Casa Victoria a redeschis cofetăria din Floreasca, după o amplă remodelare

Casa Victoria a redeschis cofetăria din Floreasca, după o amplă remodelare
person Horeca
access_time_filled

Casa Victoria, o afacere de familie care a luat naștere în anul 2002 și care s-a extins în prezent la 3 cofetării în București, a redeschis oficial, joi, 8 octombrie a.c., cofetăria Casa Victoria din Floreasca după o remodelare amplă, care a transformat aspectul cofetăriei după ultimele tendințe în domeniu. Valorea investiției în noul spațiu se ridică la suma de 100.000 de euro, iar proprietarii estimează că aceasta se va amortiza în următorii 3 ani.

Modernă și retro-chic în același timp, cofetăria din Banul Antonache 59 aduce pe piață un nou concept de cofetărie, o gamă de produse diversificată, o capacitate dublată și foarte multe noutăți pentru amatorii de dulciuri.

casavictoria

Cofetăria din Floreasca a luat naștere în 2013, noi facem prăjituri din 2002, avem încă 2 locații în București; în 2013 am decis că e timpul să ne extindem, am ales zona Floreasca pentru că este o zonă care se potrivește foarte bine cu produsele noastre, facem doar prăjituri de calitate superioară, materia primă este de cea mai bună calitate, iar zona aceasta fiind într-o continuă dezvoltare, am considerat că este cea mai potrivită pentru a ne extinde„, ne-a declarat Alin Chivu, care se ocupă de afacere împreună cu familia sa.

Cofetăria din Floreasca a fost închisă pentru public în noiembrie 2014, când a început procesul de remodelare. Familia Chivu a considerat că este important să asculte părerea clienților și pe cea a experților în domeniu și a decis să vină cu un concept nou, ușor îndrăzneț, care să se potrivească mai bine cu zona și cu tipul de client din zonă. La finalizarea lucrărilor de remodelare, cofetăria se poate mândri cu un aspect modern, după cele mai noi tendințe în materie de design interior, cu o capacitate dublă, dar și cu un meniu diversificat.  

În ceea ce privește remodelarea am schimbat tot, de la pardoseală la concept, așezarea magazinului, am venit cu o gamă nouă de produse, ne axăm destul de mult și pe cafea, avem o cafea proaspăt prăjită, produsele de cofetărie care sunt tot timpul proaspete, avem și o gamă de sucuri naturale de fructe și legume pe care le facem aici în locație. Am încercat să ne diversificăm foarte mult gama de produse ca să putem să atingem toate cerințele din zonă. Capacitatea s-a mărit totodată, acum avem 20 de locuri în interior la mese și 8 locuri pe terasa de afară; înainte erau 8 locuri în interior și 6 afară. Deci practic s-a dublat capacitatea, de la 14 la 28„, ne-a mai spus Alin Chivu. 

casavictoria2

Un magnet pentru pasionații de dulciuri

Întrebat ce noutăți sunt pe partea de meniu, Alin Chivu ne-a declarat că: „Pe partea de prăjituri avem rețete noi la care am lucrat în ultimul an, pe partea de cafea stăm foarte bine și avem și o gamă de sucuri de sucuri naturale din fructe și legume făcute în locație. Se poartă foarte mult cuvântul detox, sunt sucuri naturale. De asemenea avem și o parte de sărat, plăcinte cu pui, plăcinte cu ciuperci, plăcinte cu spanac, mai avem în lucru unele rețete noi tot pe partea de plăcinte sărate, pe care vrem să le dezvoltăm și să le promovăm; de asemenea vom avea în viitorul apropiat și o parte de meniul zilei pentru persoanele care vin în pauza de prânz de la diversele birouri din zonă. Partea de meniu este specialitatea mamei, Victoria, care este creatorul rețetelor și cea care dă numele business-ului. De la ea a pornit totul și de la pasiunea ei de a face cozonaci„, ne-a povestit Alin Chivu. 

casavictoriadinfloreasca

Pe lângă cofetăria din Floreasca, Casa Victoria mai deține 2 cofetării în București, în zona Bucureștii Noi și în zona Piața Domenii. Întrebat de planurile de dezvoltare, Alin Chivu ne-a declarat că în prezent familia sa se concentrează pe consolidarea busines-ului celor 3 cofetării.

„Vrem să ne ocupăm de ele așa cum trebuie, lucrurile trebuie făcute bine, calitatea este primul lucru care contează în cofetăriile noastre și vrem ca aceste trei locații pe care le deținem în momentul de față să funcționeze corect și la capacitate maximă. Planul pe termen scurt este consolidarea celor 3 locații”, ne-a precizat Alin Chivu.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302