mcdonaldsromaniaCompania malteză Premier Capital plc, partenerul pentru dezvoltare al McDonald's în 6 țări europene a înregistrat o creștere de 14,5% a cifrei de afaceri ajungând la 263 milioane de euro pentru anul 2017. Toate piețele au înregistrat o creștere a cifrei de afaceri, pe măsură ce grupul continuă pe drumul său de creștere consecventă.

Citeste mai mult ...

semifinalistiarenabucatarilorArena Bucătarilor Selgros, cel mai prestigios concurs gastronomic din România, a anunțat semifinaliștii! Cei 28 de Chefi aspiranți se vor întrece pentru un loc în Marea Finală! Pentru a ajunge acolo, aceștia își vor arăta măiestria live, în fața publicului și a juriului, alcătuit din stele ale gastronomiei naționale și internaționale, în cadrul semifinalei organizate la...

Citeste mai mult ...

gaultmillau2018lansareGault&Millau a anunțat recent finalizarea evaluărilor pentru primul ghid din România. 141 de restaurante și localuri POP din 6 orașe ale țării (București, Cluj, Timișoara, Oradea, Brașov și Sibiu) au intrat în ghidul Gault&Millau România 2018. Acesta va fi lansat oficial în cadrul unei gale pe 14 mai, când se vor anunța premiile Gault&Millau România precum și clasamentul oficial...

Citeste mai mult ...

spartanalbaiuliaLanțul de restaurante de tip fast-food Spartan a inaugurat în Alba Iulia cea de-a 36-a unitate. Pentru 2018, reprezentanții Spartan anunță noi deschideri în orașe precum Sibiu, Bistrița, Timișoara sau Cluj-Napoca, dar și în București. Noul restaurant din Alba Iulia, care funcționează în sistem de franciză, este situat în incinta Alba Mall, unde beneficiază de...

Citeste mai mult ...

stradaletower1Cel de-al 9-lea restaurant Stradale creat de Chef Foa alături de echipa Flavours se deschide în București, în clădirea Tower 1, prima clădire de birouri din cadrul Globalworth Campus - una dintre cele mai importante destinații de business din România. Noul Stradale va veni în completarea facilităților de care se pot bucura chiriașii clădirii Tower 1...

Citeste mai mult ...

employeeengamentrestaurantÎn industria competitivă a restaurantelor din zilele noastre, brandurile care vor să atragă și să-și păstreze clienții trebuie să facă mai mult decât să ofere o mâncare bună la un preț rezonabil. Ele trebuie să fie capabile să livreze consumatorilor o experiență diferențiată, plăcută. Iar în centrul experiențelor pozitive la restaurant se află angajații implicați și motivați!

Citeste mai mult ...

iluminathorecaȘtim cu toții că prima impresie contează, de aceea și prima vizită într-un nou local trebuie să fie de neuitat pentru clienți. Iar o experiență plăcută într-un restaurant este influențată atât de calitatea serviciilor, cât și de atmosfera creată printr-un design original și un iluminat corect. Imaginați-vă că mergeți împreună cu partenerul dumneavoastră într-un restaurant.

Citeste mai mult ...

prioritatiindustrierestauranteLegalizarea tipsului fiscal, modificarea legii privind munca sezonieră, învătământul profesional dual și promovarea meseriilor din industria HoReCa sunt 4 priorități de pe agenda Organizației Patronale a Hotelurilor și Restaurantelor din România - HORA -, a precizat președintele asociației, Dragoș Petrescu, în deschiderea...

Citeste mai mult ...
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Detalii Ok