S-a deschis al doilea restaurant Four Seasons din București

S-a deschis al doilea restaurant Four Seasons din București
person Horeca
access_time_filled

Libanezul Alain Chami, care deține restaurantul cu specific libanez Four Seasons de pe strada Vasile Lascăr din București, a inaugurat în urmă cu câteva luni un nou restaurant Four Seasons, situat pe Calea Dorobanților.

„Foarte mulți clienți ne întrebau de ce nu mai deschidem încă un restaurant. Am văzut locația aceasta care e poziționată foarte bine, s-a potrivit cu ceea ce am vrut noi să facem și anume un restaurant de lux, și așa ne-am hotârât să deschidem un nou restaurant Four Seasons. Am spus că e timpul să ne extindem, să fim prezenți și în altă zonă a Bucureștiului, să venim cumva mai aproape de clienți. Un alt factor important care ne-a determinat să deschidem un restaurant în Dorobanți este faptul că în zona aceasta bucătăria libaneză era slab reprezentată”, ne-a declarat Alain Chami într-un interviu acordat revistei Horeca România.

fourseasons

Zona aleasă pentrul noul restaurant Four Seasons a influențat și poziționarea restaurantului în categoria premium. „Restaurantul din Vasile Lascăr e mai intim, mai exotic, familiar, aici e un restaurant mai elegant, pe care l-am conceput ca un restaurant de lux, având în vedere și clientela diferită”, ne-a mai spus Alain Chami.

Noul restaurant Four Seasons este situat pe Calea Dorobanților nr.177 și are o capacitate totală (cu terasă inclusiv) de circa 130-150 de persoane.

Primele luni au fost încurajatoare pentru noul business, potrivit reprezentanților restaurantului.  „Noi am deschis restaurantul de circa 3 luni, încă nu am făcut reclamă și cu toate acestea am avut clienți. Pentru un restaurant deschis de câteva luni este ok. Să ai clienți fără reclamă, fără promovare este îmbucurător. Am zis că cel mai bine e să ne bazăm pe reclama din gură în gură. Noi suntem cunoscuți și cei care ne cunosc deja știu ce mâncare bună oferim”, ne-a mai spus Alain Chami.

fourseasons2

Primul restaurant Four Seasons a fost deschis în decembrie 2002 și se bucură în prezent de renume în rândul restaurantelor cu specific libanez. 

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302