beneficiimanualoperationalSă operezi un restaurant în această perioadă este o adevărată provocare, pe care trebuie să o gestionezi cu multă disciplină, asigurându-te că toate resursele și procesele tale sunt optimizate. Pentru a face acest lucru, ai nevoie de standarde clare, implementate corect și de o echipă de încredere, care respectă principiile și procedurile operaționale.

Citeste mai mult ...

restaurantanikaSe spune că visul oricărui bucătar este de a-și deschide propriul restaurant, unde să aibă libertatea de a-și pune în aplicare viziunea culinară. Este și cazul lui Alexandru Dumitru, care “și-a văzut visul cu ochii” în luna martie a acestui an, atunci când deschidea, împreună cu partenerul său, Andrei Popa, restaurantul Anika, un loc de suflet, “suma memoriilor...

Citeste mai mult ...

tendinterestauranteIndustria restaurantelor trece prin schimbări profunde. Pandemia COVID-19 și distanțarea socială cu care a venit la pachet au generat schimbări profunde în societate, în comportamentul consumatorilor și, implicit, în modul în care funcționează restaurantele din întreaga lume. De la dezvoltarea accelerată a unor noi linii de business...

Citeste mai mult ...

restaurantpuiumamiiFabrica Ospitalității, compania care deține restaurantul bucureștean Red Angus Steakhouse, divizia de livrări Red Angus Delivery și cafeneaua RUA Espresso Bar, anunță deschiderea rotiseriei Puiu’ Mamii, pe Calea Traian nr. 248. Noul local va funcționa în regim de takeaway și livrare, urmând să își întâmpine oaspeții și la interior, după ridicarea restricțiilor, impuse de către autorități.

Citeste mai mult ...

TakeawayCOMTakeaway.com, unul dintre cele mai mari servicii de livrare a alimentelor din țară, introduce noi măsuri de sprijinire a restaurantelor, în contextul înăspririi restricțiilor pentru industria restaurantelor de pe piețele din Europa și din lume. Pachetul de asistență Takeaway.com își propune să ofere sprijin imediat restaurantelor cu cel mai mare risc de întrerupere...

Citeste mai mult ...

restauranteriscinfectarecovidOrganizația Patronala a Hotelurilor si Restaurantelor din Romania (HORA) solicită Guvernului să elimine restaurantele de pe lista activităților cu risc de răspândire a COVID-19, precum și ajutoare de stat și facilități fiscale pentru industria HoReCa, grav afectată de pandemia de coronavirus.

Citeste mai mult ...

restauranteinchiseAvând în vedere incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile, respectiv 1,86/1000 locuitori în municipiul București, Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență a decis că, începând cu data de 7 octombrie 2020, activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare...

Citeste mai mult ...

redangussteakhouseRed Angus Steakhouse, restaurantul cu specific american situat în Centrul Vechi al Bucureștiului, marchează împlinirea a 10 ani de la deschidere printr-o serie de proiecte și inițiative orientate către consumatori. Astfel, începând cu a doua săptămână a lunii octombrie, localul își va întâmpina oaspeții cu un meniu nou, bazat pe produse casual...

Citeste mai mult ...