mult vinurile sunt expresiile...

Citeste mai mult ...

parolbistroÎnceputul acestui an a marcat lansarea PAROL - Art Concept Bistro, o apariție inedită în peisajul restaurantelor și bistro-urilor bucureștene. Aflat într-o casă boierească din strada Popa Nan, PAROL își așteaptă oaspeții în 4 încăperi luminoase, a căror capacitate totală este de 47 de locuri la masă. Decorul este ingenios, într-un stil...

Citeste mai mult ...

8 martieZiua Internațională a Femeii este sărbătorită în toată lumea, în unele state fiind declarată prin lege, zi liberă. În România, deși este zi lucrătoare, este o sărbătoare specială, în care doamnele și domnișoarele primesc atenții speciale, sub formă de flori și cadouri. De aceea, nici nu este de mirare, că, în ultimii ani, a luat o amploare tot mai mare sărbătorire...

Citeste mai mult ...

restaurant18loungeGrupul Stadio Hospitality Concepts, deținut de antreprenorul Radu Dumitrescu, a preluat luna aceasta restaurantul 18 Lounge by Embassy, situat la etajul 18 al City Gate South Tower, din Piața Presei Libere și unul dintre cele mai cunoscute sky baruri din București. Antreprenorul își mărește astfel portofoliul de restaurante la înălțime, după ce în 2017 a deschis Nor...

Citeste mai mult ...