cifraafacericitygrillPrimele nouă luni ale anului au generat o creștere de 13% a cifrei de afaceri în Grupul City Grill față de perioada similară din 2018. Astfel, cifra de afaceri înregistrată de cel mai important grup românesc de restaurante din piața locală este de 148 milioane de lei. Comanda medie a crescut față de 2018 cu 10% ajungând la aproape 100 lei, iar printre factorii...

Citeste mai mult ...

costelutatudorCosteluța Tudor, directorul restaurantului McDonald’s din Craiova, a câștigat premiul Ray Kroc, care se acordă celor mai performanți manageri de restaurant McDonald’s la nivel global. Costeluța a fost unul dintre cei 365 de Manageri de restaurant McDonald’s din întreaga lume, selectați din peste 38.000 de Manageri din 60 de țări...

Citeste mai mult ...

meaticdevinegrafUnul dintre cele mai cunoscute şi apreciate localuri din Oradea, Restaurantul Graf, se redeschide, cu o nouă identitate, meniuri îmbogăţite, dar cu aceleaşi standarde de calitate și bun-gust, anunță reprezentanții restaurantului. Restaurantul rămâne în aceeași locație, cea de pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea, unde a funcționat până de curând restaurantul Meatic...

Citeste mai mult ...

lacocosatucluceruluiRestaurantul cu specific românesc La Cocoșatu’ a deschis al doilea local din București, pe strada Clucerului nr. 41. Investiția pentru noul restaurant se ridică la 150.000 euro și a inclus activități de amenajare interioară a restaurantului și de utilare a bucătăriei. Compania estimează o cifră de afaceri de 500.000 euro pe an, pentru al doilea restaurant al grupului...

Citeste mai mult ...

castigatoriarenabucatarilor2019Cea de-a XI-a ediție a concursului culinar ,,Arena Bucătarilor’’, o competiție de tradiție marca Selgros Cash & Carry România,  și-a desemnat ieri câștigătorii, într-o atmosferă plină de emoții și surprize. Marele premiu la ,,Arena Bucătarilor Seniori”, constând în suma de 12.000 de lei și dreptul de a participa în 2020 la concursul culinar internațional...

Citeste mai mult ...

fitodesignrestauranteCrearea spațiilor verzi în restaurante și cafenele reprezintă un detaliu important atunci când este conceput designul interior. Clienții vin la restaurant nu doar pentru o masă copioasă, ci și pentru a se relaxa și a petrece timp într-o atmosferă confortabilă. Decorarea interiorului cu plante (sau fitodesign) în aceste localuri ajută vizitatorii să se relaxeze...

Citeste mai mult ...

lamamaclubultaranuluiromanLanțul de restaurante La Mama, care s-a impus în cei peste 20 de ani de activitate prin aducerea în actualitate a bucătăriei tradiționale românești, a deschis săptămâna aceasta al 7-lea restaurant din portofoliu, în incinta Muzeului Țăranului Român. Noul restaurant oferă iubitorilor de preparate tradiționale posibilitatea de a savura mâncarea preferată...

Citeste mai mult ...

risipaalimentararestauranteBanca Europeană de Investiții (BEI) a acceptat, cu sprijinul Planului Juncker, să acorde un împrumut de 7.5 milioane de euro societății Winnow din România, care se ocupă cu gestionarea deșeurilor alimentare. Societatea va utiliza finanțarea pentru a dezvolta și a introduce soluții software și hardware care să sprijine personalul unităților profesionale de alimentație publică...

Citeste mai mult ...

Cele mai citite articole

Prev Next