Cristian Preotu Proprietaire LBFUn restaurant din bucurești a reușit performanța de a deveni prima proprietate din românia acceptată în asociația relais & châteaux, un grup exclusivist ce aduce împreună cele mai rafinate hoteluri şi restaurante deţinute şi operate individual din lume. Este vorba de restaurantul le bistrot français din bucurești, parte a grupului le manoir, care devine astfel un ambasador gastronomic al româniei și aduce țara noastră în atenția celor mai exigenți oaspeți internaționali.

Citeste mai mult ...

simptome ca angajatii 002Pentru ca restaurantul tău să aibă succes ai nevoie de un manager capabil să construiască echipe de succes. În special când vorbim de munca în restaurante, lucrul în echipă este deosebit de important, iar angajații trebuie să fie dispuși în orice moment să sară în ajutorul colegilor.

Citeste mai mult ...

antonio 1Ei, bine... Cine n-a visat să-și deschidă un restaurant?

Poate pe malul mării, cu pescărușii care zboară încet, cu valurile care înconjoară plaja cu blândețe și clienții care zâmbesc relaxați și care așteaptă ca tu, cu poeziile și poveștile tale gastronomice, să îi surprinzi și să-i faci să viseze... Ar fi frumos, dar acest vis romantic (parcă desprins dintr-un film), pe care, sincer, cred că-l avem mulți dintre noi, bucătarii, este foarte departe de realitatea efectivă.

Citeste mai mult ...

Art CostiFie că produci exclusiv mâncare pentru vegani ori ai inventat un salam cu rețetă și nume originale, fie că ți-ai deschis un restaurant ori vrei să îți înregistrezi numele blogului personal, pentru toate acestea și pentru multe altele ai nevoie de un nume comercial protejat sau de o marcă. Astfel, dacă ţii la brandul care te-a consacrat în piaţă sau dorești să îți creezi unul nou, nu trebuie să îi laşi pe alţii să se „înfrupte" din el.

Citeste mai mult ...

 

 MG 0407Ideea de la care a pornit proiectul The Ace a fost exact semnificatia asului. Sa fie un loc de top in centrul vechi, atat din punct de vedere al calitatii, al meniului si serviciilor, cat si din punct de vedere al design-ului, dar mai ales al sigurantei. Fondatorii si-au dorit sa creeze un loc in care s-ar simti ei bine sa iasa  in zona orasului vechi, un pol atractiv pentru cautatorii de locuri faine si distractie,  atat localnici cat si straini.

Citeste mai mult ...

Suntech Image Catalogue 2015Știm că frigul se resimte pe terase în această perioadă și că multe terase nu mai funcționează din cauza temperaturii scăzute de afară. Deși mulți dintre clienții restaurantelor, pub-urilor, cafenelelor sau piscinelor sunt iubitori de terase și în România există cel puțin 6 milioane de persoane fumătoare, în sezonul rece aceștia nu au prea multe alternative, în această privință.

Citeste mai mult ...

finalaarenabucatarilor2017Finala celei de-a noua ediții a competiției de gătit „Arena Bucătarilor” organizată de Selgros România, va avea loc la București, pe 18 noiembrie 2017. În finala competiției de anul acesta s-au calificat opt concurenți, toți bucătari profesioniști, care își vor disputa marele premiu, și anume participarea, anul viitor, la competiția internațională Les Chefs en Or de la Paris.

Citeste mai mult ...

platformahipemuPlatforma clujeană de comenzi online de mâncare hipMenu anunță un nou parteneriat, de data aceasta cu un lanț de pizzerii din București, Fabio Pizza. Lanțul de pizzerii vede o oportunitate de creștere în sectorul livrărilor de mâncare către clienți corporate și, în acest sens, vede în hipMenu un partener strategic. „Echipele tehnice Fabio și hipMenu au colaborat pentru a integra...

Citeste mai mult ...

1 Nordic Food albastru

banner aprilie

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Detalii Ok