stradaletower1Cel de-al 9-lea restaurant Stradale creat de Chef Foa alături de echipa Flavours se deschide în București, în clădirea Tower 1, prima clădire de birouri din cadrul Globalworth Campus - una dintre cele mai importante destinații de business din România. Noul Stradale va veni în completarea facilităților de care se pot bucura chiriașii clădirii Tower 1...

Citeste mai mult ...

employeeengamentrestaurantÎn industria competitivă a restaurantelor din zilele noastre, brandurile care vor să atragă și să-și păstreze clienții trebuie să facă mai mult decât să ofere o mâncare bună la un preț rezonabil. Ele trebuie să fie capabile să livreze consumatorilor o experiență diferențiată, plăcută. Iar în centrul experiențelor pozitive la restaurant se află angajații implicați și motivați!

Citeste mai mult ...

iluminathorecaȘtim cu toții că prima impresie contează, de aceea și prima vizită într-un nou local trebuie să fie de neuitat pentru clienți. Iar o experiență plăcută într-un restaurant este influențată atât de calitatea serviciilor, cât și de atmosfera creată printr-un design original și un iluminat corect. Imaginați-vă că mergeți împreună cu partenerul dumneavoastră într-un restaurant.

Citeste mai mult ...

prioritatiindustrierestauranteLegalizarea tipsului fiscal, modificarea legii privind munca sezonieră, învătământul profesional dual și promovarea meseriilor din industria HoReCa sunt 4 priorități de pe agenda Organizației Patronale a Hotelurilor și Restaurantelor din România - HORA -, a precizat președintele asociației, Dragoș Petrescu, în deschiderea...

Citeste mai mult ...

martysunplazaMarty Restaurants, cel mai mare lanț de restaurante din Cluj-Napoca, se extinde la nivel național și inaugurează prima locație din București, în centrul comercial Sun Plaza, în urma unei investiții de aproximativ o jumătate de milion de euro. Reprezentanții companiei țintesc inaugurarea a altor 2 locații Marty în București, până la finalul anului.

Citeste mai mult ...

tablepentrumasarestaurantEste dovedit faptul că oamenii reţin mai bine ceea ce văd decât ceea ce aud. Ca proprietar de restaurant este important să ai în vedere importanţa vizualului în transmiterea mesajelor către clienţi. Tablele pentru cretă (Table Chalk Boards) în varianta pentru masă sunt un mijloc eficient de comunicare directă și la obiect, cu un cost redus.

Citeste mai mult ...

evaluaregaultmillauromaniaCelebrul ghid culinar Gault & Millau s-a lansat la sfârșitul anului trecut pe piața din România, lucru care denotă un semn de încredere în spațiul gastronomic românesc. Procesul de evaluare a restaurantelor din România (care respectă standardele impuse de Gault&Millau la nivel internațional) a început în luna noiembrie a anului trecut și este în plină desfășurare...

Citeste mai mult ...

pergolabioclimaticaDacă îți dorești să prelungești viața terasei tale pe timpul rece sau pur și simplu vrei ca soarele arzător, ploaia sau vântul să nu îți producă neplăceri, îți recomandăm acoperirea terasei cu o pergolă retractabilă și accesoriile acesteia. Pentru protecție împotriva ploii din lateral, îți recomandăm închiderile din sticlă electrice sau manuale...

Citeste mai mult ...

1 Nordic Food albastru

banner aprilie

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Detalii Ok