Prima terasă Veuve Clicquot din București s-a deschis la InterContinental

Prima terasă Veuve Clicquot din București s-a deschis la InterContinental
person Horeca
access_time_filled

Prima terasă Veuve Clicquot din București s-a deschis pe 15 iunie a.c., în incinta hotelului InterContinental, în cadrul unul eveniment la care au participat reprezentanți ai hotelului și ai companiei De Silva Exclusiv, importatoarea șampaniei, precum și celebrități și clienți ai hotelului.

Panglica inaugurală a fost tăiată de Ilie Năstase, Lior Bebera, directorul Hotelului InterContinental și Daniel Sebe, reprezentantul Moet Hennessy în România.

terasacorso

 „Sunt foarte mândru că inaugurăm la Hotelul InterContinental prima terasă Veuve Clicquot din București. Este o terasă elegantă, unde se pot savura băuturi unice în București, care ne poziționează la cel mai înalt nivel pe piața barurilor și restaurantelor din capitală”, a declarat Lior Bebera, Directorul General al hotelului InterContinental din București.

Terasa de vară „Corso by Veuve Clicquot” este singura din București care oferă oaspeților cocktailuri speciale de vară, cu șampania Veuve Clicquot Rich.

veuvecliquotterasa

Terasa se află la parterul Hotelului InterContinental, cu intrare directă din Bulevardul Nicolae Bălcescu și are 25 de locuri la masă și în gondole, fiind deschisă zilnic, până la miezul nopții.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302