5 beneficii pe care le oferă pergolele cu acoperiş retractabil domeniului Horeca

1.    PLOAIA, VÂNTUL ŞI ZĂPADA NU VOR AJUNGE PE TERASĂ

Logomakr 9ZafRl Logomakr 9uSE1N Logomakr 86XriB

 

 Pergolele cu acoperiş retractabil şi accesoriile acestora îţi transformă spaţiul exterior în unul 100% impermeabil, care îţi protejează clienţii de vremea neplăcută şi pretenţioasă. Acoperişul retractabil al acestor pergole este construit dintr-o membrană nemţească, care protejează de ploaie, grindină şi poate susține 40 de cm. de zăpadă. Apa care este colectată de pe membrana acoperişului este condusă apoi spre sistemul de scurgere integrat în interiorul stâlpilor de susţinere ai pergolelor. Astfel, niciun strop nu ajunge pe terasă.

2.    EXTINDE SEZONUL TERASELOR

pergolehoreca

Multe din terase funcţionează doar pe perioada caldă a anului. Terasele cu pergole retractabile şi închideri din sticlă capătă o funcţionalitate dublă, deoarece atunci când este apăsat butonul telecomenzii, atât acoperişul pergolei, cât şi accesoriile de închidere ale laturilor, se pun în mişcare. Plouă? Ninge? Apasă butonul telecomenzii pentru a închide acoperişul retractabil. Mai apasă o dată dacă doreşti şi protecţie laterală, unde sunt amplasate închiderile automatizate cu sticlă tip panoramă sau cele manuale.

Astfel, cu caracteristicile inteligente ale terasei, spaţiul exterior se transformă în unul extrem de adaptabil la condiţiile meteorologice nefavorabile, protejând tot ce se află în interiorul acestuia. Terasa nu mai depinde de vremea pretenţioasă, iar clienţii îşi pot savura liniştiţi mâncarea sau băutura ca şi cum ar fi în aer liber, mai ales din cauza vizibilităţii pe care o oferă închiderea din sticlă. Cu produsele pe care le oferim, sezonul teraselor se extinde de la 4-5 luni la 12 luni.

3.    VEI PUTEA OPRI SOARELE DIN TELECOMANDĂ

telecomandapergola

După ce trece primăvara, căldura ne întâmpină pe toţi cu braţele deschise. Atunci când restaurantul sau pub-ul este inundat de razele puternice ale soarelui, tot ce trebuie să ai în vedere este: unde ai pus telecomanda? În 3 minute acoperişul se retractează total sau parțial pentru a menţine umbră terasei. Pe lângă sistemul retractabil motorizat al pergolei, din aceeaşi telecomandă poţi controla intensitatea luminilor sau sistemul de umbrire laterală Zip, care reflectă 60% din razele soarelui.

4.     PROFIT MAI MARE ÎN PERIOADELE LENTE

Numim "perioade lente", lunile din an care nu favorizează terasele, iar clienții nu mai accesează aceste zone. De multe ori, aceștia preferă să își savureze băutura sau mâncarea pe terasă, nu în interior, iar alteori doresc pur și simplu să își bea cafeaua împreună cu o țigară. Amplasarea unei pergole retractabile poate să reprezinte extinderea spațiului sau realizarea unei zone pentru fumători, ceea ce înseamnă mai mulți clienți care vor consuma din băutura și mâncarea localului.

Pe lângă extinderea spaţiului, se extinde şi perioada de funcţionare a terasei, atât zilnic, cât şi lunar sau anual. Cu soluţiile oferite de Pergola Lux, terasa funcţionează 12 luni pe an, indiferent de zona în care se află proiectul tău. 12 luni de confort şi o temperatură constantă pe terasă, indiferent de anotimp. Mai mulţi clienți fericiţi, profit mai mare pentru afacerea ta.

5.    PERGOLELE SE ADAPTEAZĂ SPAŢIULUI ŞI PROIECTULUI TĂU

pergolehorecavantaje

Încurajăm evenimentele în aer liber, ceea ce presupune că asigurăm tot ce este necesar pentru o terasă de mari dimensiuni. Pergolele pot acoperi până la 286 mp fără stâlpi intermediari, iar unind mai multe module de pergole, se pot acoperi spaţii cu mult mai mari.

Ne imaginăm o nuntă cu sute de invitaţi. De data aceasta, mireasa nu se va îngrijora că poate va ploua, pentru că tu vei opri ploaia apăsând butonul telecomenzii, care va retracta acoperişul.

Indiferent dacă este vorba despre o terasă de vară sau o terasă pentru orice anotimp, pentru hotel, piscină, pub, restaurant, bar, skybar sau o zonă de relaxare, există un model de pergolă retractabilă şi soluţii oferite de Pergola Lux care să se potrivească proiectului tău.

Pentru a accesa ofertele primăverii (un voucher de 500$ cadou și alte 4 beneficii) intră pe www.pergolalux.ro. Pentru a accesa departamentul de vânzări sună la: 0771 333 444.

pergolanunta

Rusu Bianca Elena, Marketing, Pergola Lux.

Advertorial apărut în ediția 81 a revistei Horeca România.