inscrieriarenabucatarilor2018Selgros Cash & Carry organizează, începând cu luna aceasta, a X-a ediție a concursului de gătit „Arena Bucătarilor”, dedicat profesioniștilor gastronomiei din industria HoReCa. Miza competiției din acest an crește și mai mult, atât grație premiilor, cât și modificărilor menite să bucure deopotrivă bucătarii, proprietarii de restaurante și publicul.

Citeste mai mult ...

studiurestauranteValoarea totală anuală a pieței restaurantelor în cinci dintre cele mai mari orașe din România (București, Timișoara, Cluj, Brașov și Iași) este de 7.24 miliarde de lei, iar din aceasta peste 67% este reprezentată de București, cu 4.89 miliarde de lei. Aceste date reprezintă sunt extrase din primul research românesc de food service realizat în luna ianuarie...

Citeste mai mult ...

listarestaurantegoutdefrance2018Şapte restaurante din România au fost selectate pentru a participa în acest an la operaţiunea "Gout de France/Good France", pe 21 martie, organizată la iniţiativa celebrului chef Alain Ducasse şi a Ministerului francez pentru Europa şi Afaceri externe. Cele şapte restaurante din România vor oferi clienţilor, pe 21 martie, în cadrul unui eveniment...

Citeste mai mult ...

lavinuriRestaurantul românesc La Vinuri, deschis în primăvara anului trecut de antreprenorul Cristian Preotu, anunță colaborarea cu Costin-Daniel Pălici, noul chef al proprietății. Pasionat de arta gastronomică și de cultura culinară locală, Chef Daniel are o experiență de peste 7 ani în bucătărie, lucrând atât în localuri din țară, cât și din străinătate. Preparatele sale...

Citeste mai mult ...

cristiopaitplanuri2018Cristian Opaiț, unul dintre antreprenorii HoReCa care a mizat pe centrul istoric al Bucureștiului încă de pe vremea când lucrările de reabilitare a clădirilor din această zonă abia începuseră, se orientează acum spre nordul Bucureștiului, unde vrea să deschidă mai multe business-uri HoReCa. “Avem în vedere extinderea operațiunilor din Horeca spre nordul...

Citeste mai mult ...

foodwastecombatSub acest slogan a luat naștere la Cluj proiectul “Food Waste Combat”, inițiat de Junior Chamber International (JCI) Cluj, un proiect ambițios care își propune să devină principala mișcare națională de redus risipa alimentară și să angreneze toți factorii interesați, printre care și restaurantele.

Citeste mai mult ...

goutdefrance2018A patra ediţie a operaţiunii "Gout de France/Good France", devenită o tradiţie în fiecare primăvară, va reuni, pe 21 martie 2018, peste 2.000 de restaurante de pe cinci continente, pentru a celebra toate acele calităţi care fac gastronomia franceză să fie unică: excelenţă, atenţie deosebită pentru calitatea produselor şi pentru detalii, plăcerea de împărţi şi de a împărtăşi.

Citeste mai mult ...

1 Nordic Food albastru

banner aprilie

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Detalii Ok