clientirestauranteDupă “lupte seculare care au durat mai multe luni”, ți-ai văzut „visul cu ochii”: ți-ai deschis propriul restaurant, cafenea sau ceainărie, pe Lipscani sau într-o zonă cât mai aglomerată, ca să atragi cât mai mulți clienți. Imediat după deschiderea firmei, ai pregătit o petrecere de lansare (100 de invitaţi au mâncat şi au băut pe socoteala ta...

Citeste mai mult ...

jurizarearenabucatarilor„Arena Bucătarilor”, cel mai important concurs național de artă culinară dedicat profesioniștilor gastronomiei, și-a desemnat cei 8 finaliști, în urma semifinalelor regionale care s-au desfășurat pe 19 și 20 mai la București. În Marea Finală, care va avea loc în luna noiembrie, s-au calificat ocupanții locurilor 1 și 2 din semifinalele regionale...

Citeste mai mult ...

investitierestaurantpescarusGrupul City Grill a investit 300.000 euro în reamenajarea interiorului restaurantului Pescăruș de pe malul lacului Herăstrău, un proiect semnat de arhitectul Mihai Popescu. Cu o suprafață de 1400 mp și o capacitate de 900 locuri (600 interior și 300 exterior), restaurantul Pescăruș este cel mai mare restaurant din portofoliul Grupului City Grill.

Citeste mai mult ...

terasarobertosHotelul Athénée Palace Hilton București anunță deschiderea oficială a terasei de vară, Roberto’s On La Strada. „Vara aceasta atenția noastră se îndreaptă în egală măsură asupra bucureștenilor cât și asupra oaspeților din hotel, de aceea în acest sezon am împrospătat conceptul terasei cu uniforme în trend, cu un meniu simplu dar plin de savoare...

Citeste mai mult ...

restaurantbarbizonPullman Bucharest anunță deschiderea teraselor la Barbizon Steak House și L'Arpège Bar & Lounge, precum și noul meniu de vară de la Barbizon Steak House. Noul meniu de la Barbizon este o reinterpretare sezonieră a principalelor specialităti, care gravitează în jurul produselor-vedetă: vita Black Angus și vita carpatină.

Citeste mai mult ...

semifinalaarenabucatarilor2018Bucureștiul redevine pe 19 și 20 mai capitala gastronomiei românești, odată cu desfășurarea semifinalelor celebrei competiții gastronomice Arena Bucătarilor, organizată de Selgros Cash&Carry. Cele patru semifinale regionale - Est, Centru, Vest și București - se desfășoară sâmbătă, respectiv duminică, la Clubul Fratelli din București. 

Citeste mai mult ...

ubereatslansareUber anunţă extinderea Uber Eats - serviciul global de livrare de mâncare - în București. Începând de azi, de la prânz, locuitorii capitalei vor putea comanda mâncarea preferată din aplicația Uber Eats sau de pe site-ul ubereats.com, unde vor avea de ales dintre sute de opțiuni proaspăt preparate și livrate în siguranță, într-un timp mediu de livrare...

Citeste mai mult ...

galagaultmillauPrimul ghid Gault&Millau din România a fost lansat marți, 14 mai, la București. Acesta include 141 de restaurante şi localuri POP din 6 oraşe (Bucureşti, Cluj, Timişoara, Oradea, Braşov, Sibiu). În premieră, restaurantele din România au primit note şi bonete, iar clasamentul astfel rezultat le conectează şi le face vizibile în gastronomia internaţională.

Citeste mai mult ...
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Detalii Ok