spartancentrutimisoaraRemus Cosovanu, francizatul Spartan care deține restaurante în Timișoara, Cluj și Deva, a deschis recent cea de-a șaptea unitate Spartan din Timișoara, în urma unei investiții de 150.000 de euro. Odată cu inaugurarea noii unități, investițiile francizatului Spartan în restaurantele pe care le deține în Timișoara au depășit suma de 750.000 de euro...

Citeste mai mult ...

glovoPlatforma Glovo, proaspăt lansată și pe piața din România în luna mai a acestui an, anunță expansiunea business-ului prin investiția de 115 milioane de euro primită în cadrul seriei C de strângere de fonduri. Companiile internaționale precum Rakuten, Seaya și Cathay (care au investit anterior și în seria B), AmRest, desemnat cel mai mare operator...

Citeste mai mult ...

tacobellSphera Franchise Group, cel mai mare grup din domeniul food service din România, continuă extinderea rețelei Taco Bell în România, prin deschiderea celui de-al treilea restaurant al brandului. După Băneasa Shopping City și Mega Mall, Taco Bell a deschis un nou restaurant în București, în mall-ul ParkLake Shopping Center.

Citeste mai mult ...

tacobellCel mai mare lanț de restaurante quick service din lume care oferă produse de inspirație mexicană, Taco Bell, pregătește deschiderea celui de-al treilea restaurant din România, în ParkLake, unul dintre principalele centre comerciale din capitală. Noul restaurant se va deschide pe 12 iulie. Primul restaurant Taco Bell din România s-a deschis în luna octombrie...

Citeste mai mult ...

controaleansvsaAutoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) a lansat luni, 25 iunie, la Constanța, "Comandamentul Sezon Estival 2018". Astfel, în perioada 25 iunie - 2 septembrie 2018, echipe de inspectori sanitari veterinari şi pentru siguranţa alimentelor vor verifica...

Citeste mai mult ...

bistromarAlfredo Seafood, una dintre cele mai importante mărci din România sub a cărei denumire sunt importate şi distribuite produse din peşte şi fructe de mare, a investit circa 200.000 de euro într-un restaurant pe bază de specialități din pește și fructe de mare (preparate exclusiv cu produse marca Alfredo Seafood), situat în Piața Floreasca din Capitală.

Citeste mai mult ...

recrutaremcdonaldsCompania Premier Restaurants are un plan ambițios de dezvoltare a lanțului de restaurante McDonald’s în țara noastră, astfel că, în perioada următoare, 1.000 de locuri de muncă sunt disponibile la nivel național pentru pozițiile de lucrător în restaurant (Crew Member), Hostess, Guest Experience Leader și Manager Trainee.

Citeste mai mult ...

displayurimeniuMeniul este fără doar și poate cartea de vizită a unui restaurant, iar scopul oricărui chef și operator de restaurante este ca meniul în care își transpune viziunea culinară să fie apreciat de clienţi și profitabil. Însă a avea un meniu bine întocmit nu este de ajuns, este necesar ca acest meniu să fie promovat adecvat și să “intre” în câmpul vizual...

Citeste mai mult ...
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Detalii Ok