starbuckslipscaniLanțul de cafenele Starbucks a deschis o nouă cafenea în București, pe strada Lipscani, într-un spațiu de aproape 400 metri pătrați deținut de antreprenorul Cătălin Mahu, fondatorul lanțului de restaurante La Mama. „Suntem încântați să aducem cafeaua Starbucks Reserve împreună cu aceste metode inovatoare de preparare a cafelei într-un spațiu nou...

Citeste mai mult ...

kfc70Lanţul de restaurante KFC anunță o investiție de 1 milion de euro într-o nouă locație de tip Drive-Thru în București, ajungând astfel la 70 de unităţi pe plan naţional. Reprezentanții lanțului anunță că vor continua procesul de extindere la nivel național și în 2018. Noul restaurant KFC de tip Drive-Thru din București este situat în sectorul 4...

Citeste mai mult ...

pergolalux2018Pentru restaurante și cafenele, pergolele retractabile, împreună cu accesoriile sale (închiderile din sticlă, pardoseală exterioară, încălzitoare) oferă o perioadă mai lungă de funcționare a terasei, un design modern și o zonă pentru fumători. De asemenea, oferă transparență spre priveliștea din exterior și confort datorită acționării electrice a acoperișului...

Citeste mai mult ...

carucubereGrupul City Grill, cel mai important jucător român din industria restaurantelor, a înregistrat în 2017 o cifră de afaceri de 33,7 milioane euro, în creștere cu 11% față de anul anterior. Motoarele creșterii cifrei de afaceri în 2017 au fost investițiile în tehnologie, eficientizarea operațiunilor și deschiderea a doua noi restaurante sub brandul Trattoria Buongiorno...

Citeste mai mult ...

ivanpescarDupă succesul avut cu restaurantul Ivan Pescar din Tulcea (deschis în 2015), Ivan Patzaichin aduce conceptul și la București. Un pas firesc, în condițiile în care mai mult de jumătate din clienții de la Tulcea sunt bucureșteni, ne-a declarat Teodor Frolu, partener la Ivan Pescar, cu ocazia deschiderii restaurantului. Restaurantul cu specific exclusiv pescăresc...

Citeste mai mult ...

asociatiarelaischateauxRelais & Châteaux, prestigioasa organizație internațională de hoteluri și restaurante operate individual ce cuprinde mai mult de 550 de proprietăți din peste 60 de țări, a pus anul trecut România pe itinerariul iubitorilor de experiențe luxuriante, prin acceptarea candidaturii restaurantului bucureștean Le Bistrot Français. Despre cât de importantă este...

Citeste mai mult ...

paulbocusePaul Bocuse, unul dintre cei mai importanți ambasadori ai gastronomiei franceze moderne, a murit sâmbătă, 20 ianuarie 2017, la vârsta de 91 de ani, în celebrul său "han" din Collonges-au-Mont-d'Or, de lângă Lyon, conform unui anunț făcut de familia acestuia. Președintele Franței, Emanuel Macron a transmis un omagiu la moartea celebrului chef...

Citeste mai mult ...

reducerefoodcostPrețurile la alimente au crescut simțitor în ultima perioadă, lucru care obligă operatorii de restaurante să caute noi soluții pentru a-și menține la un nivel acceptabil costurile cu materia primă. Soluția nu este să creșteți imediat tarifele din meniu, ci să vedeți ce puteți face pentru a menține prețurile în condițiile date. Ca o regulă de aur, nu ar trebui niciodată să...

Citeste mai mult ...

1 Nordic Food albastru

banner aprilie

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Detalii Ok