Cum îți îmbunătățești spațiul cu o pergolă retractabilă?

Pergolele retractabile aduc beneficii prin faptul că opresc ploaia din a ajunge pe terasă. Datorită acoperișului impermeabil și datorită canalelor din interiorul structurii, ce conduc apa spre pământ, picăturile de apă nu vor ajunge pe terasă.

Poți adapta spațiul la orice vreme, deoarece cu o simplă telecomandă acoperișul se închide și se deschide. Atunci când clienţii unei terase sunt deranjați de soarele prea puternic poți activa pergola în câteva secunde.

pergola1

Vei avea mereu opțiunea ca o parte din spațiu să fie acoperit și protejat, iar cealaltă parte de terasă să fie inundată de soare, pentru că retractarea acoperișului se poate opri în orice moment.

Îți mărești spațiul localului, apoi crești confortul tău și al clienților tăi. Când adopți o pergolă retractabilă atașată de o clădire existentă îți extinzi spațiul din interior, cu o terasă. Când adopți o pergolă independentă (în general cu 4 stâlpi de susținere) îți mărești spațiul după cum îți dorești. Depinde doar de tine dacă vrei să acoperi o piscină, dacă îți dorești o pergolă pentru evenimente de mari dimensiuni, o terasă pentru fumători sau pentru relaxare, de dimensiuni mici.

colajpergola

Crește confortul pe terasă și prelungeşte sezonul acesteia cu Pergola Lux.

pergolaluxhoreca

Advertorial scris de Rusu Bianca Elena, Marketing, Pergola Lux, în ediția 82 a revistei Horeca România.


banner aprilie