Chef Cezar Munteanu a deschis oficial restaurantul Cezanne și a lansat conceptul de ‘soul dining’

Chef Cezar Munteanu a deschis oficial restaurantul Cezanne și a lansat conceptul de ‘soul dining’
person Horeca
access_time_filled

Chef Cezar Munteanu a deschis oficial, pe 19 octombrie a.c., restaurantul Cezanne, situat în Piața Charles de Gaulle din capitală, în care aduce un nou concept pe piața horeca de la noi – “soul dining”.  Amplasat în imediata vecinătate a parcului Herăstrău, restaurantul cu specific internațional este dispus pe două nivele și cuprinde o zonă principală, la parter, cu o capacitate de 50 de locuri, ce beneficiază de o terasă cu vedere către parc, iar la etaj – un spațiu format din patru saloane cu o multiplă capacitate de acomodare.

chefcezarmunteanu1

Soul dining se traduce prin plăcerea de a găti și reprezintă un mesaj pe care îl transmit dincolo de ceea ce regăsim în farfurie. Este un nou concept pe piața din România care se diferențiază prin creativitate, pasiune, emoție transmisă și prin ingrediente alese cu multă grijă. Un concept născut pentru cei ce au nevoie de o altă abordare, creat special pentru a aduce bucurie oamenilor.

Dincolo de ușile bucătăriei veți găsi oameni dedicați, pe care i-am învățat să ofere know-how celor aflați la început de drum, asa cum și altii au împărțit cu mine tainele bucătăriei și bucuria de a fi lângă oameni, în mijlocul oamenilor.

Gătim cu inspirație, cu zâmbet și responsabilitate. Responsabilitate socială. Proiecte precum „Sănătatea începe din farfurie”, “Fii chef pe propriul tău destin”, “Sărbătorile sunt pentru toți”, dar și susținerea altor proiecte sociale au venit din dorința de a fi mai aproape de cei ce au nevoie de noi”, a declarat Chef Cezar Munteanu.

souldining

într-un interviu acordat pentru ediția de noiembrie a revistei Horeca România, Chef Cezar Munteanu ne-a dezvăluit că deschiderea restaurantului Cezanne reprezintă cea mai mare provocare pentru el până în momentul de față și că a decis să intre în branșa antreprenorilor de restaurant din dorința de a aborda bucătăria și dintr-o altă perspectivă – cea a finanțatorului.

Cred că a fost și va rămâne cea mai mare provocare până în momentul de față (deschiderea restaurantului Cezanne, n.r.). Provocare antreprenorială. Să vii cu un restaurant nou, într-o piață care are deja un număr considerabil de restaurante, o piață care este destul de conservatoare în ceea ce privește gustul, este într-adevăr, o mare încercare. Ce a dus la deschiderea restaurantului? Tocmai dorința de a veni cu un altfel de restaurant într-o piață în care consumul de fast food este în creștere, într-o piață în care se pot face lucruri și cu inima, nu neapărat cu focus pe zona pecuniară. Am decis să intru în branșa antreprenorilor de restaurant din dorința de a aborda partea de bucătărie și dintr-o altă perspectivă – cea a finanțatorului”, ne-a declarat acesta într-un interviu, pe care vă invităm să-l citiți în următoarea ediție a revistei Horeca România.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302