Springtime a deschis cel de-al 25-lea restaurant al lanțului

Springtime a deschis cel de-al 25-lea restaurant al lanțului
person Horeca
access_time_filled

springtimecostinestiSpringtime a deschis pe 6 iulie cel de-al 25-lea restaurant al lanțului, care va funcționa în perioada sezonului estival în stațiunea Costinești. Amplasat în centrul stațiunii și cu o suprafață de peste 2000 mp, restaurantul devine astfel cea de-a doua locație Springtime de la malul Mării Negre. Noul restaurant poate servi peste 10.000 de clienți zilnic și își propune să se transforme într-unul din cele mai populare locații de pe litoralul românesc.

„Decizia de a deschide un nou restaurant pe litoral a venit ca urmare a interesului tot mai crescut față de produsele noastre, precum și ca urmare a cererii venite din partea turiștilor care își doreau în Costinești un restaurant cu un meniu diversificat, dar care să ofere și încredere, adică să respecte toate standardele de calitate și de siguranță a alimentelor. Inovația Springtime a început în anii 90 când am lansat pentru prima oară în România bine-cunoscuta șaorma, iar de atunci continuăm să ne surprindem clienții cu preparate delicioase. Acum vrem să le oferim acestora bucuria unei mese gustoase și atunci când sunt în vacanță: inaugurăm în Costinești un restaurant de referință în materie de gust, standarde de servire și de preparare, atmosferă și bună dispoziție”, a declarat Maissam Mrad, Managing Director Springtime.

În plus, noul restaurant este cea de-a treia locație Springtime dotată cu „linie caldă” ceea ce înseamnă că o echipă de bucătari cu experiență va pregăti turiștilor printre altele și mâncăruri gătite după rețete tradiționale românești. „Linia caldă” a fost inclusă întrucât în ultimii 15 ani s-a bucurat de un real succes în restaurantul Springtime Neptun, ceea ce arată preferința turiștilor veniți în vacanță pe Litoral pentru preparatele gătite ca acasă.

În afara liniei calde și a bine cunoscutei game de delicii libaneze, turiștii vor putea savura bunătățile care i-au cucerit deja, precum pizza, salate, sau noua gamă Spring Snacks, introdusă la mijlocul lunii iunie în meniul Springtime și populară în rândul tinerilor din Capitală.

Aflat în plin proces de expansiune, lanțul de restaurante Springtime intenționează să deschidă o nouă locație pe Litoral în perioada imediat următoare.

Materia primă folosită la prepararea produselor servite la Springtime, provine în proporție de peste 80% de la fabricile grupului Springtime Holding, fabrici ce sunt certificate ISO și dotate cu cele mai performate utilaje, conform standardelor europene în vigoare. Pentru ingredientele ce nu se produc în cadrul fabricilor, Springtime colaborează cu furnizori atent selecționați și certificați la nivel european. Toate restaurantele Springtime dețin certificarea ISO 22000:2005 și 9001:2008 și respectă toate standardele europene în materie de calitate și siguranța alimentului, astfel Springtime garantează pentru calitatea și siguranța tuturor preparatelor și își respectă promisiunea de a oferi întotdeauna consumatorilor preparate unice, proaspete și delicioase.

Despre Springtime

Primul restaurant Springtime a fost inaugurat în anul 1992 în Piața Victoriei primind din partea bucureștenilor o reacție mai mult decât pozitivă datorită conceptului, modului de servire și a ambianței deosebite. Diversitatea preparatelor și gustul desăvârșit au fost factori ce au făcut din Springtime un deschizător de drumuri mult apreciat.

În anul 1994 începe dezvoltarea prin deschiderea altor locații în diverse puncte de interes ale capitalei, iar apoi și în alte orașe din țară. În prezent, Springtime numără 25 de restaurante, fiind cel mai mare lanț de restaurante cu capital românesc.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302