Cum să-ți faci terasa 100% funcțională pe timpul rece

Cum să-ți faci terasa 100% funcțională pe timpul rece
person Horeca
access_time_filled

Majoritatea clienților horeca aleg pentru a mânca sau a-și savura băutura preferată, un spațiu exterior în detrimentului unuia interior. Ce se întâmplă atunci când vremea nu mai este favorabilă pentru a asigura confortul pe terasă? Ce se întâmplă când o mare parte din clienții restaurantelor, cafenelelor, sunt fumători? Odată cu răcirea temperaturii de afară, terasele se golesc, devin inutile, iar activitatea se mută în interior. O parte din terase adoptă încălzitoarele, dar uneori nu pot acoperi toate mesele, căldura se pierde rapid iar acestea nu își mai justifică consumul și costurile cresc.

Soluția oferită de Pergola Lux și testată de domeniul Horeca este o terasă perfect funcțională în orice anotimp!

Cele 3 elemente, care combinate duc la formula perfectă, sunt: pergola cu acoperiș retractabil, închiderea cu sticlă automatizată și pardoseala încălzită electric.

terasafunctionalaiarna

Pergolele cu acoperiș retractabil sunt pline de eleganță, cu un aspect sofisticat, însă unul dintre beneficiile majore ale acestora este adaptabilitatea. Datorită materialului din care este construită membrana nemțească a acestora și datorită structurii metalice îmbinată inteligent, pergolele sunt 100% impermeabile. în acest fel toată apa se va scurge de pe acoperișul pergolei, direct prin sistemul de jgheaburi integrate în profilele acesteia. Dacă plouă, ninge sau soarele este prea puternic, mediul de pe terasă se schimbă prin apăsarea unui singur buton al telecomenzii. Pergola se retractează automat în 2-3 minute, pentru ca zona acoperită să fie protejată de orice inconfort. Clienții se vor simți protejați, departe de picăturile de apă, de zăpadă sau de razele UV ale soarelui.

pergolaterasa

Al doilea element care vine în completarea terasei este închiderea automatizată cu sticlă de tip Panoramă. Acest sistem se închide și se deschide electric din aceeași telecomandă ca a pergolei. Prin apăsarea unui buton, foile de sticlă termopan al sistemului Panorama se vor lăsa în jos pentru a permite aerisirea rapidă a terasei. Acest element perfect pentru terase acoperă două probleme pe care acestea le întâmpină: problema fumatului pe terasă – deoarece acest sistem permite aerisirea rapidă atunci când este deschis – și problema menținerii unei temperaturi confortabile pe terasă, deoarece separă zona interioară de zona exterioară. Sistemul oferă și o vedere de poveste din interiorul terasei, datorită sticlei din care este compus.

inchidereterasa2

Ultimul element al formulei este deckingul sau pardoseala încălzită de exterior. Primăvara, toamna și iarna vor fi mai călduroase pe terasă, iar clienții mai bucuroși că își vor dezgheța picioarele și mâinile, alături de mâncarea sau băutura preferată. Acest mod de încălzire al terasei oferă căldura estetică a lemnului și durabilitatea plasticului, deoarece este alcătuit dintr-un material compozit, ecologic și durabil. De asemenea, o alternativă pentru păstrarea unei temperaturi plăcute pe terasă este încălzitorul cu infraroșu, a cărei căldură va fi păstrată mai ușor în interior cu închiderile de sticlă.

deckincalzit

Cu aceste 3 elemente se extinde perioada de funcționare a terasei pe tot parcursul anului, se suplimentează locurile restaurantului sau a cafenelei și se poate permite fumatul pe terasă atunci când pergola sau închiderile din sticlă permit circularea aerului.

Pergola Lux vine în întâmpinarea afacerilor din domeniul horeca și vă oferă posibilitatea plății în 4 rate.

Garantăm amortizarea investiției, conform experienței anterioare. Ca urmare a perioadei de funcționare prelungită, chiar și pe timpul rece al iernii, afacerea crește și înregistrează un profit mai mare.

Oferta este valabilă până în data de 28 Februarie 2017 și poate fi accesată telefonic la 0771333444 sau pe site-ul nostru www.pergolalux.ro.

Acționăm împreună pentru succesul tău!

Rusu Bianca Elena, Marketing, Pergola Lux.

Advertorial apărut în ediția 80 a revistei Horeca România.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302