martysunplazaMarty Restaurants, cel mai mare lanț de restaurante din Cluj-Napoca, se extinde la nivel național și inaugurează prima locație din București, în centrul comercial Sun Plaza, în urma unei investiții de aproximativ o jumătate de milion de euro. Reprezentanții companiei țintesc inaugurarea a altor 2 locații Marty în București, până la finalul anului.

Citeste mai mult ...

tablepentrumasarestaurantEste dovedit faptul că oamenii reţin mai bine ceea ce văd decât ceea ce aud. Ca proprietar de restaurant este important să ai în vedere importanţa vizualului în transmiterea mesajelor către clienţi. Tablele pentru cretă (Table Chalk Boards) în varianta pentru masă sunt un mijloc eficient de comunicare directă și la obiect, cu un cost redus.

Citeste mai mult ...

evaluaregaultmillauromaniaCelebrul ghid culinar Gault & Millau s-a lansat la sfârșitul anului trecut pe piața din România, lucru care denotă un semn de încredere în spațiul gastronomic românesc. Procesul de evaluare a restaurantelor din România (care respectă standardele impuse de Gault&Millau la nivel internațional) a început în luna noiembrie a anului trecut și este în plină desfășurare...

Citeste mai mult ...

pergolabioclimaticaDacă îți dorești să prelungești viața terasei tale pe timpul rece sau pur și simplu vrei ca soarele arzător, ploaia sau vântul să nu îți producă neplăceri, îți recomandăm acoperirea terasei cu o pergolă retractabilă și accesoriile acesteia. Pentru protecție împotriva ploii din lateral, îți recomandăm închiderile din sticlă electrice sau manuale...

Citeste mai mult ...

inscrieriarenabucatarilor2018Selgros Cash & Carry organizează, începând cu luna aceasta, a X-a ediție a concursului de gătit „Arena Bucătarilor”, dedicat profesioniștilor gastronomiei din industria HoReCa. Miza competiției din acest an crește și mai mult, atât grație premiilor, cât și modificărilor menite să bucure deopotrivă bucătarii, proprietarii de restaurante și publicul.

Citeste mai mult ...

studiurestauranteValoarea totală anuală a pieței restaurantelor în cinci dintre cele mai mari orașe din România (București, Timișoara, Cluj, Brașov și Iași) este de 7.24 miliarde de lei, iar din aceasta peste 67% este reprezentată de București, cu 4.89 miliarde de lei. Aceste date reprezintă sunt extrase din primul research românesc de food service realizat în luna ianuarie...

Citeste mai mult ...

listarestaurantegoutdefrance2018Şapte restaurante din România au fost selectate pentru a participa în acest an la operaţiunea "Gout de France/Good France", pe 21 martie, organizată la iniţiativa celebrului chef Alain Ducasse şi a Ministerului francez pentru Europa şi Afaceri externe. Cele şapte restaurante din România vor oferi clienţilor, pe 21 martie, în cadrul unui eveniment...

Citeste mai mult ...
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Detalii Ok