Ce restaurante şi-au anunţat prezenţa în Ploieşti Shopping City

Ce restaurante şi-au anunţat prezenţa în Ploieşti Shopping City
person Horeca
access_time_filled

Ploiești Shopping City, cea mai mare destinație de shopping și relaxare din Prahova, realizată în urma unei investiții de 65 milioane euro, își deschide oficial porțile pe 15 noiembrie și atrage o serie de operatori de restaurante, fast-food-uri sau cafenele. Reprezentanții mall-ului au anunțat închirierea completă a zonei de food court.

ploiestishoppingcity

Zona de food court, închiriată în proporție de 100%, reunește, într-un mix excelent, specialități culinare din toate colțurile lumii prin unele dintre cele mai cunoscute fast food-uri, restaurante și cafenele din România. KFC și Pizza Hut (specific american), Quasi Pronti și La Cucina (specific italian), Dim Sum și Asia Food Company (bucătăria chinezească și japoneză), Best of (specific oriental), Beirut (bucătăria libaneză) și Fishbone (restaurant cu specific pescăresc) se completează reciproc pentru a oferi o varietate culinară cât mai mare publicului local. Patiseria Paul aduce plăcerea mâncărurilor cu specific franțuzesc și este completat în mod armonios de cafenele precum Nescafe, Coffeol și Segafredo.

Primul mall din Prahova mai bifează o premieră: cel mai mare cinema din afara Bucureștiului, cu 12 ecrane operate de cel mai activ jucător din domeniu: Cinema City. Zona de divertisment cuprinde locuri de joacă pentru copii, sală de bowling, biliard și cazino. În plus, în sezonul rece, Ploiești Shopping City va deschide pe terasa clădirii și un pationar la înălțime, așa cum au cele mai mari mall-uri din lume.

terase

Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu New Europe Property Investments plc (NEPI), printr-o investiție de aproximativ 65 de milioane de euro.  

Cel mai mare mall din sudul României, cu excepția Bucureștiului, are peste 100 de magazine, o suprafață închiriabilă de 55000 m2 și aproximativ 2000 locuri de parcare. Ploiești Shopping City reunește cele mai renumite branduri internaționale de modă, articole sportive, bijuterii, produse cosmetice și decorațiuni interioare. Nu lipsesc nici magazinele de electronice și electrocasnice și cele de servicii utile farmacie sau servicii bancare. În același timp, clienții au la dispoziție hipermarket-ul Carrefour.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302