lavinuriRestaurantul românesc La Vinuri, deschis în primăvara anului trecut de antreprenorul Cristian Preotu, anunță colaborarea cu Costin-Daniel Pălici, noul chef al proprietății. Pasionat de arta gastronomică și de cultura culinară locală, Chef Daniel are o experiență de peste 7 ani în bucătărie, lucrând atât în localuri din țară, cât și din străinătate. Preparatele sale...

Citeste mai mult ...

cristiopaitplanuri2018Cristian Opaiț, unul dintre antreprenorii HoReCa care a mizat pe centrul istoric al Bucureștiului încă de pe vremea când lucrările de reabilitare a clădirilor din această zonă abia începuseră, se orientează acum spre nordul Bucureștiului, unde vrea să deschidă mai multe business-uri HoReCa. “Avem în vedere extinderea operațiunilor din Horeca spre nordul...

Citeste mai mult ...

foodwastecombatSub acest slogan a luat naștere la Cluj proiectul “Food Waste Combat”, inițiat de Junior Chamber International (JCI) Cluj, un proiect ambițios care își propune să devină principala mișcare națională de redus risipa alimentară și să angreneze toți factorii interesați, printre care și restaurantele.

Citeste mai mult ...

goutdefrance2018A patra ediţie a operaţiunii "Gout de France/Good France", devenită o tradiţie în fiecare primăvară, va reuni, pe 21 martie 2018, peste 2.000 de restaurante de pe cinci continente, pentru a celebra toate acele calităţi care fac gastronomia franceză să fie unică: excelenţă, atenţie deosebită pentru calitatea produselor şi pentru detalii, plăcerea de împărţi şi de a împărtăşi.

Citeste mai mult ...

starbuckslipscaniLanțul de cafenele Starbucks a deschis o nouă cafenea în București, pe strada Lipscani, într-un spațiu de aproape 400 metri pătrați deținut de antreprenorul Cătălin Mahu, fondatorul lanțului de restaurante La Mama. „Suntem încântați să aducem cafeaua Starbucks Reserve împreună cu aceste metode inovatoare de preparare a cafelei într-un spațiu nou...

Citeste mai mult ...

kfc70Lanţul de restaurante KFC anunță o investiție de 1 milion de euro într-o nouă locație de tip Drive-Thru în București, ajungând astfel la 70 de unităţi pe plan naţional. Reprezentanții lanțului anunță că vor continua procesul de extindere la nivel național și în 2018. Noul restaurant KFC de tip Drive-Thru din București este situat în sectorul 4...

Citeste mai mult ...

pergolalux2018Pentru restaurante și cafenele, pergolele retractabile, împreună cu accesoriile sale (închiderile din sticlă, pardoseală exterioară, încălzitoare) oferă o perioadă mai lungă de funcționare a terasei, un design modern și o zonă pentru fumători. De asemenea, oferă transparență spre priveliștea din exterior și confort datorită acționării electrice a acoperișului...

Citeste mai mult ...

carucubereGrupul City Grill, cel mai important jucător român din industria restaurantelor, a înregistrat în 2017 o cifră de afaceri de 33,7 milioane euro, în creștere cu 11% față de anul anterior. Motoarele creșterii cifrei de afaceri în 2017 au fost investițiile în tehnologie, eficientizarea operațiunilor și deschiderea a doua noi restaurante sub brandul Trattoria Buongiorno...

Citeste mai mult ...
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Detalii Ok