terasecitygrillGrupul City Grill, cel mai mare lanț autohton de restaurante, cu 18 locații în București, a redeschis pe 1 iunie nouă terase ale restaurantelor din portofoliu, iar gradul de ocupare din intervalul de prânz a fost 100%. Redeschiderea teraselor a reprezentant un start încurajator după două luni și jumătate în care au fost închise, spun reprezentanții grupului.

Citeste mai mult ...

restaurantepostcovid19Săli pline, îmbrățișări, clinchete de pahare, zgomot de fundal și multe zâmbete - astfel arătau pe 8 martie restaurantele din România, în care oaspeții au ales să celebreze Ziua Femeii. Lucrurile s-au schimbat, însă, abrupt, iar, în doar câteva zile, localurile au devenit pustii, urmând ca, ulterior, să se închidă conform ordonanței guvernamentale.

Citeste mai mult ...

masabunatatiiHORA, Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România, lansează “Masa Bunătății”, o inițiativă care aduce la un loc companii, angajați din industria ospitalității, personal medical din linia întâi și categorii vulnerabile. Inițiativa “Masa Bunătății” își propune să creeze un lanț al faptelor bune: companiile donează fonduri care sunt...

Citeste mai mult ...

chefstoriessezonul1CHEFS STORIES îți aduce poveștile bucătarilor profesioniști din România, din experiența lor, spuse chiar de ei! Și în 2020, prin newsletterul Unilever Food Solutions primești episoade noi. 2019 a adus exclusiv în Newsletter-ul Unilever Food Solutions sezonul 1 din CHEFS STORIES România. Am intrat în bucătăriile a 5 Chefi și le-am aflat secretele...

Citeste mai mult ...

berehorecaAsociația Berarii României inițiază #MancareDeSuflet #SOSHoReCa, o campanie care își propune să atragă atenția consumatorilor asupra situației economice din sectorul ospitalității, puternic afectat de întreruperea activității pe perioada stării de urgență. Spre deosebire de alte sectoare, vânzările pierdute de industria ospitalității în această perioadă...

Citeste mai mult ...

instagramrestaurantePentru a susține micile afaceri locale și a-i ajuta pe utilizatori să descopere cu ușurință alternativele la care pot apela pentru a comanda mâncare online, Instagram permite de astăzi restaurantelor din România să folosească o serie de stickere prin care cei care îi urmăresc îi pot sprijini. Restaurantele pot folosi stickerele disponibile, care semnalizează faptul că...

Citeste mai mult ...

foodorderingPuse față în față cu decizia de suspendare a activității luată de autorități în contextul răspândirii COVID-19, restaurantelor nu le-a mai rămas decât să-și închidă porțile și să se orienteze, unele dintre ele, către delivery, singura activitate permisă în noul context. Criza actuală a închis, pe de o parte, multe uși în industrie, dar a și deschis orizonturi noi și a demonstrat restaurantelor care nu aveau în modelul de business segmentul de livrare că se pot adapta.

Citeste mai mult ...

restaurantfalimentDe la începutul lunii martie, de când COVID-19 a început să devină o amenințare perceptibilă pentru România, sistemul de principii și valori al fiecăruia dintre noi s-a modificat total. Dacă până recent, trăiam cu toții într-o cursă contracronometru, marcată de deadline-uri și responsabilități presante, deodată, totul s-a oprit brusc. Am ajuns rapid...
Citeste mai mult ...

Cele mai citite articole

Prev Next