redeschidererestauranteAutoritățile anunță că lucrează împreună cu reprezentanții industriei HoReCa la un set de reguli de protecție sanitară care să fie aplicat în restaurante, în perspectiva reluării activității acestora, "atunci când situația epidemiologică o va permite". În decursul zilei de joi, 2 iulie, la sediul Guvernului a avut loc o nouă ședință de lucru cu reprezentanții Guvernului.

Citeste mai mult ...

gustopassSodexo România continuă parteneriatele care sprijină sectorul HoReCa și anunță un nou parteneriat cu NETOPIA Payments, prin care va permite utilizatorilor de carduri Gusto Pass să plaseze și să achite comenzi la restaurante exclusiv de pe telefonul mobil, prin intermediul programului mobilPay Delivery, dezvoltat de aplicația de plăți mobilPay Wallet.

Citeste mai mult ...

declaratieMinistrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu a declarat astăzi în cadrul unei conferințe de presă că “cea mai mare probabilitate de infectare cu noul coronavirus este în interiorul restaurantelor şi trebuie să mai aşteptăm două săptămâni, până la 1 iulie, cu deschiderea acestora”, subliind că nu poate trece peste recomandările medicilor.

Citeste mai mult ...

restrictiirestauranteHORA (Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România) solicită Guvernului României respectarea planului de eliminare a restricțiilor pe terase și redeschiderea restaurantelor pe partea de interior, începând cu data de 15 iunie. Într-o scrisoare deschisă adresată Guvernului, HORA subliniază că este vital pentru turismul românesc...

Citeste mai mult ...

gaultmillausiialocGault&Millau România anunță un set de inițiative, sub umbrela #maideparte, prin care continuă să aducă împreună pe creatorii de gust cu cei care caută experiențe memorabile în jurul gustului. După lansarea restaurantului online Go-Mio, o măsură excepțională prin care Gault&Millau a transformat toate platformele sale digitale într-un restaurant colectiv digital...

Citeste mai mult ...

restaurantkauflandKaufland România anunță redeschiderea conceptului pop-up restaurant și readuce experiența gourmet și fine dining la prețuri accesibile, de această dată într-o formă adaptată condițiilor actuale de siguranță. Deschis într-o variantă sezonieră, pe o terasă spațioasă de peste 2200 mp, cu o capacitate de 120 de locuri, restaurantul va funcționa pe toată perioada verii...

Citeste mai mult ...

controaleansvsastarealertaInspectorii sanitari veterinari și pentru siguranța alimentelor desfăşoară începând cu data de 18 mai o acţiune tematică la nivel naţional pentru verificarea cerințelor sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor privind funcţionarea unităţilor de alimentaţie publică în cadrul cărora se comercializează produse alimentare către consumatorul final, în perioada stării de alertă.

Citeste mai mult ...

foodpandaromaniafoodpanda, cea mai mare platformă online de comenzi de mâncare din România, a reacționat rapid noului context în care, începând de astăzi, platforma Uber Eats și-a încetat operațiunile pe piața locală. Compania anunță că peste 90% dintre restaurantele care se regăseau în oferta Uber Eats din București, Timișoara și Iași se află în prezent în portofoliul foodpanda.

Citeste mai mult ...