Aperto, un nou restaurant italienesc în peisajul gastronomic bucureștean

Aperto, un nou restaurant italienesc în peisajul gastronomic bucureștean
person Horeca
access_time_filled

Un nou restaurant cu specific italienesc a apărut în peisajul gastronomic bucureștean. Restaurantul se numește “Aperto” și a fost deschis în incinta București Mall Vitan, urmând ca brandul să își dezvolte o rețea proprie într-un mod sustenabil, se precizează într-un comunicat. Aperto este un concept dezvoltat de Dan Isai, proprietarul Salad Box.

apertobucurestimall

Noul restaurant se distinge printr-o abordare inovatoare a gastronomiei italiene. Localul, aflat la parterul mall-ului și dotat cu o terasă, aduce un meniu diversificat, cu zeci de tipuri de paste, pizza, pește, carne, deserturi, gelato, la care se adaugă o colecție de vinuri atent selecționate și delicioasele cocktailuri ale casei, precizează reprezentanții restaurantului.

Experiența pe care noul restaurant Aperto o oferă clienților București Mall Vitan se caracterizează prin transparență. Cele cinci bucătării deschise, fiecare cu specificul ei (pizza, grill, pasta, pasta fresca și gelato), aflate în interiorul localului, le permit gurmanzilor să se bucure de o experiență culinară completă, căci pot vedea cum este pregătit fiecare preparat de către chefi profesioniști”, spun reprezentanții Aperto.

La acestea se adaugă barul și Academia Aperto, dotată și ea cu o bucătărie proprie, având o capacitate de 24 de persoane. Aici se vor desfășura evenimente speciale tip degustări private, culinary demonstrations și workshop-uri de gătit. Un alt atu al restaurantului este spațiul de joacă generos, care îl face o alegere potrivită pentru familii.

aperto1

Localul a fost amenajat de Pick Two Studio, într-o manieră minimalistă, cu linii monocromatice, pentru ca adevărata vedetă să rămână experiența culinară.

Meniul Aperto se definește prin diversitate. Peste 40 de feluri de paste sunt pregătite zilnic de bucătari și expuse în restaurant, o mare varietate de pizza, numeroase tipuri de pește de mare, o ofertă impresionantă de fructe de mare, dar și faimoasa gelato, pregătită sub ochii clienților, toate acestea se regăsesc în meniul Aperto.

Restaurantul Aperto este primul deschis în România, urmând ca brandul să își dezvolte o rețea proprie într-un mod sustenabil.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302