Pizza Hut Delivery continuă extinderea la nivel național

Lanţul de restaurante Pizza Hut Delivery a deschis o nouă unitate în Ploieşti, în urma unei investiții de peste 200.000 euro. Cu ocazia acestei inaugurări, Pizza Hut Delivery ajunge la 14 locaţii aflate în Bucureşti şi în ţară.

Deschiderea noii unităţi din Ploiești înseamnă crearea a peste 20 de locuri de muncă pe plan local.

"Ne bucurăm să anunțăm lansarea celei mai noi locații Pizza Hut Delivery la nivel naţional, în Ploieşti. Suntem în curs de implementare a planurilor noastre de extindere şi suntem mândri pentru încă o realizare importantă. Începând de astăzi, suntem mai aproape de locuitorii oraşului Ploieşti, care vor putea comanda pizza şi vor avea ocazia să se bucure de varietatea de rețete și produse delicioase Pizza Hut Delivery", declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut Delivery.

extinderepizzahutdelivery

Noua unitate Pizza Hut Delivery este situată pe B-dul Republicii nr. 17-25, în pasajul pietonal din incinta centrului comercial Winmarkt şi are o suprafaţă totală de 170 mp.

Pizza Hut Delivery, conceptul de livrare la domiciliu lansat de Pizza Hut, furnizează produse numai la pachet şi prin livrare. Brandul a intrat pe piaţa românească în decembrie 2007, odată cu deschiderea primei locații în zona Vitan din București. În prezent, Pizza Hut Delivery deţine 14 unităţi în Bucureşti, Brașov, Cluj, Popeşti Leordeni şi Ploieşti.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup de restaurante din România şi deţine companiile care operează în sistem de masterfranciză brandurile KFC, Pizza Hut şi Pizza Hut Delivery.


banner aprilie