St Patricks DaySt. Patrick's Day, sărbătorit în fiecare an pe 17 martie, atrage în pub-urile din Centrul Vechi de trei ori mai mulți clienți decât Sfântul Valentin, 1 Martie sau 8 Martie, potrivit unui studiu al pub-urilor St. Patrick, Patry Room și Killkeny din Centrul Istoric al Bucureștiului, deținute de Mugur Mihăescu, fostul component al trupei Vacanța Mare.

Citeste mai mult ...

restaurantmegaimageMega Image a deschis Maison des Chefs, primul restaurant concept propriu, care aduce pentru prima dată în același spațiu chefi pasionați să experimenteze liber, alături de gusturi noi, de la vinuri alese asortate cu brânzeturi pe măsură, la patiserie fină și cafea de specialitate. Astfel, începând cu 8 martie 2019, Maison des Chefs...

Citeste mai mult ...

goutdefrance2019România va fi foarte bine reprezentată în acest an la ediția din acest an a evenimentului Goût de France/Good France, întrucât nu mai puțin de 26 de restaurante s-au înscris deja la acest eveniment, aproape de trei ori mai multe decât anul trecut, informează Ambasada Franței în România. Peste 3.500 de restaurante din 150 de țări din întreaga lume sărbătoresc...

Citeste mai mult ...

pestealaska6 bucătari profesioniști, recunoscuți în peisajul culinar românesc, participă la concursul de rețete "Peștele și fructele de mare din Alaska în bucătăria tradițională românească”, organizat de Alaska Seafood Marketing Institute. Scopul? Informarea bucătarilor profesioniști din România despre beneficiile peștelui de Alaska și modalitățile multiple în care acesta...

Citeste mai mult ...

chefbistroateneuÎncepând cu cea de-a doua jumătate a lunii februarie, bucătăria localului La Vinuri, wine barul situat în București, pe strada Episcopiei nr. 2-4, lângă Ateneul Român, va fi condusă de către chef Alexandru Dumitru, actual Head Chef al Bistro Ateneu. Ambele proprietăți sunt deținute de către grupul românesc Le Manoir. Chef Alexandru Dumitru are 7 ani de experiență...

Citeste mai mult ...

spellegrinoyoungchef2019S.Pellegrino începe cea mai așteptată căutare a celor mai talentați tineri chefi din lume, în cadrul celei de-a patra ediții a competiției internaționale gastronomice S.Pellegrino Young Chef. Înscrierile pentru competiția S.Pellegrino Young Chef 2019/2020 au început la data de 4 februarie 2019, pot fi înregistrate pe platforma...

Citeste mai mult ...

restaurantnouthermeTherme București marchează primii trei ani de activitate, prin inaugurarea unui restaurant-concept de tip fusion, cu un design spectaculos și o varietate de preparate internaționale, rezultatul unei investiții de 3,5 milioane de euro. Amplasat în zona The Palm, restaurantul este inspirat din descoperirile marelui explorator, biolog și naturalist german, Alexander von Humboldt...

Citeste mai mult ...